• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bende kadroluyum artık :)

Şimdi bu atamada sözleşmeliden kadroya geçenlerin yerleri boş kalmış oluyor, ondan.
Bu kısır döngüden çıkmak dileği ile... :)

Gözünüz aydın, Allah bize de nasip eder inş bu sene atanmayı da bizde güzel haberlerimizi paylaşırız sizlerle.
Bu gidişle Türkçe'nin puanlarının düşeceği yok, bakalım biz arttırabiliyor muyuz kendi puanlarımızı.

atanan arkadaşlara hayırlı olsun.

ama atanamayan 100 bine yakın daha öğretmenimiz var "hayaldi hayal olarak kaldı"

Hayırlı olsun Hocam... Rabbim utandırmasın inşallah... :)

Gözünüz aydın, Allah bize de nasip eder inş bu sene atanmayı da bizde güzel haberlerimizi paylaşırız sizlerle.
Bu gidişle Türkçe'nin puanlarının düşeceği yok, bakalım biz arttırabiliyor muyuz kendi puanlarımızı.
İnşallah, Allah yardımcınız olsun!

yönetimden kimse yok mu acaba?
foruma öğretmen bölümü açılacak deniyordu...ses çıkmadı da:)

Hayırlı olsun.

Allah bir kulunu sevindirmek istediğinde önce eşeğini kaybettirirmiş, sonra da buldururmuş.

Devletimiz de bu yöntemi benimsemiştir.

hayırlı olsun hocam daha güzel yere gitmişsiniz tebrik ederim ben de çaldırandayım şuan kötü bi yer

Hocam böyle kuru kuru kutlama olmaz, en yakın zamanda kebabcıya ugruyoruz tamam :D Hayırlı olsun tekrardan..

hayırlı olsun ya ne kadar sevindiğiniz buradan bile anlaşılıyor :)

Hocam kebablar nerede :D Ben 1 porsıyon adana, 1 porsıyon urfa, 1,5 porsıyon ıskender ıstıyorum, ustune 2 porsıyon kunefe tatlısı. :D

Ben sınıf öğretmeniyim...Bunu bu sitedeki arkadaşlarla kutlamam için rahmetli Sabancı'nın torunu olmam gerek :D

aceylan1445 nickli hocam siz Çaldıran'ın neresindesiniz?

bende kadrolu İnfaz Ve Koruma Memuruyum artık sözleşmeye elveda.