Bence Forumda Bunlar Eksik

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
merhabalar,
bir süreliğine gene aranızdan ayrılıyorum...sınav maratonunda son düzlüğe girmiş bulunuyorum...daha önce de yaptığım gibi sitede gördüğüm eksik yönleri yazıp da gideceğim...maksadım kimseyi SUÇLAMAK yada KÖTÜLEMEK değil...

-En büyük eksiklik yazılım bölümünde bence...orada bir bölüm olsa: SİZİN PROGRAMLARINIZ yada SİZDEN GELENLER gibi...bu siteye girenler yaptıkları ufak tefek yada büyük programları orada tanıtsa...yazılımla uğraşan arkadaşlar kendilerini orada gösterse...yapılan programlardan oluşabilecek zararlara karşı önce bu programlar yönetim tarafından eski bi bilgisayarda denenip sonra onay verilse...güzel programlar da o kişinin ismiyle SDN-Download bölümüne taşınsa...

-SDN-Download demişken...aslında oraya da bi el atılsa iyi olacak...çok pasif durumda bence...yeni eklemelerle onu gün yüzüne çıkarıp tanıtmak bence süper olur...bu sitede yayınlanan içeriği güvenerek ve gönül rahatlığıyla indrip kullanıyoruz...bu yüzden başka yerde program aramak yerine gelir ordan indirsek...yeni ismi de şöyle olabilir: SDM (Shiftdelete Download Merkezi)

-Yeni tasarım ve yeni açılacak siteleri merakla bekliyorum:) bunlar da mümkün mertebe çabuk yapılsa:)

-Derginin boyutları küçültülmüş ama içerik bence hala yetersiz...tavsiye edilen yararlı siteler, en azından seçilmiş tek bir site haftanın sitesi olarak tanıtılsa...ayrıca küçük ipuçları da sunulsa...küçük sorunlara basit çözümler gibi...

şimdilik benden bu kadar:D herkese kolay gelsin...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Şu download olayına katılıyorum. SDN ekibine güveniyorum çünkü.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
download bölümü için bence chip gibi download.shiftdelete.net şeklinde apayrı bir yer yapılmalı ve forum üyelikleriyle o programların altına yorum yapılabilmeli. güzel bir seo ile tr nin en iddalı download yerlerinden olabilir.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
download bölümü için bence chip gibi download.shiftdelete.net şeklinde apayrı bir yer yapılmalı ve forum üyelikleriyle o programların altına yorum yapılabilmeli. güzel bir seo ile tr nin en iddalı download yerlerinden olabilir.

çok mantıklı:)+