Bence En İyi Hosting Sitesi

qwertyuaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.000webhost.com/ ÜCRETSİZ!!! Manyak bir site size server veriyor ve oraya siteyi kurduğunuz gibi yüklüyorsunuz.Kullanmak çok zor kullanamayan özel msj atsın.Ona BANDİCAM'la bir video çekiyim ve göndereyim.

rasim2012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyi hosting olarak önerebileceğim firma hostgator'dur. Kupon kodu olarak "1cent" girdiğinizde, ilk ay sadece 0.1 dolar yani 1 cent ödüyorsunuz.

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
türk olarak müthiş bir firma ama pahalı ihs
radorede olur

salihbyk

Optimal Сasual Dating - Verified Women
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
türk olarak benım fikrim Sebir.net 4 yıldır hizmet alıyorum kalitede on numara bi firma arkadaşlar tavsiye ederim

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
http://www.000webhost.com/ ÜCRETSİZ!!! Manyak bir site size server veriyor ve oraya siteyi kurduğunuz gibi yüklüyorsunuz.Kullanmak çok zor kullanamayan özel msj atsın.Ona BANDİCAM'la bir video çekiyim ve göndereyim.
arkadaşım ben ücretsiz kurdum reklam yok diyor siteyi ilk açtığında sitenin reklamı çıkıyor.nasıl kapatırız

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Türkiye'de en güvenilir olarak natro.com'u biliyorum ve en iyi desteğide onlar sağladı bana şu zamana kadar ;)

tarzzamani

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Hocam natro güvenilir ve en kaliteli firmadır onun haricinde bu bahsedilenlerin hiç birini duymadım desem yeridir. Hosting çok önemli emeğinizi çalabilirler para verdiğiniz özel yaptığınız temayı araklayabilirler vs.vs. bir çok tehlikesi vardır bu yüzden güvenilir bir firmadan almanız lazım aksi halde durum kötü.

ByBrawe

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Hosting işini r10 na bakın uygun hosting rahatça bulursunuz