Ben YasO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YasO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Hoşgeldin.. Çok seslilik her zaman iyidir.

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
hosbulduk tskr ederim sizlerde hosgeldiniz....

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bir tartışmayla hoşgeldin dedim sana ama sonunda doğruyu bulduk sanırım:) tekrar hoşgeldin

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hoşgeldiniz Kilolu Arkadaşlarımıza Umarım Yardımcı Olursunuz Yada Yönetimden Söyle bi Ricada Bulunalım diyet Uzamanı Diye bi Kategori Mi Acsak :)

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bir tartışmayla hoşgeldin dedim sana ama sonunda doğruyu bulduk sanırım:) tekrar hoşgeldin

beni tanisaniz da cok görüsünüz degisir ya neyse bazi seyler zamanla oturur budaoturcakdir eminim

HOSBULDUk Arkadaslar

hmmm kilo konusuna gelince ben her türlü yardimci olmaya hazirim yeterki isteyin siz ama diyetisyenlik sadece kiloyu kapsamiyor kalp seker hastalikla böbrek ve diger organ lar hakkindaki tüm beslenme hastlaiklarini kapsiyor....

bence bunlar kilodan daha önemli.....

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
hosbulduk....

aNtİpAtİ-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hoşgeldin...
Her diyetisyene sormak istemişimdir. Şimdi sormam doğrumu ama çok hızlısın :D

Normalde diyetisyenler falan diyorki sık sık az az yiyin. Yani mideniz boş kalmasın falan diyorlar. Ama Ramazan ayı falan geldiğinde midenin dinlenmesinin iyi olduğunu söylüyorlar. Hangisi doğru ki :D

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
simdi senede bir vücudu dinlendirmek cok yararli herseyi sifirlmaka yani sen pcne herzaman format atmazsin sacmalik olur yilda birdefa atarsin hafizasi doldugunda

vücudumuzuda onun gibi düsün ...doluyor doluyor bosaltda getirmemeiz gerekiyor

kanimizi böbreklerimizi bi doldur bosaltda mesela ben hastalarima 3 ayda bir detoks yapmalarini öneririm detoks ne diye sorucaksin vücuddaki asitleri idarar ve diger yolla bosaltmakdir

agir diyete giriyor....

suunuda eklicem diyet zaten az ve SIK SIK yemekdir
ramazdanda biseyi eksik yapiyoruz oda aksamlari agir yiyip suyu az tüketmek gibi bununda caresi aksma ve sahur arasinda cözüm buluyor

kesinlikle ramazan ayini diyet ayi olarak gecirmemeli saglikli insanlar diyorum bak hasta insanlar zaten ramaznda oruc tutmalari sakincali imkansiz degil sadece sakncali

hem yilda 1 ay oruc tutmussun cokmu geldi bian....afrikada adamlar ömürleri boyunca aclar.....

umarim sorunun cevabini almissindir...oruc saglikli cünkü vücdu salter dönemine sokuyorsun....doldur bosalt :=

aNtİpAtİ-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar kızmana gerek yoktu. Sadece öğrenmek istemiştim.:D Teşekkürler...

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bu kadar kızmana gerek yoktu. Sadece öğrenmek istemiştim.:D Teşekkürler...

kizmadim bu konuda sert cikdim insanlar tutucagi surda senede 1 defa 1 ay oruc onuda hahahah tutmakda zorlaniyorlar...asla kizmadim

hosbulduk NikeSteel