Ben yanlış mı yaptım?

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu yaz hastanede tanıştığım, daha sonra yazışmalarla biraz daha birbirimiz hakkında bilgi sahibi olduğumuz bir kızla bazı davranışlarını beğenmediğim için görüşmeyi kestim. Çünkü bana ters gelen iğneleyici bir konuşma şekli vardı. Çoğu konuşmalarmızda alttan laf sokmaları vardı. Ben biraz yakınlaşmaya çalıştıkça bı iğnelemeleri artıyordu. Bu yüzden arayıp sormaz oldum. Yaklaşık 2 ay geçti o da aramıyordu ki bu güne kadar.
Telefonda birşey diyemedim biraz konuştuktan sonra ağlamaya başladı. Ben nerede yanlış yaptım? 2 aydır neredeymiş ki? Ben unuttum neredeyse ama onda baya bi etki bırakmışım herhalde. Korkuyorum birşey yapmasın da kendine ama ben de insanım sonuçta vaktinde çok alttan aldım ama iğnelemeleri sürdü. Ne yapsam sizce?

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bence durumu nazik bir dille belirtmelisin.
Bu hatasını ona karşı söyleyebilirsin, bilemez insan kendi hatalarını başkası uyrmadığı sürece.
Herkezin bir hatası vardır, seninde hatan vardır.
Ama 2 ay az zaman değil. Eğerki sen onu aramayıp o da seni bu zamana kadar aramıyorsa zaten aranızda birşey olmamıştır.

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Neden seni ilgilendiren konular hakkında başkalarının karar vermesini istiyorsun ki? Senin yerine başkaları karar vermesin, kendi kararını kendin vermelisin, doğru yada yanlış...

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bana göre bırak daha fazla ileri gitmeyin ha iğneleyici konuşmalara gelince eğer seni rahatsız ediyorsa tamam fakat herkesin bir eksik tarafı bulunur

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben bunları vaktinde söyledim zaten. Ben bunları yaptıysam özür diliyorum dedim. Onun da bana dediklerini söyledim ama bir kere bile özür diletemedim. Yani 2 ay sonuçta ben de şaşırdım artık.

---------- saat 16:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:19 eklenmişti ----------

Benim korkum kendine birşey yapmasın yeter. Kararları zaten ben veriyorum. Sadece sizin de görüşünüzü almak istedim. Belki kendime ders çıkarabilirim yada fikrim değişir.

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Numaranı değiştir kardeş hemen.
Tabi msn adresini de :D

Seni görmediği sürece hemen unutur merak etme.
İğneliyici konuşmaları olan kızlardan hep uzak durdum, dururumda, farkında olmadan dedikleri bir laf seni yıllarca üzebilir ;)

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
O son çare zaten.
Tek dileğim kendine zarar vermesin.

Genşken aynı durumlardan bende geçtim kardeş.

Kendine zarar verir mi acaba ? yaptığın kuruntu sadece senin vicdanın.

Dediklerimi uygula ve yoluna bak aslanım ;)

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
kız boşluğa düşmüş seni aramış birader..yanlış yada doğru tercihlerin senin hayat senin..acı çekende sensin mutlu olanda sensin..geri vitesi unut hep ileri

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kız boşluğa düşmüş seni aramış birader..yanlış yada doğru tercihlerin senin hayat senin..acı çekende sensin mutlu olanda sensin..geri vitesi unut hep ileri

Aynı fikirdeyim de, insan yine de acaba diyor arada bir

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Seven insan aklına geldiği zaman aramaz.Kaybetmek istemeyen insan kaybetmemek için hatalarını istese kapatabilir.Kız veya erkek burada ayrısı gayırısı olmaz.Sen de insansın sonuçta.Tabi bu benim fikrim...
Bence senin bir yanlış yok anlattığına göre.Ama senin için hayırlısı olsun.

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Seven insan aklına geldiği zaman aramaz.Kaybetmek istemeyen insan kaybetmemek için hatalarını istese kapatabilir.Kız veya erkek burada ayrısı gayırısı olmaz.Sen de insansın sonuçta.Tabi bu benim fikrim...
Bence senin bir yanlış yok anlattığına göre.Ama senin için hayırlısı olsun.

Eyvallah sağol. Sanırım doğru şeyleri yapmışım.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sev okşa kendine gelsin kızcağız..:)

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Keşke Güzin ablada buraya üye olsaydı çok yardımcı olabilirdi :D