cycloner
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
Bu yaz hastanede tanıştığım, daha sonra yazışmalarla biraz daha birbirimiz hakkında bilgi sahibi olduğumuz bir kızla bazı davranışlarını beğenmediğim için görüşmeyi kestim. Çünkü bana ters gelen iğneleyici bir konuşma şekli vardı. Çoğu konuşmalarmızda alttan laf sokmaları vardı. Ben biraz yakınlaşmaya çalıştıkça bı iğnelemeleri artıyordu. Bu yüzden arayıp sormaz oldum. Yaklaşık 2 ay geçti o da aramıyordu ki bu güne kadar.
Telefonda birşey diyemedim biraz konuştuktan sonra ağlamaya başladı. Ben nerede yanlış yaptım? 2 aydır neredeymiş ki? Ben unuttum neredeyse ama onda baya bi etki bırakmışım herhalde. Korkuyorum birşey yapmasın da kendine ama ben de insanım sonuçta vaktinde çok alttan aldım ama iğnelemeleri sürdü. Ne yapsam sizce?
Telefonda birşey diyemedim biraz konuştuktan sonra ağlamaya başladı. Ben nerede yanlış yaptım? 2 aydır neredeymiş ki? Ben unuttum neredeyse ama onda baya bi etki bırakmışım herhalde. Korkuyorum birşey yapmasın da kendine ama ben de insanım sonuçta vaktinde çok alttan aldım ama iğnelemeleri sürdü. Ne yapsam sizce?