Ben TTnet'i çok sevdim o beni hiç sevmiyor.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende kopmalar olmasa hız iyi gibi ama çok sık kopuyor her 2 günde bir kopuyor 1 gün gelmiyor. ne iş anlamadım. Türkiye Cumhuriyetinin istenmeyen adamı ttnet dir.

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı direkt mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimde cafemde ping yuksek cıkıyor ölcümlerden..Pingin yuksek oldugundan online oyunlarda lag vs gibi sorunlar oluyor..40 ping felan iyide bazen 100 lerde oluyor ölcümdede 1-2 mb cıkıyor .. 8 mb kullanıyoruz normalde.

takein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1061061611.png

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benimde cafemde ping yuksek cıkıyor ölcümlerden..Pingin yuksek oldugundan online oyunlarda lag vs gibi sorunlar oluyor..40 ping felan iyide bazen 100 lerde oluyor ölcümdede 1-2 mb cıkıyor .. 8 mb kullanıyoruz normalde.

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

teknolabs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNETDestek'e teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldu. Fakat bu yavaşlığın nedenini bulamadık :huh: Sistemden, kablolardan veya binadaki telefon hattından kaynaklı olabilirmiş. Anladığım kadarıyla yapacak bir şey yok. :bored: