Anket Ben Sürekli Mesaj Kasıyorum Cezam Nedir

Çok mesaj kasıyorum cezam nedir

• Çok yazma rahatsız oluyorum

Kullanılan: 3 18.8%
  • İstediğin kadar yaz

Kullanılan: 8 50.0%
  • İnsanlara aldırma

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Arkadaşlar ben sürekli mesaj kasıyorum bu bazen günde 20 tane olabiliyor buradaki amacım mesaj yazmak paylaşım yapmak günde 5 mesaj bana yetmiyor sınırsız paylaşım yapmak istiyorum sitede mesaj sınırlaması yoktur herkes istediği kadar mesaj yazabilir diye düşünüyorum bazı insanların söylediği sözlerle ilgilenmiyorum ben genelin sözünü ve yönetimin sözünü dinlerim size sorularım şudur değerli kardeşlerim

1-sizi çok rahatsız ediyosmiyum
2-yazılarım saçma ve mantıksız mı
3-bana öneri ve isteğiniz nedir

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Arkadaşlar ben sürekli mesaj kasıyorum bu bazen günde 20 tane olabiliyor buradaki amacım mesaj yazmak paylaşım yapmak günde 5 mesaj bana yetmiyor sınırsız paylaşım yapmak istiyorum sitede mesaj sınırlaması yoktur herkes istediği kadar mesaj yazabilir diye düşünüyorum bazı insanların söylediği sözlerle ilgilenmiyorum ben genelin sözünü ve yönetimin sözünü dinlerim size sorularım şudur değerli kardeşlerim

1-sizi çok rahatsız ediyosmiyum
2-yazılarım saçma ve mantıksız mı
3-bana öneri ve isteğiniz nedir
Bu forumda mesaj kasma terimi yanlış bence. Seni görüyorum hocam çoğu yerde. Konuyla alakasız yazı yazsan veya eleştirin saçma olsa raporlanır hatanı görürsün birdaha yapmamaya özen gösterirsin. Ama konu ile alakalı fikrini belirtmen serbest. Gerekirse günde 100 mesaj at o konu ilgini çekiyorsa kimsenin seni sınırlandırma hakkı yoktur. Ama mesajım çoğalsın diye alakan, bilgin olmadığı konuya gidip mesaj arttırmaya çalışmak için boş diye tâbir ettiğimiz gereksiz yazı yazarsan sıkıntı burada olur işte. Umarım güzelce anlatabilmişimdir. İyi günler hocam.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Bu forumda mesaj kasma terimi yanlış bence. Seni görüyorum hocam çoğu yerde. Konuyla alakasız yazı yazsan veya eleştirin saçma olsa raporlanır hatanı görürsün birdaha yapmamaya özen gösterirsin. Ama konu ile alakalı fikrini belirtmen serbest. Gerekirse günde 100 mesaj at o konu ilgini çekiyorsa kimsenin seni sınırlandırma hakkı yoktur. Ama mesajım çoğalsın diye alakan, bilgin olmadığı konuya gidip mesaj arttırmaya çalışmak için boş diye tâbir ettiğimiz gereksiz yazı yazarsan sıkıntı burada olur işte. Umarım güzelce anlatabilmişimdir. İyi günler hocam.
Evet işte sorun orada pek anlamıyorlar amacım konu ile ilgili sınırsız mesaj yazmak buna bazıları inatla kasmak diyor çok fazla katılım yapıyor çok fazla yazıyorum ama dediğim gibi insanların ne dediği değil çoğunluğun ne dediği önemlidir

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Bazıları gibi konu ile alakasız mesaj yazarak konuları bozmuyorsunuz. Ya da kendini komik zannedenler gibi boş ve gereksiz mesajda yazmıyorsunuz. Sadece bir şeyler hakkında bir şeyler paylaşıyorsunuz. Bu da kötü değil iyi bir şey. Başkaları da öğrenir. Bilgi paylaştıkça güzeldir.
O mesaj kasıyorsun veya reaksiyon puanı kasıyorsun diyenleri takmayın. Zaten bazıları boş ve gereksiz mesaj yazarlar veya yazanları beğenirler. Mesaj kasma demeyi falan bıraksınlar. Sanki oyun oynuyoruz.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Bazıları gibi konu ile alakasız mesaj yazarak konuları bozmuyorsunuz. Ya da kendini komik zannedenler gibi boş ve gereksiz mesajda yazmıyorsunuz. Sadece bir şeyler hakkında bir şeyler paylaşıyorsunuz. Bu da kötü değil iyi bir şey. Başkaları da öğrenir. Bilgi paylaştıkça güzeldir.
O mesaj kasıyorsun veya reaksiyon puanı kasıyorsun diyenleri takmayın. Zaten bazıları boş ve gereksiz mesaj yazarlar veya yazanları beğenirler. Mesaj kasma demeyi falan bıraksınlar. Sanki oyun oynuyoruz.
Evet insan işte fazla kafaya takmamak lazım çünkü bazı insanlar kendisi bile bilmiyor ne dediğini biraz muhabbet biraz dertleşmek olsun gaye her insan insan olamıyor ne yazıkki

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
1-sizi çok rahatsız ediyormiyum
Paylaşımlarının çoğu bilgilendirici ve araştırmayı seven birisine benziyorsunuz. Fakat, bazı paylaşımlarınız var ki sayfanın neredeyse hepsini kaplıyor.

Büyük resimleri kırmızıyla çizdiğim yerden gizleyebilirsiniz:

1623436125309.png

Yapmanız gereken basit, mesajı/resmi fareyle seçtikten sonra göz işaretine basın. Aşağıda örnek bıraktım:

1623436234104.png

Son düzenleyen moderatör:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Kendini iyi hissediyorsan istediğin kadar yazmak serbest yani forumda... Benim senden tek şikayetim TÜRKÇE konusunda çok inatçısın. Bu eleştirimi yapıcı bir eleştiri olarak kabul edersen sevinirim. Normalde senin konularına pek bakmıyorum çünkü bana bakma demiştin :) Ama Türkçe konusunda ben farkındalık olsun istediğimden bu konuna yazdım.