Ben iyi biriyim...

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
İyi biri olan yüreği temiz olan insanlar saf insanlar neden dışlanır neden değer görmez ki ailesinden başka...Veya neden seçilmez ki bir şey için... Biz ne yaptık ki...

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
İyi insanlar neden dışlansın ki dışlayanlar iyilikten anlamayan kötü kalpli insanlardır varsın onlarda anlamasınlar.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
İyi biri olan yüreği temiz olan insanlar saf insanlar neden dışlanır neden değer görmez ki ailesinden başka...Veya neden seçilmez ki bir şey için... Biz ne yaptık ki...
Bro sen yine ailenden değer görmüşsün bana onlarda değer vermiyor kime ne yaptıysak artık. İyilerin yeri yok bu dünyada.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Çünkü onlara karşı farklı olduğumuz için.

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bende ama anlamıyorlar, iyi olmak saf olmak değildir. Birbirine karıştırmamak gerekir, farklı kavramlar, farklı anlamlar saf insanları her tarafa çekersin ama iyi insanlar herkesi istedikleri tarafa çekerler. İyi olmak bir ayrıcalıktır herkes olamaz iyi sadece bir çok insan iyi olduğunu sanır. :) Allah kolaylık versin Allah iyiliğini arttırsın.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Kime göre iyi kime göre kötü? bana kalırsa birini ''iyi bir insan'' veya ''kötü bir insan'' şeklinde bir kalıba sokmak yanlış.