Ben Hızır Aleyhisselam'ım

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Konya'da, dini içerikli kitaplar satmak için gittiği üç evdeki kadınlara, iddiaya göre, "Kalbine korku girmesin. Ben, Hızır Aleyhisselam, derdine derman olmaya geldim" diyerek 5 bin liralarını alan 20 yaşındaki Deniz Ç. , polis tarafından yakalandı.
Merkez Selçuklu İlçesi'nde son bir hafta içerisinde, 33 yaşındaki F. Ü. , 35 yaşındaki A. Ö. ve 15 yaşındaki N. A. , dolandırıldıkları iddiasıyla polise şikayette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda araştırmalarına başladı. Eşkale uyan şüpheli Deniz Ç. , dün akşam saatlerinde Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yakalanarak gözaltına alındı. Konya'ya getirilen Deniz Ç. , sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
'DERDİNE DERMAN OLMAYA GELDİM'
Deniz Ç. 'nin dini içerikli kitap satmak için gittiği evlerde karşısına çıkan F. Ü. , A. Ö. ve N. A. 'ya, "Benim kalp gözüm açık. Ben çocuğu olmayanlara, mutsuz olanlara, parası olmayanlara yardım ediyorum. Onların sıkıntılarını bitiriyorum. Kalbine kötülük girmesin. Ben, Hızır Aleyhisselam, derdine derman olmaya geldim" diyerek kadınların toplam 5 bin lirasını aldığı öğrenildi.
Deniz Ç. , yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

KAYNAK

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bunlarda da hiç kafa yok. Hızır gelse ben hızırım der mi? Bunlar gibi beyinsizler yüzünden dinimizi anlayamıyorlar...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bunlarda da hiç kafa yok. Hızır gelse ben hızırım der mi? Bunlar gibi beyinsizler yüzünden dinimizi anlayamıyorlar...

Hızır gelse ben Hızır aleyhisselam'ım hiç demez. Selam üzerime olsun ben Hızır, memnun oldum :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
tövbe tövbe... amma safmışlar ya !

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Hızır aleyhisselam para ister mi?

RqcTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamın suçu yok aslında.
Problem yüce dini anlayamayanlarda.

theokyanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynen katılıyorum sana arkadaşım hızır a.s. paramı ister bu kadar saf bu insanlar onlarada burdan hakaret küçümsemek istemiyorum aslında ama biraz akıllı davranın be kardeşim herşeye inanıyor bunlarda aslında görünen köy kılavuz istemez hızr as parayla ne işi olur selam üzerine gelir zaten hz. hızır as

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
parası olmayana para vermeye geldi diyor birde para alıyor. Seni hınzır seni

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ne kadar saf insanlar var ya.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mustahak aslında .. bütün rezillikler haberlere kadar çıkıyor bunlar hala inanıp para veriolar..

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Robin Hood ile Hızır A.S'ı karıştırırlarsa böyle olur :D Zenginden alıp fakire vermeye geldim para ver.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de banka da deniyecem bunu umarım yerler...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hergün onlarca sahte mesih mehdi çıkıyor bu sefer bir değişiklik olmuş hızır çıkmış ne yapsın imkanlar tükenmiş sıra hızıra gelmiş.
işin üçkağıdını bulmuşlar adam peygamberliğini ilan etmiş vahy halini naklen veriyor
[video=youtube;cLqTT1iiw3Q]http://www.youtube.com/watch?v=cLqTT1iiw3Q[/video]