• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ben geldim yeni üye :D

furkanns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm millet ben yeni üyeniz :D cümleten hoşbuldum şimdiden :) isim furkan :) daha bişey demem gerekiyo mu sorun söyliyim :yes:

Hoş geldin Furkan, Nüfusa kayıtlı olduğun il ve yaşını da paylaşırsan iyi olur :D

Hoşgeldin Kardeşim ben bişey sormuyom biliyom zaten :D

Teyzenin kızlık soyadı gerekiyor. (:D) Hoşgeldin, iyi forumlar.

1 mesaj atı uçtun galiba.. :) Hoşgeldin yeni üyecik :)
kalıcı olman dileğiyle ;)

Hoş geldin Furkan, Nüfusa kayıtlı olduğun il ve yaşını da paylaşırsan iyi olur :D

ORDU yaş 18 bi ay sonra 19 olcak :D

hoşgeldin. madem soru istedin zorla, soralım nerelisin :D

ORDU-MERKEZ (ilçeyide sorarsın diye)

Hoşgeldin Kardeşim ben bişey sormuyom biliyom zaten :D

Beni büyük bi zahmetten kurtardın kuzu saol :D

Teyzenin kızlık soyadı gerekiyor. (:D) Hoşgeldin, iyi forumlar.

Bu kadar derine inmeye gerek yoktu :D varsa benimle ilgili sorunu alayım

Hoş geldin.

Forum Kurallarını okumanı öneririm.

Ukalalık olarak algılama her forumda genel kurallar olduğundan alışkınım bı forum kurallarına bi göz atarım yine ;)

hoş buldum )

Ukalalık olarak algılama her forumda genel kurallar olduğundan alışkınım bı forum kurallarına bi göz atarım yine ;)

Bence de bir okusan iyi edersin. Bu başlığı açmışsın ama forum kuralları madde 13'ü çiğnemişsin. Ben düzenledim. ;)

dk bir uyarı bir :) okudum artık bundan sonrası için daha dikkatli olurum ;)

Bence de bir okusan iyi edersin. Bu başlığı açmışsın ama forum kuralları madde 13'ü çiğnemişsin. Ben düzenledim. ;)

Arkadaşa hoş geldin der ve Dakka bir gol bir, Birden askerlikteki ilk günüm aklıma geldi ilk gün bi destekli yemiştim haksız yere

Dakka bir gol birle ne alakası var arkadaşlar. 1 hafta sonra mı uyarsaydım? Ortada kötü bir şey yok, sadece belirttim.

olayı kendi penceremden değerlendirdim :) kötü bişe olarak algılamadık zaten yani ben öyle algılamadım :)

Hoş geldin, iyi forumlar.

Hoş geldin FURKAN kardeş hayırlı olsun (Bu arada ismin güzelmiş oldum olası bu ismi sevmişimdir)

hoşgeldin furkan :) güzel paylaşımlar ve modların başını sorularla ağrıtman dileğiyle :D

Evet çokda afacan olurlar ama yaptıkları yaramazlıklar insana pek kötü gelmez