Ben Agresif Miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Gerek burada gerekse gerçek hayatta bu aralar birçok kişi agresifsin neden böyle diyorlar. Sizce ben agresif miyim?
Ya da neden agresifim? Acaba derslerin ağırlığı mı yoksa pandemiden dolayı mı?

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Açık konuşmak gerekirse; biraz öylesin denebilir. Bazen bazı konularda sinirlenince oluyor sende. Ha bu kötü birisin demek değil ama başka kişilerden farklısın. Evet biraz saldırganca davraniyorsun aradabir ama asla kötü davranış sergilemiyorsun seninde bizden farkın bu. Ben senin burada kimse ile kavga ettiğini sanmam mesela. Eğer gerçekten agresif isen bu senin huyun olmuştur. Ve huylar değişmez. Sadece hafifler.
İyi geceler. :)

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Bendensin? Yani evet biraz agresiflik seziyom:)

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Açık konuşmak gerekirse; biraz öylesin denebilir. Bazen bazı konularda sinirlenince oluyor sende. Ha bu kötü birisin demek değil ama başka kişilerden farklısın. Evet biraz saldırganca davraniyorsun aradabir ama asla kötü davranış sergilemiyorsun seninde bizden farkın bu. Ben senin burada kimse ile kavga ettiğini sanmam mesela. Eğer gerçekten agresif isen bu senin huyun olmuştur. Ve huylar değişmez. Sadece hafifler.
İyi geceler. :)
Bu benim normalde huyum değil 1-2 aydır oluyor sadece.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Bu benim normalde huyum değil 1-2 aydır oluyor sadece.
O zaman bir şeyleri kafana takıyor olabilirsin veya bir şey yaşamış olup o olaydan etkilenip bu şekilde davranıyor olabilirsin.
Veya birisine bilmeden özenipde bu şekilde davranıyor olabilirsin. Özenmek bazen çok normal birşey Lütfen kelimelerimi yanlış anlama. :)

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Açıkçası bir aydır bu forumdayım ama seni her gördüğümde "Bu neden bu kadar agresif?" dediğim oldu. Huy bu, değişmez. Agresif olman iyi biri olduğun gerçeğini değiştirmiyor.
Huy değil değil. Huyum değil 1 aydır var. Mesela @alpotter beni temmuzdan belli tanıyor.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
O zaman bir şeyleri kafana takıyor olabilirsin veya bir şey yaşamış olup o olaydan etkilenip bu şekilde davranıyor olabilirsin.
Veya birisine bilmeden özenipde bu şekilde davranıyor olabilirsin. Özenmek bazen çok normal birşey Lütfen kelimelerimi yanlış anlama. :)
Yok yanlış anlamıyorum bu huyu bırakmak istiyorum.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Seninle ters düşmek istemem. İyi yanın gayet iyi seviyorum o huyunu. Fakat sinirlenince çok sinirleniyorsun benim gibi. Maalesef kötü bir huy ?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Bende de var. Bu yüzden arkadaş edinmem zorlaşıyor. İnsanlar yeni tanıştığında benden kaçıyor normal olarak.

Belki zor bir dönem geçiriyorsundur. Takma o kadar. Üstüne çok düşünürsen, bu durum devam eder.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Yok yanlış anlamıyorum bu huyu bırakmak istiyorum.
Dostum bu olay sende gerçekten huy olmuş konuya cevap ekleyem herkes huy demiş sen değil dedikten 2 dakika sonra bu huyu bırakmak istiyorum dedin. :=/
Neyse, bu huyu bırakmak aslında biraz zor ama arkadaşlarınla takıl kendi ilgi alanınla ilgili araştırma yap. Ne bileyim oyun falan oyna.
Daha doğrusu seni sinirlendirmeyecek şeyleri yap mesela agresif olduğun konuları tespit et sonra o konuda fazla yorum yapma veya o konuya hiç girme.
Karşındaki kişi seni iyice zorluyorsa aldırış etme. Sen kendin için iyi olanı seç.
Bu huyu hafifletmek ancak böyle olur. Başka şekilde fazla etkisi olacağını sanmıyorrum.
Eğer kederli veya mutsuz isen yakın olduğun biri ile dertleşmeyi içini dökmeyi unutma.
Çünkü içinde herşey birikirsede bu huy sinirlenme agresiflik vs. olabilir.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Demek ki 1 aydır seni üzmüşler...

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bilemedim 1-2 ayda huy değişir mi ki?
Bende de var. Bu yüzden arkadaş edinmem zorlaşıyor. İnsanlar yeni tanıştığında benden kaçıyor normal olarak.

Belki zor bir dönem geçiriyorsundur. Takma o kadar. Üstüne çok düşünürsen, bu durum devam eder.
Ben de çok düşünmemeye çalışıyorum ama ne yapayım her yerde yazılınca
Seninle ters düşmek istemem. İyi yanın gayet iyi seviyorum o huyunu. Fakat sinirlenince çok sinirleniyorsun benim gibi. Maalesef kötü bir huy ?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Dostum bu olay sende gerçekten huy olmuş konuya cevap ekleyem herkes huy demiş sen değil dedikten 2 dakika sonra bu huyu bırakmak istiyorum dedin. :=/
Neyse, bu huyu bırakmak aslında biraz zor ama arkadaşlarınla takıl kendi ilgi alanınla ilgili araştırma yap. Ne bileyim oyun falan oyna.
Daha doğrusu seni sinirlendirmeyecek şeyleri yap mesela agresif olduğun konuları tespit et sonra o konuda fazla yorum yapma veya o konuya hiç girme.
Karşındaki kişi seni iyice zorluyorsa aldırış etme. Sen kendin için iyi olanı seç.
Bu huyu hafifletmek ancak böyle olur. Başka şekilde fazla etkisi olacağını sanmıyorrum.
Eğer kederli veya mutsuz isen yakın olduğun biri ile dertleşmeyi içini dökmeyi unutma.
Çünkü içinde herşey birikirsede bu huy sinirlenme agresiflik vs. olabilir.
Yok be niye kederli olayım. Huy dediğim 1 aydır böyle işte. Belki de akışına bırakmak lazımdır.
Ergenlikten dolayı olabilir.
Aa evet bunu düşünmemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergenlikten dolayı olabilir.
Ohoo o daha kötü. Hiç çözümü yok o zaman.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Yok be niye kederli olayım. Huy dediğim 1 aydır böyle işte. Belki de akışına bırakmak lazımdır.

Neden çözümü olmasın ki? Ergenliğin bitince düzelir sadece sen biraz kendini kontrol etmeye çalış.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098

:D harbiden ya Bazen anneme trip atıyom sonra terlik yiyom abi ya :D

Neden çözümü olmasın ki? Ergenliğin bitince düzelir sadece sen biraz kendini kontrol etmeye çalış.
demek istediğim buydu, kendini kontrol etmeyi bilmelisin sinir olduğun agresif olduğun şeylerden uzak durmalısın.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Tamam deneyeceğim teşekkürler.
:D harbiden ya Bazen anneme trip atıyom sonra terlik yiyom abi ya :D

demek istediğim buydu, kendini kontrol etmeyi bilmelisin sinir olduğun agresif olduğun şeylerden uzak durmalısın.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,873
Gerek burada gerekse gerçek hayatta bu aralar birçok kişi agresifsin neden böyle diyorlar. Sizce ben agresif miyim?

Maalesef öyle ama sen kötü biri değilsin. Sonuçta gençliğimizde olan şeyler. Sinire hakim olmayı başarırsın diye düşünüyorum.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Beni görmezlikten gelerek agresifliğini kanıtladın ne diyem yolun açık olsun o zaman?

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Agresifsin biraz bana laf çarpmıştın bu yeni üyeleri hiç sevmedim diye :D

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Evet seninle ilk tartışmamızdan beri hala aklımda biraz agresif bir insansın ama kötü bir insan değilsin yanlış anlama

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Korona zamanlarındayız hepimizin sinirini bozan durumlar olabiliyor normaldir dostum fazla stres yapmamaya çalış

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
Birçok kişi senin yüzünden suçsuz yere ban yedi.İnsanları kışkırtıyorsun.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bazen, konularda agresif olduğunu gördüm bende daha önce öyleydim forumda bazı arkadaşlar uyardı ve dikkat edince geçti ama bana herhangi bir şekilde öyle davrandığını görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...