Ben 3000 tl bütçe verip S7 Edge almak istiyorum (oyun için)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Oyun için güzel ekran sonra iyi batarya kamerası iyi olacak 3 4 yıl idare edecek bi telefon istiyorum ama s7 edge almak istiyorum s7 edge nasıl yada iphone 6 plus iphone çok kısıtlı diye iphone yandaşı değilim pek s7 edge iyi mi oyunlar için kamera için pil ömrü falan yardımcı olursanız sevinirim

ben senin yerinde olsam iphone veya htc arasında kalırdım htc 10 alırsan seni rahat 3 sene götürür hiç bir sıkıntı yaşamazsın bütün özelliklerini prenıum şekilde kullanırsın eğer ios işletim sistemi istemesem andiroid kullanıcak olsam htc den başka telefon tanımam

Ali Saygın

Asistan
Reaksiyon puanı
8
samsung hiç bir zaman 3-4 sene götürmez yeni bir ürün çıkartırken diğerindeki güncellemeyi kesiyorki herkes yenisine yönelsin ve en iyi oyun telefonu Tolga abinin dediği gibi 6s plus eğer paranı ayarlayabiliyorsan iphone dan şaşma. olurda ayarlamazsan bence yinede s7 edge yerine 6s 64 lük al hiç sıkıntı yaşama. batarya konusunda şöyle takılma 6s in evet bataryas 1715 mAh 4000 mAh bi powerbankla 2 kere şarj edersin ve 1 şarj ömrü yoğun kullanımda 7 saat götürüyor anlıycağın 1 günü çok rahat rahat çıkartırsın 4000 mAh bir powerbank ile s7 alsan 3000 mAh batarya var evet göze büyük geliyor ama doldurması ayrı sıkıntı s7de 8 saat civaarı gidiyor en iyisi iphone
android de bedava olan oyunlar iosda parali oluyor.Arkadas buyuk ihtimalle apk da kuracak telefona ama iosda boyle secenegi yok/Jailbreak yapmasi lazim.Guncelleme o kadarda onemli diyil.Marsa uçacak hali yokya.O yüzden note 6 daha iyi.