Belkin Wireless Modem

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Dartyde 89 liraya BELKİN modemler var iyi bir cihaza benzer ama sdn ahalisinin fikrini alayım dedim bir yardımcı olun arkadaşlar ne dersiniz alayımmı

undesibel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kullanıyorum ve cok memnunum kesınlıkle belkin alın.

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hiç duymadım bu markayı ilk defa duyuyorum ama sana önereceğim modemler airties,datron yada zyxel...

amoruso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özellikle daha önce hiç duymayan arkadaşım için söylüyorum Belkin amerikan malı bir üründür ve amerikanın en çok avrupanında en çok satan 2. markası onun yanısıra krize ragmen en hızlı büyüme oranına sahip dev bir firmadır.Sadece türkiyede yurtdısında olduğu kadar çok bilinmiyor.Şuanda satılan ürünlerine gelicek olursakta piyasadaki fiyat ve performans odaklı ürünler içerisinde en iyisidir.Mustang arkadaşım ürünü şimdiye kadar almıştır ama almadıysada ben kendisine kesinlikle öneriyorum almayı düşünen arkadaşlarda gönül rahatlığıyla alabilirler.
Not:Bunları söylerken işkenbeden sallamıyorum arkadaşlar ürünü bende kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
özellikle daha önce hiç duymayan arkadaşım için söylüyorum Belkin amerikan malı bir üründür ve amerikanın en çok avrupanında en çok satan 2. markası onun yanısıra krize ragmen en hızlı büyüme oranına sahip dev bir firmadır.Sadece türkiyede yurtdısında olduğu kadar çok bilinmiyor.Şuanda satılan ürünlerine gelicek olursakta piyasadaki fiyat ve performans odaklı ürünler içerisinde en iyisidir.Mustang arkadaşım ürünü şimdiye kadar almıştır ama almadıysada ben kendisine kesinlikle öneriyorum almayı düşünen arkadaşlarda gönül rahatlığıyla alabilirler.
Not:Bunları söylerken işkenbeden sallamıyorum arkadaşlar ürünü bende kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.

Evet kardeşim aldım hakikaten çok iyi şu ana kadar gayet sorunsuz çalışıyor demekki ürün alırken fiyatına bakmamak lazımmış Şu EXPER Modemden kurtuuldum çok şükür