- Konuyu başlatan
- Admin
güle güle kullan bi de bayramda bana mesaj at.
Bu da son oldu herhalde.Yalnız sabah veya öğle açılsaydı konu,10 dk'de biterdi.baaydin dedi ki:Merhaba, ben baydin@shiftdelete.net e-posta ehsabını istiyorum
Ne kadar iyi insanlarsınız, her gün evde sizi konuşuyoruz
Bana da haber ver yaTroy dedi ki:geçen de kaçırmıştın sen sanırım![]()
bundan sonra sana haber verip açacağım Panculli.
Troy dedi ki:geçen de kaçırmıştın sen sanırım![]()
bundan sonra sana haber verip açacağım Panculli.
duygulandım be teşekkürler hepinize yaşasın SDN kardeşliğielektr10 dedi ki:Eski forumda almıştım ben @shiftdelete.net uzantılı adres o yüzden son 2 e-posta dağıtımını da yakalamama rağmen istemedim.Bir sonraki sefer yine yakalarsam panculli@shiftdelete.net adresini alıp sevabına Panculli'ye vereceğim
Seçim vaadi gibi oldu ama neyse![]()
hahahahahaPanculli dedi ki:duygulandım be teşekkürler hepinize yaşasın SDN kardeşliğielektr10 dedi ki:Eski forumda almıştım ben @shiftdelete.net uzantılı adres o yüzden son 2 e-posta dağıtımını da yakalamama rağmen istemedim.Bir sonraki sefer yine yakalarsam panculli@shiftdelete.net adresini alıp sevabına Panculli'ye vereceğim
Seçim vaadi gibi oldu ama neyse![]()
![]()
fish dedi ki:tıııııroy sen bizim herşeyimüzsün![]()
tövbe tövbeeeTroy dedi ki:beni sizler yarattınız![]()
emubaltaci dedi ki:alamayana arkadaslar kızacaklar ama ben ilk dagıtılanlardan almıstım ilk kez dün baktim email adresime![]()
emubaltaci dedi ki:alamayana arkadaslar kızacaklar ama ben ilk dagıtılanlardan almıstım ilk kez dün baktim email adresime![]()
var böle terbiyesizler kankaTroy dedi ki:emubaltaci dedi ki:alamayana arkadaslar kızacaklar ama ben ilk dagıtılanlardan almıstım ilk kez dün baktim email adresime![]()
hesaplarına hiç bakmayan arkadaşlar yok değil. onları yakında temizliyoruz![]()
mesela benemubaltaci dedi ki:var böle terbiyesizler kankaTroy dedi ki:emubaltaci dedi ki:alamayana arkadaslar kızacaklar ama ben ilk dagıtılanlardan almıstım ilk kez dün baktim email adresime![]()
hesaplarına hiç bakmayan arkadaşlar yok değil. onları yakında temizliyoruz![]()
![]()