Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Bu haberin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum...
Yalan yok ben gördüğüm yerde tersliyom artislik yapıyolarBekçiler yakında maaşımıza falanda ortak olacaklarArtık komik geliyor her yetki verildi
Katılıyorum sana reis istediğinide yapmassan karalola davet ediyoBir poliste olan artislikten ve havadan daha fazlası var bekçilerde. Sanırsın cumhurbaşkanı baş koruması. O ne kabarık göğüs, o ne pilot gözlüklü volta atış.. Hepi topu izci gibi giyinmiş bir personelsin. Sizi küçümsemek istemiyorum ama diyeceğim başka bir şey yok.
bu nasıl bir saçmalık böyle oldu birde içeri girse....Bu haberin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum...
Bizim milletimizin malum kısmının bu bekçiye,polise olan düşmanlığını,kinini de anlayamıyorum açıkçasıNiyeyse tüm hükümet düşmanı solcu medyalar bir ''avukatın'' yaptığı bu açıklamayı paylaşmış.
Allah Allah!
Silah taşıma ve zor kullanma yetkisi bile verildi bu konuda eğitimsiz insanlar sonuçta bu da olursa vay halimize...Haberi paylaşan linke giriyorum karşıma çıkan haberler. Bu siteye güvenen insanda ne bileyim artık. Ülke vatan millet sevgisini kontrol etsin.
Ekli dosyayı görüntüle 105190
Ekli dosyayı görüntüle 105191
Ekli dosyayı görüntüle 105192
Silah taşıma ve zor kullanma yetkisi bile verildi bu konuda eğitimsiz insanlar sonuçta bu da olursa vay halimize...
Sağ olsunlar polislerimiz var? madem böyle bir şey sağlanacak bu konuda iyi bir eğitimden geçsinler.Hırsızı uğursuzu bağımlıyı nasıl durduracak müdahale edecekti gece vakti ?
( Silah kullanmasa bile kullanma yetkisinin olması bir caydırıcılıktır. ) Onun prosedürü var öyle hemen çek vur istediğini sanıyonuz siz.
Yoksa ben hırsız olsam zaten bu bekçide vurma yetkisi yok kaç kaçabildiğin kadar derim. Nede olsa bana dokunamaz istediğim gibi sayayım söveyim şu bekçiye der insanlar. Hatta arada bir gece kıstırıp dövelim bizim muhitlere gelemesin derler.
Silah taşıma veya kendilerini geliştirmeleriyle ilgili gerekli eğitimi alıyorlar.Devlet zaten eğitimsiz adamın eline silahı verip hadi bakayım görevini yap demez ablacım.Silah taşıma ve zor kullanma yetkisi bile verildi bu konuda eğitimsiz insanlar sonuçta bu da olursa vay halimize...
Sağ olsunlar polislerimiz var? madem böyle bir şey sağlanacak bu konuda iyi bir eğitimden geçsinler.