'Bekçiler, bekar veya yalnız yaşayan kadınların evlerini gözetleyebilecek'

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Bu haberin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum...

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Bir poliste olan artislikten ve havadan daha fazlası var bekçilerde. Sanırsın cumhurbaşkanı baş koruması. O ne kabarık göğüs, o ne pilot gözlüklü volta atış.. Hepi topu izci gibi giyinmiş bir personelsin. Sizi küçümsemek istemiyorum ama diyeceğim başka bir şey yok.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Bir poliste olan artislikten ve havadan daha fazlası var bekçilerde. Sanırsın cumhurbaşkanı baş koruması. O ne kabarık göğüs, o ne pilot gözlüklü volta atış.. Hepi topu izci gibi giyinmiş bir personelsin. Sizi küçümsemek istemiyorum ama diyeceğim başka bir şey yok.
Katılıyorum sana reis istediğinide yapmassan karalola davet ediyo

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Böyle bir durum mümkün değil, mavra haber bence.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
ay hoşt ulan

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bu bekçilere ne yapılmak istendiğini ben bir türlü anlamadım. Daha bunlara kimlik sorma yetkisi verilmemişken kimlik istediler, vermedik onlar da sert davrandılar. Başımıza bela almayalım diye verdik kimlikleri. Bu ev gözetleme olayı nereden çıktı şimdi, bunu hor kullanıp taciz edecek bir sürü bekçi çıkacaktır.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bizim buralarda bu haber doğru olsa bile yapamazlar adamı vururlar vala acımazlar ?
Umarım troll haberdir çünkü çok saçma.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bizim ülkede ki kadar kendi insanını memurunu siyasetçisini veya devlet adamını aşağılamaya küçültmeye dalga geçmeye çalışan başka devlet varmıdır acaba.

Bir bekçi alımı oldu. ( Senaryolar havada uçuyor Devrim muhafızları gibi ayrı birlik mi kuruluyor. Erdoğan kendine özel koruma ekibi mi kuruyor. İlerde seçimi kaybederse bekçiler ile sokakta çatışacak mı tarzı. )

Bu adamları aldımı bir yetki verecen ki millet saygı duysun yeri geldimi çekinsin onlardan yoksa hırlısı hırsızı uğursuzu önleyemez. Gelen tersler giden tersler. ( Lakin haberleri görüyoz Bekçiyi darp edenler dövenler bıcaklayanlar silah ile vuranlar. Küfür hakaret edenler. ) Bu adamında bir yasal hakları olmalı.

Şimdide boş ithamlar üstünden adamları karalamaya çalışıyorlar. İyice insanların gözünde itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

Bekçiler, bekar veya yalnız yaşayan kadınların evlerini gözetleme yetkisine sahip oldu Ne demek buna hangi aklı başında insan izin verir ? Bu adamlar namus bekçisimi . Az bir habere inanmadan önce kendimizce tartmak ölçmek lazım.

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
"Av. Parlak konu ile ilgili değerlendirmesinin devamında “Böylesine hassas bir konuda değerlendirme yapıp harekete geçme yetkisi verilen bekçiler, lise mezunu seviyesinde eğitimli ve hayat tecrübesi olmayan kişilerdir. Söz konusu düzenleme uyarınca çarşılarda, park ve bahçelerde, yürüme, gezinti ve eğlence alanlarında uygunsuz buldukları her türlü davranışa müdahale edebilir duruma gelmişlerdir. Ayrıca düzenlemede “fuhuş yapıldığından şüphe edilen yerler” şeklinde ifade edilen yerlerin soyutluğu nedeniyle bekçilerin mahallede her bekâr veya yalnız yaşayan kadının evini gözetleyebilmesinin önü açılmıştır. Böyle keyfi bir uygulama sonucu doğuracak düzenleme nedeniyle mahallelerde huzurun, güvenin sağlanması amacı ile getirilen bekçiler mahalleye geleni gideni gözetleyecek, ‘namus bekçiliği’ veya ‘ahlak polisliği’ gibi görevler üsteneceklerdir” diye konuştu. " Paylaştığınız haberin içinde yazan bu. Bekçiler fuhuş yapıldığından şüphe edilen yerler kısmını bekar ve yalnız kadınların evini gözetlemekle bağlamış bu avukat. Para karşılığı çağıran kişinin evinde kendi evinde ya da otelde bu işi yapan kendini pazarlayan kadınlar yüzünden bu konuyu bekar kadınlarla bağlamış durumu.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Haberi paylaşan linke giriyorum karşıma çıkan haberler. Bu siteye güvenen insanda ne bileyim artık. Ülke vatan millet sevgisini kontrol etsin.

1592599616994.png

1592599634327.png

1592599662078.png

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Niyeyse tüm hükümet düşmanı solcu medyalar bir ''avukatın'' yaptığı bu açıklamayı aynı şekilde paylaşmış.
Allah Allah!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niyeyse tüm hükümet düşmanı solcu medyalar bir ''avukatın'' yaptığı bu açıklamayı paylaşmış.
Allah Allah!
Bizim milletimizin malum kısmının bu bekçiye,polise olan düşmanlığını,kinini de anlayamıyorum açıkçası

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Silah taşıma ve zor kullanma yetkisi bile verildi bu konuda eğitimsiz insanlar sonuçta bu da olursa vay halimize...

Hırsızı uğursuzu bağımlıyı nasıl durduracak müdahale edecekti gece vakti ?
( Silah kullanmasa bile kullanma yetkisinin olması bir caydırıcılıktır. ) Onun prosedürü var öyle hemen çek vur istediğini sanıyonuz siz.
Yoksa ben hırsız olsam zaten bu bekçide vurma yetkisi yok kaç kaçabildiğin kadar derim. Nede olsa bana dokunamaz istediğim gibi sayayım söveyim şu bekçiye der insanlar. Hatta arada bir gece kıstırıp dövelim bizim muhitlere gelemesin derler.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Hırsızı uğursuzu bağımlıyı nasıl durduracak müdahale edecekti gece vakti ?
( Silah kullanmasa bile kullanma yetkisinin olması bir caydırıcılıktır. ) Onun prosedürü var öyle hemen çek vur istediğini sanıyonuz siz.
Yoksa ben hırsız olsam zaten bu bekçide vurma yetkisi yok kaç kaçabildiğin kadar derim. Nede olsa bana dokunamaz istediğim gibi sayayım söveyim şu bekçiye der insanlar. Hatta arada bir gece kıstırıp dövelim bizim muhitlere gelemesin derler.
Sağ olsunlar polislerimiz var? madem böyle bir şey sağlanacak bu konuda iyi bir eğitimden geçsinler.

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Silah taşıma ve zor kullanma yetkisi bile verildi bu konuda eğitimsiz insanlar sonuçta bu da olursa vay halimize...
Silah taşıma veya kendilerini geliştirmeleriyle ilgili gerekli eğitimi alıyorlar.Devlet zaten eğitimsiz adamın eline silahı verip hadi bakayım görevini yap demez ablacım.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sağ olsunlar polislerimiz var? madem böyle bir şey sağlanacak bu konuda iyi bir eğitimden geçsinler.

Polis olay olur biter hızsız çalacağını çalar götürür sonra arasında gelir. Bekçi burada geceleri ara sokaklarda gezsin devriye atısn ve hırsıza fırsat vermesin ve caydırı olsun diye alındılar.

Bekçi eğitimi yetersiz 1 yıl olsun desen eyw mantıklı bir öneri derim. Ama her bekçileri kötü gösterecek ufak düşürecek haberleri kopyalayıp onlarla resmen dalga geçiş aşağılama tarzı söylemler beni rahatsız ediyor açıkçası.