Behzat Ç. Netflix ile geri dönüyor!

fragger

Dekan
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Yaşanan gelişmeler sonucunda zorunlu final yaparak, yayın hayatına son verilen Behzat Ç, hayranları ile yeniden buluşuyor. Sevilen dizinin yayın hakları Netflix tarafından satın alındı!

behzat-c-shiftdelete.jpg


Türk dizi tarihinin başarılı dizilerinden biri olan Behzat Ç. hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen dizi netflix ile izleyicilerin karşısına yeniden çıkacak.


Behzat Ç. yeniden izleyicilerin karşısında!
Üç sezon boyunca izleyicileri ekran başına bağlayan Behzat Ç. Türkiye'deki yaşanan gerçekleri gözler önüne sermişti. Yaşanan gelişmeler ve bazı kesimlerden gelen tepkiler üzerine ilk önce, diziyi 60 dakikaya düşüren yetkililer, daha sonra alınan kararlar doğrultusunda sevilen diziyi zorunlu olarak final oynatmışlardı.

İzleyicilerin yoğun ilgisine maruz kalan Behzat Ç'nin geçmiş bölümlerini dizinin resmi YouTube kanalı üzerinden yayımlanıyordu. Fakat buradan da dizinin bölümlerini kaldırtan yetkililer, hayranları oldukça üzmüştü.

Netflix Türkiye, aldığı kararlar doğrultusunda, Behzat Ç'nin yayın haklarını satın aldı. İzleyicileri yeniden Behzat Ç. ile buluşturan Netflix Türkiye yetkileri, dizinin tüm bölümlerini yayımlayacak. Ne kadar sansürlü yayımlanacak olsa da , dizinin hayranlarını sevindiren bu gelişme üzerine yetkililer, resmi Twitter hesapları üzerinden bir fragman yayımladı.


Şu anlık dizinin Netflix üzerinden yeni bölümlerinin yayımlanıp yayımlanmayacağı hakkında pek bir bilgi sahibi olmasak da, hatırlayacağınız üzere Emrah Serbes, Behzat Ç'nin senaryosunun hazır olduğunu ancak, yayımlayacak kanal bulamadıklarını belirtmişti.

Bu detaydan yola çıkacak olursak, ilerleyen zamanlarda Netflix üzerinden sevilen dizinin yeni bölümleri ile karşılaşabiliriz. İlerleyen zamanlarda yetkililer bu konu hakkında resmi açıklamada bulunması bekleniyor.
 

demirdmr

Asistan
Katılım
28 Şubat 2017
Mesajlar
128
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Yaş
34
Gelsin gelsin izleriz.
 

friendly

Rektör
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
Güzel haber. Bir de çekirdek kadroyu bozmasalar tadından yenmez.
Behzat amirimin yanı sıra; Hayalet, Akbaba ve Harun karakterleri mutlaka eski dizideki oyuncularla olmalı.
 
Üst