Behzat Ç. Beyazperdede

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Behzat Ç. Beyazperdede
Sinemaseverler, bu hafta macera, aksiyon, gerilim, dram ve komedi sahnelerinin bulunduğu 2'si yerli 5 yeni filmle buluşuyor.

21217.jpg

Anadolu Kartalları

Ömer Vargı'nın yönettiği ve Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Hande Subaşı ile Özge Özpirinççi'nin oynadığı ''Anadolu Kartalları'' filmi, macera ve aksiyon sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmde, pilot olma hayaliyle yaşayan 5 gencin hayatı konu alınıyor.

Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm

Serdar Akar'ın yönettiği ve Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu ile Berkan Şal'ın oynadığı ''Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm'' filmi, macera sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Filmde, bir ihbar üzerine Gençlik Parkı'na giden cinayet büro ekipleri, gömülü bir tabut bulur. Tabuttaki yaşlı kadın, emekli bir polisin annesidir. Behzat Ç, emekli polisi araştırmaya başlayınca bir takım engellemelerle karşılaşır.

Zamana Karşı

Andrew Niccol'un yönettiği ve Justin Timberlake, Olivia Wilde, Shyloh Oostwald ile Johnny Galecki'nin oynadığı ''Zamana Karşı (In Time)'' filmi, gerilim sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu şöyle:

"Will Salas, bir yanlışlık sonucu cinayetle suçlanır. Kurtulmak için tek şansı, zamanın gerçek anlamıyla para değerinde olduğu bu sistemi çökertmektir.''

İkili Oyun

Michael Brandt'ın yönettiği ve Richard Gere, Odette Annable, Stephen Moyer ile Topher Grace'in oynadığı ''İkili Oyun (The Double)'' filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, bir parlamento üyesi, Cassius isimli Sovyet casusunun izlerini taşıyan cinayete kurban gider. CIA, genç ajan Ben ile hayatını Sovyet casusu yakalamaya adayan dedektif Paul'den bir ekip oluşturur. İkili suçları incelerken farklı gelişmelerle karşılaşır.

Johnny English'in Dönüşü

Oliver Parker'ın yönettiği ve Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Dominic West ile Rosamund Pike'in oynadığı ''Johnny English'in Dönüşü (Johnny English Reborn)'' filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
filme bugün gittim. daha önce en fazla 1-2 bölüm izlemiştim dizisini ama filmde epeyce güldüm. fazlasıyla küfür koymuşlar filme bu arada söylemeden edemeyeceğim. polisiye olarak çok da başırılı olmasa da harun'a gülmekten büyük bir keyifle izledim. çok şey beklenmemesi gereken fakat güzel vakit geçirten bir yapım olmuş tavsiye ederim

maeshanza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isim pek olmamış.. gayet eminim harika bir iş olacaktır, ne koysalar izleriz zaten hastasıyız ama bu isim ne bileyim..
filmi izledim, hoşuma gitti.. öyle "dizinin bi bölümü gibi olmuş yaa" demekte yanlış olur..

- sansürün olmaması dizinin üstünden büyük bi yük almış. kafadan 5-0 önde başlıyor film benim gözümde..
iyi ya da kötü, sırf sansür olmadığı için bile izlenir.

- sonu güzeldi, insan dizide ne olacak daha çok merak ediyor şimdi.

- Cansu DERE yerine Fadik Sevin ATASOY, o villada oturan şişko derin devlet elemanı yerine de Settar TANRIÖĞEN olsa daha iyi olurmuş.

- Gorbaçov' un ''amirim ben rummuyum ermenimiyim çürtmüyüm pkklımıyım'' tarzı isyanı güldürdü. çok var böyle tiplerden.

- Behzat' ın bu kadar sıyırmış olmasına rağmen çevresindekilerin olayı hafife alması rahatsız edici olmuş... genel olarak Behzat' ın o kadar dengesiz olması (tavşan muhabbeti filan) izleyiciyi rahatsız ediyor. e artık aileden gibi, insan başına kötü bir şey gelsin istemiyor.

Sonuç olarak: Sırf asortik olacağım diye filmi eleştirmeye lüzum yok. İyi bir film, emek var. Daha iyi olabilirdi, cast daha iyi olabilirdi.. Evet beklentilerimiz daha yüksekti ama yinede beğendim. DVD' si çıksın alırım. Hatta sinemada bir kez daha izlerim..