NikeSteeL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 131
Paylaşımın için teşekkürler.
Birde şunu sormak istiyorum. Neden ücretsiz sms desteği verilir. Bunun altında bir bit yeniği falan yok mu? Şu sebeple soruyorum. Çok kullanılan ücretsiz bir sms servisi vardı. Bu servise girilen şahsi cep tlf. nolarına kendi operatöreleri tarafından beli bir süreden sonra ücret yansıtılıyordu.
Bu da başka bir şey yapmasın.
Sadece Ücretsiz SMS değil Ücretsiz 1.5 Dakikalara Varan Konuşmalar Veren Siteler Veya Programlarda var . İşin Aslı Şudur Aslında O Siteye Her Girdiğinde Sağında Solunda Arkasında Reklamlar Görürsün işin Maliyetini Onlar Karşılıyor Veya Sponsor Bağlantı ile Para Bile Kazanabilirler Eğer Gerekli Hit e Ulaşırsa Sistem Mesajlarının Arkasına Reklam Sloganı Kuyruğu Bile Takabilirler
Bir Bit Yeniği Filan Yoktur Amaç Tamamen Budur . Ve Başka Bir Servisi Kullanıp (Yani Senin SIM kartından Hariç) Kendi Telefon Faturasına Konuşma Veya SMS ücreti Yansıtma Gibi Bir Şey Söz Konusu Değildir .!
Bu Tip Servislerin En Büyük Riski Cep No nuz Aktifliğini Onaylamış Oluyorsunuz Buda Size Rasgele Firma Reklamları Gönderilir Oluyor . Ama hiç Bir Firmanın Tercih Ettiği Yöntem Asla Değil!
Harika Denedim Naber Lan Yazdım KendimeGeldi
Harika Paylaşım
![]()
Mesajın sonuna herhangi bir reklam falan ekliyor mu? Yoksa ne yazılmışsa o mu, geliyor?
Reklam Falan Yokta, Gönderen (Benim) Kişinin Numarası Yazmıyor Başka Bir Numara YazıyorMesajın sonuna herhangi bir reklam falan ekliyor mu? Yoksa ne yazılmışsa o mu, geliyor?
Reklam Falan Yokta, Gönderen (Benim) Kişinin Numarası Yazmıyor Başka Bir Numara Yazıyor
Turkcell Abonesiyim Bide
+12316601314 Numarası Yazıyo Gönderen Bölümünde O Numarayı Aradım Bayan Hello Bib Bib Bib Bişeyer Diyo 1 Kontörüm Vardı O Da Bitti![]()
Kendime gönderdim, mesaj geldi. Günlük mesaj sınırı falan var mı acaba?
Avea'ya gitmiyor...