Bedava SMS (En Azından Şimdilik Hızlı Ve Güvenilir)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Buyrun Arkadaşlar Şu Dakka İtibariyle Çalışır Durumda

Siteye Gitmek İçin Resme Tıklayın

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Paylaşımın için teşekkürler.

Birde şunu sormak istiyorum. Neden ücretsiz sms desteği verilir. Bunun altında bir bit yeniği falan yok mu? Şu sebeple soruyorum. Çok kullanılan ücretsiz bir sms servisi vardı. Bu servise girilen şahsi cep tlf. nolarına kendi operatöreleri tarafından beli bir süreden sonra ücret yansıtılıyordu.

Bu da başka bir şey yapmasın.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Paylaşımın için teşekkürler.

Birde şunu sormak istiyorum. Neden ücretsiz sms desteği verilir. Bunun altında bir bit yeniği falan yok mu? Şu sebeple soruyorum. Çok kullanılan ücretsiz bir sms servisi vardı. Bu servise girilen şahsi cep tlf. nolarına kendi operatöreleri tarafından beli bir süreden sonra ücret yansıtılıyordu.

Bu da başka bir şey yapmasın.

Sadece Ücretsiz SMS değil Ücretsiz 1.5 Dakikalara Varan Konuşmalar Veren Siteler Veya Programlarda var . İşin Aslı Şudur Aslında O Siteye Her Girdiğinde Sağında Solunda Arkasında Reklamlar Görürsün işin Maliyetini Onlar Karşılıyor Veya Sponsor Bağlantı ile Para Bile Kazanabilirler Eğer Gerekli Hit e Ulaşırsa Sistem Mesajlarının Arkasına Reklam Sloganı Kuyruğu Bile Takabilirler

Bir Bit Yeniği Filan Yoktur Amaç Tamamen Budur . Ve Başka Bir Servisi Kullanıp (Yani Senin SIM kartından Hariç) Kendi Telefon Faturasına Konuşma Veya SMS ücreti Yansıtma Gibi Bir Şey Söz Konusu Değildir .!

Bu Tip Servislerin En Büyük Riski Cep No nuz Aktifliğini Onaylamış Oluyorsunuz Buda Size Rasgele Firma Reklamları Gönderilir Oluyor . Ama hiç Bir Firmanın Tercih Ettiği Yöntem Asla Değil!

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Sadece Ücretsiz SMS değil Ücretsiz 1.5 Dakikalara Varan Konuşmalar Veren Siteler Veya Programlarda var . İşin Aslı Şudur Aslında O Siteye Her Girdiğinde Sağında Solunda Arkasında Reklamlar Görürsün işin Maliyetini Onlar Karşılıyor Veya Sponsor Bağlantı ile Para Bile Kazanabilirler Eğer Gerekli Hit e Ulaşırsa Sistem Mesajlarının Arkasına Reklam Sloganı Kuyruğu Bile Takabilirler

Bir Bit Yeniği Filan Yoktur Amaç Tamamen Budur . Ve Başka Bir Servisi Kullanıp (Yani Senin SIM kartından Hariç) Kendi Telefon Faturasına Konuşma Veya SMS ücreti Yansıtma Gibi Bir Şey Söz Konusu Değildir .!

Bu Tip Servislerin En Büyük Riski Cep No nuz Aktifliğini Onaylamış Oluyorsunuz Buda Size Rasgele Firma Reklamları Gönderilir Oluyor . Ama hiç Bir Firmanın Tercih Ettiği Yöntem Asla Değil!

Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim. Önceden olumsuz bir şey ile karşılaştığım için sordum. Sizde güzel cevaplamışsınız. Teşekkürler.

Bakalım mesaj gönderdik. Karşı tarafa ulaşacak mı?

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Harika Denedim Naber Lan Yazdım Kendime :D Geldi :D Harika Paylaşım :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
4 Tane falan yolladım ama aveayı sevmiyo heralde gelmedi :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Mesajların arkasına kendi sitesinin reklamını koyarak maliyetleri karşılıyorlar diye biliyorum ben.

Reaksiyon puanı
2,148
avea ya gelmedi vodafone a geldi :) turkcell deneyen var mı?

---------- saat 20:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:45 eklenmişti ----------

Mesajın sonuna herhangi bir reklam falan ekliyor mu? Yoksa ne yazılmışsa o mu, geliyor?

reklam eklemiyor

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Mesajın sonuna herhangi bir reklam falan ekliyor mu? Yoksa ne yazılmışsa o mu, geliyor?
Reklam Falan Yokta, Gönderen (Benim) Kişinin Numarası Yazmıyor Başka Bir Numara Yazıyor :D
Turkcell Abonesiyim Bide :D

+12316601314 Numarası Yazıyo Gönderen Bölümünde O Numarayı Aradım Bayan Hello Bib Bib Bib Bişeyer Diyo 1 Kontörüm Vardı O Da Bitti :D

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kasper niye engelledi sayfanın bazı alanlarını

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bu servisi bayağdır kullandım sadece Turkcele ve vodafona gidiyor, aveaya gitmiyor ne yazıkki, vodafonuda tam bilmiyorum ama turkcell garanti gidiyor. Ve hiç bir ücret ödemeniz söz konusu değil çünkü sadece attığın numarayı yazıyosun

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bu siteyi aylardır kullanıyorum.bazen yollamamazlık yapıyor çunki giren reklamlara tıklamıyoırlar.ama on numara bir site

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Günde 10 Mesaj Atıyorum Hiç Gitmemizlik Yapmadı Gerçi Hiç Avea Numarasınıda yollamadım :) Bu Arada Tabiki Kendi Numaranızdan Gitmeyecek Mesaj Servis Kendi Numarasından Sizin İstediğiniz No ya Yollayacaktır :)
Ben Kullanıyordum İşinize yarar Olacağını Düşündüm Paylaştım Teşekkür Eden Arkadaşlarıma bende Teşekkür Ederim

Bilgi Paylaştıkça Güzeldir

leomessi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar denedim turkcellden bi numaraya gönderdim reklam felanda yoktu sonunda paylaşım için teşekkürler

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Reklam Falan Yokta, Gönderen (Benim) Kişinin Numarası Yazmıyor Başka Bir Numara Yazıyor :D
Turkcell Abonesiyim Bide :D

+12316601314 Numarası Yazıyo Gönderen Bölümünde O Numarayı Aradım Bayan Hello Bib Bib Bib Bişeyer Diyo 1 Kontörüm Vardı O Da Bitti :D

Dediğiniz şekilde reklam eklemiyorsa, enfes bir şey.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar bit yeniği olsa bile şimdilik insanları oyuna getirmek için iyi bir yöntem :D Denedim geldi ...

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kendime gönderdim, mesaj geldi. Günlük mesaj sınırı falan var mı acaba?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131