Bedava Sabit Telefon Görüşmesi www.iptall.com

merkeziyetci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dünden beri kullanıyorum bu siteyi. Kendi numaranızı yazıyorsunuz sonra arıyacağınız numarayı ara butonuna basıyorsunuz.

Bir süre sonra sizin telefon numaranız çalıyor açıyorsunuz ve 2-3 saniye içinde sizi karşı tarafla görüştürüyor.

Sabit telefonlarla bedava görüşebileceğiniz bir site

www.iptall.com

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Normalde bu tür şeylere güvenmem ama biraz araştırınca yalan olmadığını gördm.Ama size ya 1 ya 2 arama hakkı veriyorlarmış ;)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kendi numaramızı vermemiz kötü.Ya kontör alırlarsa veya telefonuna zart zurt reklam falan gönderirlerse..

merkeziyetci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1-2 aramadan sonra eğer arama yapamıyorsanız modeminize reset atın. Tekrar arama yapabilirsiniz. IP ye göre bir sistem.

Ayrıca, benim ev telefonum dışarı aramalara kapalı. Yani ben bile rahat rahat konuşabiliyorum. Ücret yazmıyor yani.

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
talhaertunc dedi ki:
modemi yeniden de başlattım
Tüm pencerelri kapat msnden falan çık bilgisayar ilk açıldığı gibi olsun ondan sonra modemin fişini çıkar 15 saniye sonra geri tak.
Burda para karşı tarafa yazıyor heralde ödemeli arama yapmış oluyosunuz..

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman kendi telefonunuz yerine başkasının telefonunu da verebilirsiniz.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Nonoh.net isimli siteden iframe almış arkadaş. Bütün siteyi bir tek iframe için mi kurmuş acaba merak ediyorum? Nonoh.net de Jajah.com 'u taklit etmiş. (Gerçi nonoh ücretisizim diyor..) Daha bu böyle nereye kadar gidecek bakalım? :)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Elmacik dedi ki:
Nonoh.net isimli siteden iframe almış arkadaş. Bütün siteyi bir tek iframe için mi kurmuş acaba merak ediyorum? Nonoh.net de Jajah.com 'u taklit etmiş. (Gerçi nonoh ücretisizim diyor..) Daha bu böyle nereye kadar gidecek bakalım? :)

Bu tarz şeylerin suyu çıktı ama işte insanlar taklitten vazgeçemiyorlar. (A)
Bu arada bu söz meclisten dışarı ;)