Bedava Hosting

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Selamun Aleyküm.

Beyler en güvenilir,reklamsız ve sizin kullandıklarınız dan ya da tavsiye ettğiniz bedava web hosting alacağım bi site var mı ?

Ya da ne önerirsiniz,domain satın aldım.Hosting'de alıcam ama şimdilik idareten sağlam bir bedava hosting lazım bana

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
000webhost var ücretsiz hosting bi bak bakalım :)

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hosting sorununu çözdüm arkadaşlar sağolasınız.:)

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
nasıl çözdün söölede bizde bilek

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
10-15 tl verseniz 1 yıl boyunca ayda en fazla 1-2 tl ye rahat edersiniz :) neden ücretsiz webleri tercih ediyorsunuz anlamıyorum.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
10-15 tl verseniz 1 yıl boyunca ayda en fazla 1-2 tl ye rahat edersiniz :) neden ücretsiz webleri tercih ediyorsunuz anlamıyorum.

yılda 5 liraya 100 mb alan 2 gb bw veren host biliyorum, hemde sorunsuz ve bütün içerik yönetim sistemlerini destekliyor server. :) reklam olmaması için buradan yazamıyorum ama araştıranlar bulabilir. :)

belki fiyatın ucuzluğu güven sorunu oluşturabilir ama firma tanıdığınızsa bu sorunda ortadan kalkmış oluyor. :)

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
nasıl çözdün söölede bizde bilek

Gezdiğim bir forum sitesinde,bir hosting sahibi hosting almak isteyenlerden bazı bilgiler istedi.Bilgileri yolluyorsun,admin eğer uygun bulursa hosting sağlıyor.Sadece diyor ki benim reklamımı sitende yayınlıycan.Reklam dediği de küçücük bir yazıyı sitenin alt tarafına yazıyorsun.:D

buyrun benim web sitemden görebilirsiniz http://www.ademgordukmusic.com

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eğer sağlam birşey yapacaksan şimdiliği olmaz. Hosting ücretleri artık çok ucuz. Sonrasında database taşı bilmem ne. İnsanlar sitene ilk girdiklerinde ne görürlerse o aklılda kalır. Bence biraz daha bekle daha sağlam birşey olsun. Bedava hostların çoğunda reklam sorunu var, olmayanlarında da başka sorunlar v.s. Ben de site ve forum yaptım fikrim bu yönde.

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Artık bende böyle düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya biriniz bana ucretsiz hosting verin her seyi acan icine her bir sey kurmak olsun