Bedava Domain

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Şu anda işleniyor gözüküyor senin hesabın.Biraz daha bekleyip öyle dener misin.

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
I'm sorry, there are no more promo codes left. We will be giving away 11,000 new promo codes on March 11, beginning at 1.00PM Paris time.

Yarına mı kaldı yani?

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bu adamlar çıldırmış olmalı :w00t: 10 gündür her gün 66.000 domain veriyorlar, bu da 660.000 yapar, deli midirler nedirler :D ama iyi oldu, ben bu akşam 4 tane aldım, yarın da devam etmeyi düşünüyorum :D forward işleminin nasıl yapılacağını da blogumda anlattım (linkteki 2. yorumda), yapamayan arkadaşlar inceleyebilir:

http://kemalkefeli.blogspot.com/2010/03/wwwgandinet.html

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Evet yarın saat 13'ten itibaren tekrar başlıyor.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bu adamlar çıldırmış olmalı :w00t: 10 gündür her gün 66.000 domain veriyorlar, bu da 660.000 yapar, deli midirler nedirler :D ama iyi oldu, ben bu akşam 4 tane aldım, yarın da devam etmeyi düşünüyorum :D forward işleminin nasıl yapılacağını da blogumda anlattım (linkteki 2. yorumda), yapamayan arkadaşlar inceleyebilir:

http://kemalkefeli.blogspot.com/2010/03/wwwgandinet.html

Sende abartmışsın 4 tanemi :D Bence daha fazla milletin hakkınıda yeme :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
You don't have any orders in progress at this time.
bu nedemek az evel başka yazıyodu progress kısmında şimdi bu yazıyo hiç bişy yk deliricem aldığım promocode ile yeniden alamıyorum kullanıldı diyo
eger kullanılmışsa ben kulllandım başkası değil ozaman neden hala giremiyorum alan adıma

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sende abartmışsın 4 tanemi :D Bence daha fazla milletin hakkınıda yeme :)

milletin hakkını yiyenler, 2000 yılında siteye üye olmuş olan arkadaşlar :D tek generate ile 10 tane birden kod alan insanlar :D onların yanında benimki devede kulak :D ayrıca 4 tane domain almadım, sadece kod var, ben de dağıtmayı düşünüyorum, belki forumda başlık açarım, veya siteme koyarım vs. :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
milletin hakkını yiyenler, 2000 yılında siteye üye olmuş olan arkadaşlar :D tek generate ile 10 tane birden kod alan insanlar :D onların yanında benimki devede kulak :D ayrıca 4 tane domain almadım, sadece kod var, ben de dağıtmayı düşünüyorum, belki forumda başlık açarım, veya siteme koyarım vs. :D

Valla 2000 yılını bilmemde ben 1 tane aldım oda yeter heralde zaten amatörüm onuda becerirsem tabi :bored:

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar 11 Mart'ı kaldırdılar ve şu yazıyor;
I'm sorry, there are no more promo codes left. Thanks for taking part!

Sanırım bitti...

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Domain arama motorlarında gözükmüyor ve hostuda sadece bu site üzerinde alabiliyorsunuz diye duydugum için almadım :D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bitmiş yaw hala bi sonuc alamadım e-ben lanet olsun 11 martı neden yazdılarki

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
elinde fazla olan arkadaşlar bana bitane daha verebilirler mi? ben sadece 1 tane aldım yine lazım oldu:)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Bloggera yönlendirip entegre edebilmeyi anlatabilecek mi ?

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
fazla promosyon kodu yok mu kimsede?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Fazla kod alan arkadaşlar alamayan arkadaşlarla paylaşması lazım kimse 3 site 4 siteyi bir arada idare edemez hit toplayamaz o yüzden tek siteye yoğunlaşırsanız daha iyi olur yinede size kalmış kod verip kod vermemek...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Fazla kod alan arkadaşlar alamayan arkadaşlarla paylaşması lazım kimse 3 site 4 siteyi bir arada idare edemez hit toplayamaz o yüzden tek siteye yoğunlaşırsanız daha iyi olur yinede size kalmış kod verip kod vermemek...

Katılıyorum. Sonuçta Alamayan arkadaşlara bir yardımınız dokunur.

Fazla kodu olan varsa alamayan arkadaşlara versin lütfen :flowers:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyler herkes 5-10'ar tane almış eğer fazladan kodu olan varsa 1 tane verebilirmi. Bugün dağıtım olsaydı alacaktım ama bitti ne yazık ki :(

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Katılıyorum. Sonuçta Alamayan arkadaşlara bir yardımınız dokunur.

Fazla kodu olan varsa alamayan arkadaşlara versin lütfen :flowers:

evet evettt:):clover::tt1:
almışıııımmmmmmmm ahahaha çok mutlu oldum yaşasıııın
champion78 sana çççok çoook teşekkür ederim bonuslar sana kurbaaan olsun
bi domaine bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi:D

Fati[H]eaT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Operanın gazabına ugradık promosyon kodu kullanıldı gözüküyo fazla olan yokmu promosyon kodu :/

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ben şahsen birini emptyheart e verdim, birini kendim kullandım, diğerlerini de başka arkadaşlara verdim (forumdan değil), kalmadı kusura bakmayın :( 2000 yılında üye olmuş birilerini bulabilirseniz, onlarda bolca vardır :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar yönlendirmelerde sorun yaşayanlar için alta resimler ekledim tazzy arkadaşımızın kaptığı domaini hemen değerlendirdik :)

Alttaki işlemleri uygularsanız yönlendirme sorununz ortadan tamamen kalkacaktır....:cool:

30iawi8.jpg

15cf4n6.jpg

231sw3.jpg

2a4wlqx.jpg

2czdq4n.jpg

eu38uf.jpg

Not son adımı dikkatlice uygulayın... tazzy nin domaini mındar olmasın diye (byethost.com) ücretsiz host aldım + Wordpress kurdum :thumbup1: şuan gayet iyi bir şekilde kullanılıyor tabi tazzy wordpreste kendi sitesini düzeleyecek :)
işlerimin yoğunuğundan kendi domainimi düzenleyemedim zamanla onuda düzenlerim umarım yönlendirme olayını başarı ile gerçekleştirirsiniz....:clover:

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Arkadaşlar yönlendirmelerde sorun yaşayanlar için alta resimler ekledim tazzy arkadaşımızın kaptığı domaini hemen değerlendirdik :)

Alttaki işlemleri uygularsanız yönlendirme sorununz ortadan tamamen kalkacaktır....:cool:

30iawi8.jpg

15cf4n6.jpg

231sw3.jpg

2a4wlqx.jpg

2czdq4n.jpg

eu38uf.jpg

Not son adımı dikkatlice uygulayın... tazzy nin domaini mındar olmasın diye (byethost.com) ücretsiz host aldım + Wordpress kurdum :thumbup1: şuan gayet iyi bir şekilde kullanılıyor tabi tazzy wordpreste kendi sitesini düzeleyecek :)
işlerimin yoğunuğundan kendi domainimi düzenleyemedim zamanla onuda düzenlerim umarım yönlendirme olayını başarı ile gerçekleştirirsiniz....:clover:

Çok Saol Cengiz abi :)

Cengiz abi olmasa ben biraz zor yapardım heralde Şuanlık Wordpress Kurduk :)