ufukcoskun
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 104
Şu anda işleniyor gözüküyor senin hesabın.Biraz daha bekleyip öyle dener misin.
I'm sorry, there are no more promo codes left. We will be giving away 11,000 new promo codes on March 11, beginning at 1.00PM Paris time.
Yarına mı kaldı yani?
11 Mart 2010 Perşembe, 13:00:00
Bu adamlar çıldırmış olmalı :w00t: 10 gündür her gün 66.000 domain veriyorlar, bu da 660.000 yapar, deli midirler nedirlerama iyi oldu, ben bu akşam 4 tane aldım, yarın da devam etmeyi düşünüyorum
forward işleminin nasıl yapılacağını da blogumda anlattım (linkteki 2. yorumda), yapamayan arkadaşlar inceleyebilir:
http://kemalkefeli.blogspot.com/2010/03/wwwgandinet.html
Sende abartmışsın 4 tanemiBence daha fazla milletin hakkınıda yeme
![]()
Paris için 13:00, burası için 14:00 oluyor![]()
milletin hakkını yiyenler, 2000 yılında siteye üye olmuş olan arkadaşlartek generate ile 10 tane birden kod alan insanlar
onların yanında benimki devede kulak
ayrıca 4 tane domain almadım, sadece kod var, ben de dağıtmayı düşünüyorum, belki forumda başlık açarım, veya siteme koyarım vs.
![]()
Valla 2000 yılını bilmemde ben 1 tane aldım oda yeter heralde zaten amatörüm onuda becerirsem tabi :bored:
ayıp ettin, koskoca forum burda, yapamazsan sor yardımcı oluruz![]()
@vegaturk Yardım ediyor şimdilik teşekkürlerYinede Beceremediğim şeylerde Danışırım :flowers:
Domain arama motorlarında gözükmüyor ve hostuda sadece bu site üzerinde alabiliyorsunuz diye duydugum için almadım![]()
Bloggera yönlendirip entegre edebilmeyi anlatabilecek mi ?
Fazla kod alan arkadaşlar alamayan arkadaşlarla paylaşması lazım kimse 3 site 4 siteyi bir arada idare edemez hit toplayamaz o yüzden tek siteye yoğunlaşırsanız daha iyi olur yinede size kalmış kod verip kod vermemek...
Katılıyorum. Sonuçta Alamayan arkadaşlara bir yardımınız dokunur.
Fazla kodu olan varsa alamayan arkadaşlara versin lütfen :flowers:
Arkadaşlar yönlendirmelerde sorun yaşayanlar için alta resimler ekledim tazzy arkadaşımızın kaptığı domaini hemen değerlendirdik
Alttaki işlemleri uygularsanız yönlendirme sorununz ortadan tamamen kalkacaktır....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Not son adımı dikkatlice uygulayın... tazzy nin domaini mındar olmasın diye (byethost.com) ücretsiz host aldım + Wordpress kurdum :thumbup1: şuan gayet iyi bir şekilde kullanılıyor tabi tazzy wordpreste kendi sitesini düzeleyecek
işlerimin yoğunuğundan kendi domainimi düzenleyemedim zamanla onuda düzenlerim umarım yönlendirme olayını başarı ile gerçekleştirirsiniz....:clover: