netfaruk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 11
3-5 snyede 7000 promosyon kodu nasıl bitti anlamadım
daha generateyi tıkladım sayfa acılana kadar hepsi bitti

Aynı üyelikle 1 tane daha alabiliyormuyuz??![]()
Arkadaşlar Çoğu kişi yapamıyor anlaşılan İngilizce olduğu için Resimlerle Anlatım Yapıcam Umarım yaparsınız
Son olarakta Buradan Alınız...
Şimdiden kolay gelsin
Ben hala Siteyi aktif edemedim...
Tazzy sağol ben aldım yapamamamın sebebi domaini seçip sonraki sayfada submit yaptıktan sonra üye girişi istiyor üye girişi yapıyorum sayfa ilk adıma atıyor eğer sizide sayfa ilk adıma atıyorsa üstteki barda login paneli var ilkten oraya login olmayı deneyin sonra alttaki login paneli sizden üyelik istemiyecek sayfa tanıyacak sonra tazzy nin paylaşmış olduğu resimlerdik validate bölümüne kodu yazın altta purchace tıklayın diğer resimlerdike yönergeleri izleyin configuration a girip sitenize domaini yönledirebilirsiniz... kolay gelsin Darkness ve Tazzy e + Bonus 15 dolar küçük bir para gelebilir ama hediye olunca iş değişiyor bana 100 dolar gibi geldi :biggrin::clover:
Onu zaten yaptımda bi kere yaptım purches'a bastığımda site üyeliğime geçmedi, domain ismini tekrar tarattım alınmamış gözüküyor![]()
justsetmefree senin promosyon kodunu başkası kullanamaz rahat ol üsteki bardan login olmayı denersen sorunun kalmayacak aldığım domain oto olarak gandiye yönleniyor harika ayarları yaptıktan sonra gerekli yönlendirmeyi yapacağım :biggrin: geçen hafta 30 euroluk lisans kazandım SDN şimdide uyanık darkness sayesinde 17 dolarlık domain :biggrin: ölecemmi acaba :tt2:
Ben zaten senin söylediğin problemi yaşadım kodu validate ettim sonra üyelik istedi tekrar üyelik bilgilerimi girdim anasayfaya döndü tekrar denediğimde kod kullanılmıştır dediNeyse şimdi başka bir hesaptan tekrar deneyeceğim
![]()
gandiye giriş yapıp domain sekmesie tıkla kullandığın kod ile bir domain kesin almışssındır sayafayı iyice karıştır domaini almış olabilirsin
tüm işlemler bittiğinde domainini adres barına yaz alttaki fotodaki gibi çokması lazım
ismi aldık abiler ama nasıl kullanacağız şimdi bi yol gösteren yokmu?
yenimi aldın
evet yeni aldım