Bedava Domain

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
3-5 snyede 7000 promosyon kodu nasıl bitti anlamadım :D daha generateyi tıkladım sayfa acılana kadar hepsi bitti

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Aynı üyelikle 1 tane daha alabiliyormuyuz?? :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Ya ben aldım kodu girdim domaini seçtim validate dedim sonrasında purches dedim adres üyeliğime geçmedi şimdi kod kullanıldı diyo domain seçtikten sonra kodu yazdığımız bölümden sonra ne yapılıyor anlatırsanız sevinirim en azından 1 saat sonrasında hata yapmadan alırım ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
arkadaşlar kodu aldım Choose Your Domain

Enter up to 50 domain names bölümüne gelince takılıyorum

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Arkadaşlar Çoğu kişi yapamıyor anlaşılan İngilizce olduğu için Resimlerle Anlatım Yapıcam Umarım yaparsınız :)

Son olarakta Buradan Alınız...

Şimdiden kolay gelsin :)

Ben hala Siteyi aktif edemedim...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar Çoğu kişi yapamıyor anlaşılan İngilizce olduğu için Resimlerle Anlatım Yapıcam Umarım yaparsınız :)

Tazzy sağol ben aldım yapamamamın sebebi domaini seçip sonraki sayfada submit yaptıktan sonra üye girişi istiyor üye girişi yapıyorum sayfa ilk adıma atıyor eğer sizide sayfa ilk adıma atıyorsa üstteki barda login paneli var ilkten oraya login olmayı deneyin sonra alttaki login paneli sizden üyelik istemiyecek sayfa tanıyacak sonra tazzy nin paylaşmış olduğu resimlerdik validate bölümüne kodu yazın altta purchace tıklayın diğer resimlerdike yönergeleri izleyin configuration a girip sitenize domaini yönledirebilirsiniz... kolay gelsin Darkness ve Tazzy e + Bonus 15 dolar küçük bir para gelebilir ama hediye olunca iş değişiyor bana 100 dolar gibi geldi :biggrin::clover:

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15

Onu zaten yaptımda bi kere yaptım purches'a bastığımda site üyeliğime geçmedi, domain ismini tekrar tarattım alınmamış gözüküyor :(

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Tazzy sağol ben aldım yapamamamın sebebi domaini seçip sonraki sayfada submit yaptıktan sonra üye girişi istiyor üye girişi yapıyorum sayfa ilk adıma atıyor eğer sizide sayfa ilk adıma atıyorsa üstteki barda login paneli var ilkten oraya login olmayı deneyin sonra alttaki login paneli sizden üyelik istemiyecek sayfa tanıyacak sonra tazzy nin paylaşmış olduğu resimlerdik validate bölümüne kodu yazın altta purchace tıklayın diğer resimlerdike yönergeleri izleyin configuration a girip sitenize domaini yönledirebilirsiniz... kolay gelsin Darkness ve Tazzy e + Bonus 15 dolar küçük bir para gelebilir ama hediye olunca iş değişiyor bana 100 dolar gibi geldi :biggrin::clover:

15$ büyük bir para değil ama o parayı yatırmak sorun birde zaten çok lazım olan birşey olsa illaki yatırırım ama Geçici birşey olduğu için Gerek görmüyorum. Bakalım ne zaman açılcak bizim site :)

Teşekkürler bonus için :)

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
hakikaten 3-5 saniyede bitti ama ben de kaptım bi tane :D bu olayı haber veren arkadaşımıza teşekkürlerimi gönderiyorum :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Onu zaten yaptımda bi kere yaptım purches'a bastığımda site üyeliğime geçmedi, domain ismini tekrar tarattım alınmamış gözüküyor :(

justsetmefree senin promosyon kodunu başkası kullanamaz rahat ol üsteki bardan login olmayı denersen sorunun kalmayacak aldığım domain oto olarak gandiye yönleniyor harika ayarları yaptıktan sonra gerekli yönlendirmeyi yapacağım :biggrin: geçen hafta 30 euroluk lisans kazandım SDN şimdide uyanık darkness sayesinde 17 dolarlık domain :biggrin: ölecemmi acaba :tt2:

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
justsetmefree senin promosyon kodunu başkası kullanamaz rahat ol üsteki bardan login olmayı denersen sorunun kalmayacak aldığım domain oto olarak gandiye yönleniyor harika ayarları yaptıktan sonra gerekli yönlendirmeyi yapacağım :biggrin: geçen hafta 30 euroluk lisans kazandım SDN şimdide uyanık darkness sayesinde 17 dolarlık domain :biggrin: ölecemmi acaba :tt2:

Ben zaten senin söylediğin problemi yaşadım kodu validate ettim sonra üyelik istedi tekrar üyelik bilgilerimi girdim anasayfaya döndü tekrar denediğimde kod kullanılmıştır dedi :) Neyse şimdi başka bir hesaptan tekrar deneyeceğim :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ben zaten senin söylediğin problemi yaşadım kodu validate ettim sonra üyelik istedi tekrar üyelik bilgilerimi girdim anasayfaya döndü tekrar denediğimde kod kullanılmıştır dedi :) Neyse şimdi başka bir hesaptan tekrar deneyeceğim :)

gandiye giriş yapıp domain sekmesie tıkla kullandığın kod ile bir domain kesin almışssındır sayafayı iyice karıştır domaini almış olabilirsin

tüm işlemler bittiğinde domainini adres barına yaz alttaki fotodaki gibi çokması lazım

wikqd2.jpg

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kodu aldım :D
1 Sn.de bitti bile :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
gandiye giriş yapıp domain sekmesie tıkla kullandığın kod ile bir domain kesin almışssındır sayafayı iyice karıştır domaini almış olabilirsin

tüm işlemler bittiğinde domainini adres barına yaz alttaki fotodaki gibi çokması lazım

Bu sefer aldığımı düşünüyorum Orders in progress bölümünde domain gözüküyor, Status bölümünde Being processed diyor sanırım aldım :D Fakat domaine girmeye çalıştığımda bulunamadı diyor firefox şuan :(

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ödeme noktasında hangisini seçeceğiz:D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Aynı şekilde tarayıcıya tıkladığımda o sendeki resim çıkıyor :) Blogger'a nasıl yönlendiricem acaba :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Domain alanlara host lazımda verebilirim

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ohh be host mukodan domain
Darknes$ den çok şükür I love you SDN

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Siteden blogger'a yönlendiriyorum ama sadece anasayfa'da domain gözüküyor yani bloga yazdığım bir yazıya tıkladığımda eski adresten (xx.blogspot.com/yazininlinki.html)'den devam ediyor bunu nasıl değiştirebilirim ? İstediğim olay (xxx.com/yazininlinki.html) şeklinde olması bu konuyu bilen biri bana anlatabilirse sevinirim :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
paris saaati ile saat 7 pm 4000 domain varmış yakalarız inş.
bu arada pm akşammı sabahhmı:)

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ismi aldık abiler ama nasıl kullanacağız şimdi bi yol gösteren yokmu?

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ilk sayfalarda gayet güzel anlatılmış bende onlara bakrak aldım zaten resimli açıklamalar var...

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Kodu aldıktan sonra Domain alıp kullanırsan aynı hesaptan bir kod daha alabiliyoruz galiba :)