Bedava discord nitro nasıl alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cenk Yıldız

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Arkadaşlar bedavaya discort nitro almak istiyorum nasıl alabilirim.

askaley

Asistan
Reaksiyon puanı
82
bazı sunucular var belirli sayıda kişiyi davet ettiğinde sana nitro vs. veriyor

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Alamazsın hepsi uydurmaca şeyler.
Onların hepsi yalandan ibaret.1-2 Sene önce 5-10 tane güvenilir nitro veren sunuculara belirli kişi çektim nitro vermek yerine banlayıp sunucudan mesajlarımı sildiler.Kimse sana sunucuya 5-10 kişi çektin diye 30-40 dolarlık nitro vermez.

askaley

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Alamazsın hepsi uydurmaca şeyler.

Onların hepsi yalandan ibaret.1-2 Sene önce 5-10 tane güvenilir nitro veren sunuculara belirli kişi çektim nitro vermek yerine banlayıp sunucudan mesajlarımı sildiler.Kimse sana sunucuya 5-10 kişi çektin diye 30-40 dolarlık nitro vermez.
50 kişiyi çağırmıştım ve aldım
30k lık sunucularda pek yalan olmuyor bunlar

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
XBOX Game Pass Ultimate'yi 45 TL'ye aldıktan sonra 3 aylık bedava Nitro alabilirsiniz. Nitro'yu aldıktan sonra da Game Pass'i iade edersiniz. (Game Pass Nitro kampanyası hâla geçerli mi, bilmiyorum.)

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Eğer çok çok iyi bir arkadaşın varsa hediye edebilir. Bizim bir arkadaşa oyundan tanıştığı birisi (1 yıl olmuş tanışalı) 3 aylık nitro vermişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onları çok gördüm hiç biri gerçek değil üye kasıp sunucuyu satıyorlar nitro isteyene de ban atıyorlar. Token basan biriyle tanışmıştım token bastığı hesaplarla nitro alıyormu diye sormuştum (invite nitro swlerinden) hepsinin yalan olduğunu denemesine rağmen alamadığını söylemişti. Vermediklerinde kurucuya tokenlerle dm spam atıyormuş.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Eğer çok çok iyi bir arkadaşın varsa hediye edebilir. Bizim bir arkadaşa oyundan tanıştığı birisi (1 yıl olmuş tanışalı) 3 aylık nitro vermişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onları çok gördüm hiç biri gerçek değil üye kasıp sunucuyu satıyorlar nitro isteyene de ban atıyorlar. Token basan biriyle tanışmıştım token bastığı hesaplarla nitro alıyormu diye sormuştum (invite nitro swlerinden) hepsinin yalan olduğunu denemesine rağmen alamadığını söylemişti. Vermediklerinde kurucuya tokenlerle dm spam atıyormuş.
3 aylık Nitro almak büyük bir başarı istemiyor. Zaten herkes bedavaya alabiliyor.

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Bütün hepsine girmiştim hepsine çokça kasmıştım verenler yok. Bu kadar yaptım verin dediğim de vermediler. Yine yapanlarda dm den yazmış ama duyurulara adam hemen "bir etkinlik yapılacaktır. Nitronuz o zaman teslim edilecektir" diye yazdılar. Sonra bende demiştim "yalancıymışsıınız demekki vermiyorsunuz ki erteliyorsunuz." demiştim. Başkaları da yazdığı zaman aynısı o yazanları (ben dahil) öyle diyenler banladı. Kısacası yalan kimse kimseye bu devirde bedava bir şeyler vermez.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Bütün hepsine girmiştim hepsine çokça kasmıştım verenler yok. Bu kadar yaptım verin dediğim de vermediler. Yine yapanlarda dm den yazmış ama duyurulara adam hemen "bir etkinlik yapılacaktır. Nitronuz o zaman teslim edilecektir" diye yazdılar. Sonra bende demiştim "yalancıymışsıınız demekki vermiyorsunuz ki erteliyorsunuz." demiştim. Başkaları da yazdığı zaman aynısı o yazanları (ben dahil) öyle diyenler banladı. Kısacası yalan kimse kimseye bu devirde bedava bir şeyler vermez.
Işıl ışıl olmasını beklemeyin.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Discord Nitro bedava almanın en mantıklı yolu; yabancı bir arkadaş edinmek, ben ona Steam'den oyun alıyorum o da bana nitro kodu veriyor. Steam'de takasa açık bir sürü insan var, yazarsanız anlaşabilirsiniz.
Discord'daki Hiçbir Grup 5 - 6 Kişi davet ettiniz diye size nitro vermez, 30k olan grupların da çoğunda bot oluyor zaten.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
İnandınız mı gerçekten? :D
O sunucuların hepsi sahte.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...