Cenk Yıldız
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 86
Arkadaşlar bedavaya discort nitro almak istiyorum nasıl alabilirim.
Alamazsın hepsi uydurmaca şeyler.Arkadaşlar bedavaya discort nitro almak istiyorum nasıl alabilirim.
Onların hepsi yalandan ibaret.1-2 Sene önce 5-10 tane güvenilir nitro veren sunuculara belirli kişi çektim nitro vermek yerine banlayıp sunucudan mesajlarımı sildiler.Kimse sana sunucuya 5-10 kişi çektin diye 30-40 dolarlık nitro vermez.bazı sunucular var belirli sayıda kişiyi davet ettiğinde sana nitro vs. veriyor
50 kişiyi çağırmıştım ve aldımAlamazsın hepsi uydurmaca şeyler.
Onların hepsi yalandan ibaret.1-2 Sene önce 5-10 tane güvenilir nitro veren sunuculara belirli kişi çektim nitro vermek yerine banlayıp sunucudan mesajlarımı sildiler.Kimse sana sunucuya 5-10 kişi çektin diye 30-40 dolarlık nitro vermez.
Alınmaz.Arkadaşlar bedavaya discort nitro almak istiyorum nasıl alabilirim.
Yasal değil bu arada onlar.bazı sunucular var belirli sayıda kişiyi davet ettiğinde sana nitro vs. veriyor
Çok nadir bulunur öyle sunucular.Ve 50 kişiyi de herkes çağıramaz ben şahsen 50 kişi çağırabilecek arkadaş listem olsa kendi sunucumu kurarım.50 kişiyi çağırmıştım ve aldım
30k lık sunucularda pek yalan olmuyor bunlar
Alabileceğini sanmıyorum.Arkadaşlar bedavaya discort nitro almak istiyorum nasıl alabilirim.
Eğer çok çok iyi bir arkadaşın varsa hediye edebilir. Bizim bir arkadaşa oyundan tanıştığı birisi (1 yıl olmuş tanışalı) 3 aylık nitro vermişti.Arkadaşlar bedavaya discort nitro almak istiyorum nasıl alabilirim.
Onları çok gördüm hiç biri gerçek değil üye kasıp sunucuyu satıyorlar nitro isteyene de ban atıyorlar. Token basan biriyle tanışmıştım token bastığı hesaplarla nitro alıyormu diye sormuştum (invite nitro swlerinden) hepsinin yalan olduğunu denemesine rağmen alamadığını söylemişti. Vermediklerinde kurucuya tokenlerle dm spam atıyormuş.bazı sunucular var belirli sayıda kişiyi davet ettiğinde sana nitro vs. veriyor
3 aylık Nitro almak büyük bir başarı istemiyor. Zaten herkes bedavaya alabiliyor.Eğer çok çok iyi bir arkadaşın varsa hediye edebilir. Bizim bir arkadaşa oyundan tanıştığı birisi (1 yıl olmuş tanışalı) 3 aylık nitro vermişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onları çok gördüm hiç biri gerçek değil üye kasıp sunucuyu satıyorlar nitro isteyene de ban atıyorlar. Token basan biriyle tanışmıştım token bastığı hesaplarla nitro alıyormu diye sormuştum (invite nitro swlerinden) hepsinin yalan olduğunu denemesine rağmen alamadığını söylemişti. Vermediklerinde kurucuya tokenlerle dm spam atıyormuş.
Bütün hepsine girmiştim hepsine çokça kasmıştım verenler yok. Bu kadar yaptım verin dediğim de vermediler. Yine yapanlarda dm den yazmış ama duyurulara adam hemen "bir etkinlik yapılacaktır. Nitronuz o zaman teslim edilecektir" diye yazdılar. Sonra bende demiştim "yalancıymışsıınız demekki vermiyorsunuz ki erteliyorsunuz." demiştim. Başkaları da yazdığı zaman aynısı o yazanları (ben dahil) öyle diyenler banladı. Kısacası yalan kimse kimseye bu devirde bedava bir şeyler vermez.bazı sunucular var belirli sayıda kişiyi davet ettiğinde sana nitro vs. veriyor
Işıl ışıl olmasını beklemeyin.Bütün hepsine girmiştim hepsine çokça kasmıştım verenler yok. Bu kadar yaptım verin dediğim de vermediler. Yine yapanlarda dm den yazmış ama duyurulara adam hemen "bir etkinlik yapılacaktır. Nitronuz o zaman teslim edilecektir" diye yazdılar. Sonra bende demiştim "yalancıymışsıınız demekki vermiyorsunuz ki erteliyorsunuz." demiştim. Başkaları da yazdığı zaman aynısı o yazanları (ben dahil) öyle diyenler banladı. Kısacası yalan kimse kimseye bu devirde bedava bir şeyler vermez.
?Işıl ışıl olmasını beklemeyin.
Nesilim diyorum. Kimse vermez bedava nitro. Ona diyorum.
İnandınız mı gerçekten?Bütün hepsine girmiştim hepsine çokça kasmıştım verenler yok. Bu kadar yaptım verin dediğim de vermediler. Yine yapanlarda dm den yazmış ama duyurulara adam hemen "bir etkinlik yapılacaktır. Nitronuz o zaman teslim edilecektir" diye yazdılar. Sonra bende demiştim "yalancıymışsıınız demekki vermiyorsunuz ki erteliyorsunuz." demiştim. Başkaları da yazdığı zaman aynısı o yazanları (ben dahil) öyle diyenler banladı. Kısacası yalan kimse kimseye bu devirde bedava bir şeyler vermez.