Bedava Command & Conquer Red Alert

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Command & Conquer serisinin 13. yaşını kutlayan Electronic Arts, orijinal Red Alert oyununu ücretsiz olarak yayınladı. İndirmek için gerekli bağlantı burada.

Gerçek zamanlı strateji oyunlarında çığır açan Command & Conquer serisinin ilk Red Alert oyununu ücretsiz oynamak ister misiniz? Serinin 13. yılını kutlayan EA, mazinin en güzel hatıralarından biri olan Command & Conquer Red Alert oyununu ücretsiz olarak indirilebilir halde oyunculara sundu. Ayrıca Red Alert 3 için ön sipariş verenlere de, Red Alert 2 hediye ediliyor. İlk Red Alert oyununun her biri 500 MB olan Allied CD'sini buradan, Soviet CD'sini de buradan indirebilirsiniz.

redalert-kutu.jpg

Bilgi İçin: Electronic Arts
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vayy be, adamlar orjinal oyun dağıtıyor, daha ne olsun! Ama Blizzard cingen ya, Diablo 1'i bile dağıtmaz onlar :). Bu arada benden söylemesi bilgisayar dergilerinin Eylül ya da Ekim sayılarında: ''Red Alert'ı bedava dağıtıyoruz! Türkiye'de ilk!'' mesajları olmazsa adım da Erkan olmasın :) ....

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ilk oyununda hastasıydım, zaten tüm serinin hastasıyım. ilk oyunda mad tank vardı, ortalığı yıkar geçerdi, denizaltılar çok güçlüydü. ortaokul 1'de iken ders çıkışı internet kafeye gider red alert oynardık, vay be.! güzel haber için teşekkürler

f5s5b5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama oyunu indirdim cd ye kaydettim ama açmiyor indirdiğimde xp patch diye bir dosya vardı acaba onunla bir ilgisi varmi?Varsa ne yapmalıyım..İlginize şimdiden teşekkürler.Sevgi ve saygılar...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ben henüz indirmedim ama yakın bir arkadaşım da yüklemede sorun yaşamış. tam olarak bende bilmiyorum.

alpharabius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Günaydın,
Oyunu indirdim. fakat çalıştıramadım. ne yapmam gerekiyor. bütün dosyaları denedim ama hiçbirisi cevap vermedi. bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
şimdiden teşekkürler.:icon_:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bian şok oldum ücretsiz die :D birinci oyun değil bana 3 lazım :D

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yıllar önce ki dehşet oyun :) Bedava dağıtsa ne olacak ki :)

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Oyunu indirdim ama yüklenmiyor sadece win95 için diyor. Xp patch diye birşey var ne işe yaradığını çözebilmiş değilim.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Vista uyumlu değil.

Bu arada oyunu oynayamayan arkadaşlar ıso imajını ya cd ye yakıp deneyin ya da sanal cd programı kullanın ...