Bebeğini 5 yıl bavulda sakladı

Bu konuyu okuyanlar

hellish

Müdavim
Katılım
20 Kasım 2007
Mesajlar
2,226
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bebeğini 5 yıl bavulda sakladı

--------------------------------------------------------------------------------




Anne ölen bebeğini bavula koydu ve 5 yıl sakladı. Peki ama neden?

Almanya'da bir anne ölen bebeğinin cesedini naylon torbaya sararak bir bavulun içine koydu ve 5 yıl boyunca sakladı. Anne 2002 yılında doğduktan kısa süre sonra ölen kızını bavula kilitleyerek akrabalarının garajına sakladı.

Polis cesedin ortaya çıkmasından sonra kadını ölüme sebebiyet vermek suçundan tutukladı. Savcılık olayla ilgili inceleme başlattıklarını ve ölüm nedenini ancak önümüzdeki hafta öğrenebileceklerini söyledi. Olay sonrası ilk ifadesini veren 28 yaşındaki anne hastaneden döndükten 2-3 gün sonra kızını yatakta ölü bulduğunu açıkladı.

Almanya'nın Chemnitz şehrinde yaşayan anne, kızının doğum kaydını nüfus müdürlüğüne bildirmemesine rağmen olay meydana çıktı. Doğumu gerçekleştiren sağlık merkezi, daha sonra kullanmak amacıyla her çocuk için bir dosya tutuyor. Dosyaları inceleyen yetkililer bir çocuğun aşılarının yapılmadığını fark etti. Daha sonra yapılan araştırma sonucu çocuğun cesedine ulaşıldı.

Almanya'nın Chemnitz şehrinde yaşayan 28 yaşındaki annenin iki çocuğu daha bulunuyor. Kadının tutuklanmasından sonra çocuklar akrabalarına teslim edildi.

http://www.ilginchaber.com/924_bebegini-5-yil-bavulda-sakladi.html
 

*SiRiNe*

Müdavim
Katılım
22 Kasım 2007
Mesajlar
5,336
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Nasıl bir piskolojidir anlamak mümkün değil bir anne öle yavrusunu nasıl 5 sene boyunca bir bavul içinde saklar, ki ölüm sebebi henüz bilinmemekte...! Bu üzücü olayın yanında başka birşey daha dikkatimi çekti nufusa kaydı bulunmaya bebek hastane yetkililerinin aşılarının yapılmadığı gerekçesiyle araştırılması ayrıca güzel bu arada insan sağlığına gösterilen özen verilen değer ortaya çıkıyor, ama 5 sene sonra olması ilginç benim bildiğim bebeğin doğumundan itibaren belirli aralıklarla aşıları olur 5 senedir mi araştırılıyor...!
Merak ettim doğrusu.
 
Üst