BeatsAudio

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Ben Note2 kullanıcısıyım :D . Fakat geçenlerde şöyle birşey gördüm. HTC Bazı telefonlarında BeatsAudio kulaklığı veriyormuş. Bu lulaklığın fiyatına baktım 480tl felan yazıyordu gittigidiyorda. Bu kadar farklı kılan nedir bu kulaklığı söylerseniz Sevinirim Saygılarımla.. :)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
dünyanın şuan ki en iyi kulaklıklarından biri tabii fiyatı abartılı

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
480 tl mi emin miyiz?
altin kaplama?

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bir kulaklığa o kadar para verirsek nasıl yaşarız.
480 tl tabiiki htc'nin telefonlarla birlikte dağıttığı urBeats kulakiçi kulaklıklar için çok abartılı bir ücret. Bende 480'tl yi urBeats'e versem yaşayamam heralde :D ama 480 tl ye alabileceğiniz çok iyi beats kulaklıklar var (solo hd/studio gibi) bu kulaklıklar dudak uçuklatacak kalitededir. Ama şöyle bir gerçekte var. Bir Beats fiyatına satın alabileceğiniz çok ama çok daha iyi kulaklıklar var. Ama beats'inde bir havası var bee :))

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beats iyidir kullanmışlığımda var ama BENCE f/p oranı bakımından pahalı. performansı yüksek ama bir kulaklığa benim gözümde verilebilecek en yüksek fiyat 100-130 tl'dir. beats aldığıma pişmanım diyemem ama gerçekten pahalı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de ilk kez D&R da gördüm bu marka kulaklığı. 200 ile 500 lira arasında değişiyordu fiyatları. sonra fark ettim ki benim ultrabook'un üzerinde de bu markanın işaretinden var. demek ki sesi o yüzden çok iyi.

kulaklığın neye benzediğini merak edenler şu klipte 1.30 saniyede görünüyor :D
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dr.Dre üretiyor, sesi bir harika, altın kaplama, dayanıklılar kolay kolay yıpratamazsın, tasarımı çok cool... diye gider bu liste

Daha ucuza f/m açısından daha iyi bi kulaklık bulunabilir.

Ama nabıcaksın kapital yaşam iyi reklam bende de var havası için eidir :)

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hava için veriyorlar o parayı ama kulaklık gerçekten kaliteli ona lafımız yok ama pahalı hemde çok pahalı.

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben saçmalık gözüyle bakıyorum bu duruma..yani havasıda olsa kaliteside olsa o kadar para verilmez ya..
EL İNSAF YA HU..

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dediğiniz kadar dayanıklıysa bizim okulda bir çocuk var kulak dışı Beats kulaklığı ortadan ikiye ayrılmış ve çocuk koli bandıyla tutturmuş :D. Ne yapmış bu çocuk drop test mi uygulamış ? :D

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz kadar dayanıklıysa bizim okulda bir çocuk var kulak dışı Beats kulaklığı ortadan ikiye ayrılmış ve çocuk koli bandıyla tutturmuş :D. Ne yapmış bu çocuk drop test mi uygulamış ? :D
öyle kolayca ikiye ayrılacak kulaklık değildir beats :D zaten en düşük headphone olan solo bile acaip dayanıklıdır. O çocuğun kulaklığının imitasyon olduğuna eminim.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33

20 liraya var o kulaklık yaa tabi ki kırılır, orijinal değil:)

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok artık o kadar da olmaz bence ya üç kağıtçılar heralde:D
Yahu adamlar çakma Beatsleri bile 60 tl'ye satıyorlar. İnsaf ya İnsaf. Birkeresinde bir arkadaşım orjinal beats diye internetten kulaklık almıştı 200 dolara, seyyar satıcıların sattığı 10tl lik beatslerden geldi :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yahu adamlar çakma Beatsleri bile 60 tl'ye satıyorlar. İnsaf ya İnsaf. Birkeresinde bir arkadaşım orjinal beats diye internetten kulaklık almıştı 200 dolara, seyyar satıcıların sattığı 10tl lik beatslerden geldi :D
İnternetten öyle rast gelene beats kulaklık alınmaz ki, ben de almayı düşünüyorum ama fiyatı görünce vazgeçiyorum:D Çakmaya da para veremem.
Bazıları orijinal fiyatına çakma satıyor:D

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten öyle rast gelene beats kulaklık alınmaz ki, ben de almayı düşünüyorum ama fiyatı görünce vazgeçiyorum:D Çakmaya da para veremem.
Bazıları orijinal fiyatına çakma satıyor:D
ben söyleyene kadarda orjinal beats zannediyordu onu :D

Impacto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
480 tl bi kulaklık için çok birazcık daha iyi ses gelsin diye 400 tl neden verirler anlamam ki . zaten kulakiçi olduğu için belli bile olmuyor onun yerine 80-90 tl ye satılan kulaklıklardan alın . Mesela ben cloud aldım 90 tl ye çok güzel bi tasarımı var ve dayanıklığından söz etmiycem. seside güzel veriyor

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
htc one x+ aldığımda yanında hediye verdiler, kutuyu hiç açmadım, şimdi fiyatını görünce iyi ki açmamışım diyorum, bundan sonrada sadece kutuya bakarım herhalde:mrgreen:

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Verilip verilmeyeceğini paranın sahibi karar versin. Milyon doları olan adamın 30TL'lik Philips kulaklık takmasınımı istiyorsunuz? :)
2000TL'ye de kulaklık var ve güzel kulaklıklar var. Beats onların fiyat kategorisinde bir marka ama onlar kadar iyi bir marka değil. İmajı çok yüksek.