• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

BeatsAudio

OnedaRb

Öğrenci
Arkadaşlar Ben Note2 kullanıcısıyım :D . Fakat geçenlerde şöyle birşey gördüm. HTC Bazı telefonlarında BeatsAudio kulaklığı veriyormuş. Bu lulaklığın fiyatına baktım 480tl felan yazıyordu gittigidiyorda. Bu kadar farklı kılan nedir bu kulaklığı söylerseniz Sevinirim Saygılarımla.. :)

dünyanın şuan ki en iyi kulaklıklarından biri tabii fiyatı abartılı

480 tl mi emin miyiz?
altin kaplama?

Hocam bir kulaklığa o kadar para verirsek nasıl yaşarız.
480 tl tabiiki htc'nin telefonlarla birlikte dağıttığı urBeats kulakiçi kulaklıklar için çok abartılı bir ücret. Bende 480'tl yi urBeats'e versem yaşayamam heralde :D ama 480 tl ye alabileceğiniz çok iyi beats kulaklıklar var (solo hd/studio gibi) bu kulaklıklar dudak uçuklatacak kalitededir. Ama şöyle bir gerçekte var. Bir Beats fiyatına satın alabileceğiniz çok ama çok daha iyi kulaklıklar var. Ama beats'inde bir havası var bee :))

beats iyidir kullanmışlığımda var ama BENCE f/p oranı bakımından pahalı. performansı yüksek ama bir kulaklığa benim gözümde verilebilecek en yüksek fiyat 100-130 tl'dir. beats aldığıma pişmanım diyemem ama gerçekten pahalı.

ben de ilk kez D&R da gördüm bu marka kulaklığı. 200 ile 500 lira arasında değişiyordu fiyatları. sonra fark ettim ki benim ultrabook'un üzerinde de bu markanın işaretinden var. demek ki sesi o yüzden çok iyi.

kulaklığın neye benzediğini merak edenler şu klipte 1.30 saniyede görünüyor :D
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8

Dr.Dre üretiyor, sesi bir harika, altın kaplama, dayanıklılar kolay kolay yıpratamazsın, tasarımı çok cool... diye gider bu liste

Daha ucuza f/m açısından daha iyi bi kulaklık bulunabilir.

Ama nabıcaksın kapital yaşam iyi reklam bende de var havası için eidir :)

Hava için veriyorlar o parayı ama kulaklık gerçekten kaliteli ona lafımız yok ama pahalı hemde çok pahalı.

ben saçmalık gözüyle bakıyorum bu duruma..yani havasıda olsa kaliteside olsa o kadar para verilmez ya..
EL İNSAF YA HU..

Dediğiniz kadar dayanıklıysa bizim okulda bir çocuk var kulak dışı Beats kulaklığı ortadan ikiye ayrılmış ve çocuk koli bandıyla tutturmuş :D. Ne yapmış bu çocuk drop test mi uygulamış ? :D

Dediğiniz kadar dayanıklıysa bizim okulda bir çocuk var kulak dışı Beats kulaklığı ortadan ikiye ayrılmış ve çocuk koli bandıyla tutturmuş :D. Ne yapmış bu çocuk drop test mi uygulamış ? :D
öyle kolayca ikiye ayrılacak kulaklık değildir beats :D zaten en düşük headphone olan solo bile acaip dayanıklıdır. O çocuğun kulaklığının imitasyon olduğuna eminim.

20 liraya var o kulaklık yaa tabi ki kırılır, orijinal değil:)

Yok artık o kadar da olmaz bence ya üç kağıtçılar heralde:D
Yahu adamlar çakma Beatsleri bile 60 tl'ye satıyorlar. İnsaf ya İnsaf. Birkeresinde bir arkadaşım orjinal beats diye internetten kulaklık almıştı 200 dolara, seyyar satıcıların sattığı 10tl lik beatslerden geldi :D

Yahu adamlar çakma Beatsleri bile 60 tl'ye satıyorlar. İnsaf ya İnsaf. Birkeresinde bir arkadaşım orjinal beats diye internetten kulaklık almıştı 200 dolara, seyyar satıcıların sattığı 10tl lik beatslerden geldi :D
İnternetten öyle rast gelene beats kulaklık alınmaz ki, ben de almayı düşünüyorum ama fiyatı görünce vazgeçiyorum:D Çakmaya da para veremem.
Bazıları orijinal fiyatına çakma satıyor:D

480 tl bi kulaklık için çok birazcık daha iyi ses gelsin diye 400 tl neden verirler anlamam ki . zaten kulakiçi olduğu için belli bile olmuyor onun yerine 80-90 tl ye satılan kulaklıklardan alın . Mesela ben cloud aldım 90 tl ye çok güzel bi tasarımı var ve dayanıklığından söz etmiycem. seside güzel veriyor

htc one x+ aldığımda yanında hediye verdiler, kutuyu hiç açmadım, şimdi fiyatını görünce iyi ki açmamışım diyorum, bundan sonrada sadece kutuya bakarım herhalde:mrgreen:

Verilip verilmeyeceğini paranın sahibi karar versin. Milyon doları olan adamın 30TL'lik Philips kulaklık takmasınımı istiyorsunuz? :)
2000TL'ye de kulaklık var ve güzel kulaklıklar var. Beats onların fiyat kategorisinde bir marka ama onlar kadar iyi bir marka değil. İmajı çok yüksek.