Be5tE Ve Nemesis Elveda Eder...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CEH

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni sayılırım ama konuları iyi takip ettim.

Bence olayın asıl sebebi "garez" meselesi ;)

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aynı kafadan olduğum iki kişi gidiyor.yakında bende giderim heralde.forumun durumuna bağlı.yolunuz açık olsun

carpenokte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse vazgeçilmez değildir...
Giden gider kalan sağlar bizimdir...
Burası bir forum sayfası...
Buradakiler kimimiz için arkadaş kimimiz için bilgisayarın diğer ucundaki yabancı kimine göre ise bir bilgisayar oyunu... konuşursun şakalaşırsın dertleşirsin ve bilgisayarı kapttığın an unutursun taki tekrar bilgisayarı açana kadar...
Sanmayın ki siz gidince buralar yok olacak yalpalayacak kötüye gidecek...
siz gidersiniz başkaları gelir... Belki sizden daha faydalı olur belki sizden daha samimi...

Hani lise dönemi öğrencileri vardır...
yaşadıkları şehrin, semtin mahallenin sahibi zannederler kendilerini... o dönem gençlerin hepsi tanır onları... sağda solda kavga yapar bölge savaşları yaparlar ve buralar bizden sorulur derler ve buna kendileri de inanır ama çok değil iki sene sonra artık o mahhalle başka gençlerden sorulmaktadır artık o gençler popülerdir kendilerini ise tanıyan yoktur... o zaman anlarlar bir hiç olduklarını...

szi de zannetmeyin ki bura siz gidince değişecek...
yeniler inanının sizi aratmayaak... belki siz dışardan bakıp bir hiç olduğunuzu anlayacaksınız...

Yeni uyeyim, seni cok fazla tanımıyorum ama her baslıkta boyle uzun uzun yorum yapıyorsan seninde burada cok fazla kalacagını sanmıyorum :) Boş, gereksiz yorumlar. bu insanlar zaten bazı sebeblerde ötürü ayrılmışlar, üstüne senin laflarının gelmesi eminim hoş olmamıstır. Dolayısıyla, az konuş ;)

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hayırlısı olsun diyelim

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kelimeler bazen olağanca kifayetsiz kalır...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yeni uyeyim, seni cok fazla tanımıyorum ama her baslıkta boyle uzun uzun yorum yapıyorsan seninde burada cok fazla kalacagını sanmıyorum :) Boş, gereksiz yorumlar. bu insanlar zaten bazı sebeblerde ötürü ayrılmışlar, üstüne senin laflarının gelmesi eminim hoş olmamıstır. Dolayısıyla, az konuş ;)

Beni mesajlarımın uzunluğu nedeniyle kimse bu güne kadar bana bir şey demedi diyemez...
ben yazarım isteyen okur isteyen okumaz...
ki bu benim kısa mesajlarımdan biri özellikle siyasi tartışmalarda sayfalarca yazı yazarım... ve okunduğunu da biliyorum... mesajlarmı takip edenler olduğunu da biliyorum...
sen benim mesajlarımı düşüneceğine bırak Mod arkadaşlar düşünsünler...
onlar okumak zorunda belki bu uzun cümlelerimin arasına sıkıştırdığım forum kurallarna aykırı sayısız cüle vardır?
bana dert değil...
sana da dert olmasın...
benim burada ne kadar kalacağımı ne sen ne ben bilebiliriz bir tek Allah bilir...
Sen de yeni üye olduğun forumda üyelere tavsiyelerde bulunacağına
üyelerle muhatap olacağına benim yaptığım gibi mesajlarla muhatap ol düşüncelerle muhatap ol...
üyelerle muhatap olanlar forumda sorun var diye gidiyorlar... dikkat et... sanal alem yaln alem burda dost bildiğin yarın bir mesajında seni siler...

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
neoluyor küçük emrah bombasımı attılar foruma herkez tripte

ühühüh cık cıık kimsesizzz yalnızım beeeenn ......giderim bak kıpraşmayın giderim her şey yalanmıydı bunca yaşadıklarımız bir geri dönüşüm kutusundaki veriler gibi silip atacakmısın biliyormusun peki hardiskte mutlaka bir iz kalacagını he biliyormusun soyle konussana koca kafalı ....şırakt foçk guttana .....

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
neoluyor küçük emrah bombasımı attılar foruma herkez tripte

ühühüh cık cıık kimsesizzz yalnızım beeeenn ......giderim bak kıpraşmayın giderim her şey yalanmıydı bunca yaşadıklarımız bir geri dönüşüm kutusundaki veriler gibi silip atacakmısın biliyormusun peki hardiskte mutlaka bir iz kalacagını he biliyormusun soyle konussana koca kafalı ....şırakt foçk guttana .....
:d:d:d

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bazı forumlarda bir başlık vardır...
üyeliğini silmek isteyenler diye...
ve oranın sabit tek mesajı vardır...
üyeliğimin silinmesini talep ediyorum diye...
gitmek isteyen oraya tek kelime üyeliğimin silinmesini istiyorum yazar...
adminler o arkadaşlara kapının yolunu gösterir...
başka hiç bir yorum yapılmaz... giden ne forum hakkında konuşur ne de o başlığa üyeler tek kelime yazar...
ve o üyeliği silinenler de bir daha o kapıdan içeri giremez...
hiç bir sorun da olmaz...
ve böylece kimse de forum da prim yapmış reklam yapmış olmaz...

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Burada prim yapmaya calısmadık.. Dediğimiz gibi sadece vedalaşmak istedik dostlarımızla.. Elbette biz gidince burası devam edecek. Konuyu çarpıtmayalım lütfen..

Baska yerde başka zaman görüşmek dileğiyle...

Arkadaşlarınla vedalaşman sessizcede olabilirdi. Konu açmanız gerekli mi ? Hayır. Dostlarında özel mesajla da vedalaşabilirdin. Modlarımız da arkandan bir bildiri yayınlar olur biter. Vedalaşmanı tüm foruma yayman hoş olmamış. Hem de sebep söylemeden.

Giden arkadaşlara gerçek hayatlarında başarılar dilerim...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Arkadaşlarınla vedalaşman sessizcede olabilirdi. Konu açmanız gerekli mi ? Hayır. Dostlarında özel mesajla da vedalaşabilirdin. Modlarımız da arkandan bir bildiri yayınlar olur biter. Vedalaşmanı tüm foruma yayman hoş olmamış. Hem de sebep söylemeden.

Katılmamak elde değil.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya bakıyorumda bende gittim diyen arkadaşlar hala yorum yapıyorlar yanlış anlaşılmasın ne gittiler diye seviniyorum nede başka bir art niyetim var kalsalar memnun olurum hatta en azından düşüncelerdeki farklılıklardan faydalanırız diye düşünüyorum ama ben artık gittim diye yazıp son noktayı koyduğunuzda artık sizin için herşey geride kalmış olamalı ikidebir cevap yetiştirmeye gerek yok.

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olayı öle bi hale getirmişlerki sanki camiaya mal olmuş futbolcular başka büyük takıma gitmek için izin istiyo.Adı üzerinde burası sanal alem ve hepimiz sanalız...Dolayısı ile gelişlerde sanal gidişler de...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Böyle düşünen arkadaşlara genel olarak cevap vermek istiyorum. Sizce herşey yolunda olsa giderlermiydi? Bence hayır gitmezlerdi.Çünkü durup dururken gidecek birileri bu foruma bu kadar emek vermez. Ve nemesis çok yakın arkadaşım bizzat hep yanındaydım. Sebep söylememiş dersenizde bunu çok takdir ettim. Bunca emekle giden kişinin mantıklı bir sebebi olduğunu düşünmek zor değil ;)
Daha önce az tanıdığım ama çok sevdiğim iol nickli bir üye vardı. Evleneceğini ve daha az yazacağını söylemişti bir nevi veda başlığı atmıştı.Ve başlığı açtığına açacağına pişman edilmişti. Umarım bu başlıktada arkadaşlara saldırılmaz ve ayrılıkları saygıyla karşılanır ve yaşadıkları süreci bilmeyenlerde bilmeden eleştiri yapmazlar.
Ayrıcada haklı sebepleri olmasa bile forumdaki emeklerine istinaden daha özenli mesaj yazmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada konu açma hakları fazlasıyla mevcut ki açtıkları halde bir diğer konu açılmış, açmasalardı bile diğer üyeler neden gittiler diye konu açacaktı ve gidiş her halükarda sessiz olamayacaktı. En azından diğer üyelere açıklama yaptılar.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
ne diyim bilmiyom ama kesin haklı bi sebebiniz vardır kendinize iyi bakın.demekten başka bişey gelmez elimizden

Beste özlicem seni:(her zaman arkadaşım olarak kalacaksın
Nemesis kendine iyi bak emi..kapımız her zaman açık size :happy:

ikiniz de özleneceğinizi bilin:happy:

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Yolunuz açık olsun. Kendinize iyi bakın.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Arkadaşlar tartışmayı bırakın kendinize iyi bakın ve bu ülkenin laikleşmesi ,ilerlemesi için netlerde sürünmek yerine ders çalışın, sınavlarınızı geçin ve büyük adam olun nediom ben yaw :stuart::D

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu grupla alakamız olmadıgı halde genede meraklandım neden bu veda

ne anlamı vardı ki.

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yolunuz açık olsun...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
bu be5te ye noli ki? niye gidiyon amacın ne hatta gitme sebebin ne

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
KİLİT! :)
Tartışmayın arkadaşlar.. Konunun içeriğini saptırmayın konu dışındaki işler için özel mesaj yolunu kullanın.. yada rapor edin.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende uzun zamandır girmiyordum siteye ama Beste ile Hakan kardeşimi çok severim. Hayatta başarılar dilerim ve birşeyler bilmediğiniz insanlar hakkında asla kötü yada iyi farketmez konuşmayın lütfen...

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Yolunuz açık olsun.. yalnış keşke böle bi konu açmasaydınız, bir çok kişi sizle beraber siteden koptu, SDN sever olarak yapmasaydınız daha iyi olurdu.. Nese kendinize iyi bakın..

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu nedir ya? Ben gidiyorum, sizleri tanımıyorum ama bu yazıyı gördükten sonra inanın bu davranışlarınızla sitenin gidişatınımı etkileceğinizi sanıyorsunuz, ama yanılıyorsunuz?. Madem gittiniz?? Neden halen mesaj yazıyorsunuz, bunu özel mesajlarla yada msn de halledin kişişel sorunlarınızı halledin, BURADA DEĞİL, giden gitsin, merak etmeyin site sizin gitmenizle hiti düşecek sanıyorsanız yanılıyorsunuz, sizler sadece koca okyanusta birer damlasınız, TEKRAR SÖYLÜYORUM GİDİYORUM DİYENLER ÇIKSIN HEMEN GİTSİN VE FORUMA GİRMESİN BİLE,AZCIK GURURU VARSA..

REKLAM YAPMAYIN KENDİNİZİ, ARANAN HİNT KUMASI DEGILSINIZ.

GÜLE GÜLE GİDENLERE, HOŞGELDİN GELENLERE...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hadi bir daha kopyalayayım madem...

Böyle düşünen arkadaşlara genel olarak cevap vermek istiyorum. Sizce herşey yolunda olsa giderlermiydi? Bence hayır gitmezlerdi.Çünkü durup dururken gidecek birileri bu foruma bu kadar emek vermez. Ve nemesis çok yakın arkadaşım bizzat hep yanındaydım. Sebep söylememiş dersenizde bunu çok takdir ettim. Bunca emekle giden kişinin mantıklı bir sebebi olduğunu düşünmek zor değil ;)
Daha önce az tanıdığım ama çok sevdiğim iol nickli bir üye vardı. Evleneceğini ve daha az yazacağını söylemişti bir nevi veda başlığı atmıştı.Ve başlığı açtığına açacağına pişman edilmişti. Umarım bu başlıktada arkadaşlara saldırılmaz ve ayrılıkları saygıyla karşılanır ve yaşadıkları süreci bilmeyenlerde bilmeden eleştiri yapmazlar.
Ayrıcada haklı sebepleri olmasa bile forumdaki emeklerine istinaden daha özenli mesaj yazmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada konu açma hakları fazlasıyla mevcut ki açtıkları halde bir diğer konu açılmış, açmasalardı bile diğer üyeler neden gittiler diye konu açacaktı ve gidiş her halükarda sessiz olamayacaktı. En azından diğer üyelere açıklama yaptılar.
------------------------------------------
Arkadaşların bu sitede geçmişini ve emeğini bilmeyipte ve de olaylar hakkında bilgisi olmayıpta yorum yapmayı hiç etik bulmuyorum.Yazdığınız mesajlar cevap hakkı doğurur ve olay büyür. Kendi adıma ayrılış şekillerini önceki kopyaladığım mesajımda belirttiğim gibi mantıklı buluyorum. Mesajıma katılmayan nedenini yazabilir ama bunun kimseye birşey katacağını sanmıyorum. Arkadaşlar ayrılmış ve açıklamalarınıda yapmış ve bence uzatmanın alemi yok. Ve de empati kurmayı hiç beceremiyoruz sanırım. Hoş durum hakkında hiçbir bilgisi olmayıp yorum yazanlardan da empati bekleyemeyiz sanırım.

Herkesten özür dileyerek biraz daha sağduyu bekliyorum :)

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ya arkadaşlar bakıyorumda bir noktaya odaklanmışsınız giderlerse gitsinler reklam yapmasınlar diye ilgili bir topik açtım orasıda böyle
bu arkadaşlar sesiz yokolmayı bilirlerdi birkaçınızada elveda derdi ama onlar giderken iz bırakmayı ayrılışlarının belki bazı problemlere çare olabileceğini uzun zamandır sizlerle dost olduklarını düşünmüş olabilirler sizlerden daha olumlu nedenlere yönelik mesajlar iyi niyet mesajları beklerdim ki ben kendisi ile zıt kutuplardayım o halde hareketini takdirle karşıladım
beste ve diğer ayrılan arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim bence gereken mesajı verdiler yeterlidir.
bize gelen ayrılma mesajlarına hayır burası hizmet noktasıdır cevabı veriyoruz
sdn ülkemizin en büyük bilişim+forum sitesidir buradaki imkanlarla şahsen ben genç arkadaşların faydalanacağı bazı bilgiler aktarabiliyorum bir başka arkadaş teknoloji ve gündemden bunalanlar içi şiir köşesi
burada kalıyoruz gitmeyi düşünen arkadaşlarımıza dur diyoruz ve yöneticilerimizede bu sorunları ortaya koymalarını ve halli için bize bir şey düşermi sormalarını bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...