ledzeppelinfan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
benden uzak Allah a yakınYönetim de hiç bir şey demeden çekip gitmiş... forumu kendi haline bırakmış![]()

benden uzak Allah a yakınYönetim de hiç bir şey demeden çekip gitmiş... forumu kendi haline bırakmış![]()
harbiden hee ama dramtikleştrimişiniz heee sanki forumdan değilde ölüme gidiyolar
hergün ölüme giden bukadar abartmamıştır
dgidiyorum gidebilirim giderim bak hee aha gidiyorum tutmayın gidiyorum
bune yaa gidiyorum diyen yazıyo yazmya devam ediyo ayrıca gidene bay bay gelene hay hay
sanki girmicekler bizde yedik başka nick le girerler olmadı nicksiz girer dolaşır alacaklarını alır okucaklarını okur giderler
ayrıca çokta gerekli değildi be5te ve bu zihniyetteki arkadaslar abuk subuk başlık açmaktan başka ne iş yapmışlar merak ediyorum
ben inek tıpcı değilim diye başlık acanlarda gitmeli bence hatta adam gibi başlık
açmayanı uyarmalı ısrar edincede şutlamalı bnce
evet forumun tadı tuzu kalmadı bu gercek kaliteli insanlar sessiz sedasız gittiler reklam yaparak egolarını tatmin etmye çalısarak değil gitmek istediler ve gittiler mesela elmacık abimiz yok onun ve onun gibi bilgisi çok insanlar burdan elini eteğini çektikten sonra be5te gitse kimin umrunda
bu reklamlara gerek yok
hahahaneoluyor küçük emrah bombasımı attılar foruma herkez tripte
ühühüh cık cıık kimsesizzz yalnızım beeeenn ......giderim bak kıpraşmayın giderim her şey yalanmıydı bunca yaşadıklarımız bir geri dönüşüm kutusundaki veriler gibi silip atacakmısın biliyormusun peki hardiskte mutlaka bir iz kalacagını he biliyormusun soyle konussana koca kafalı ....şırakt foçk guttana .....
mesela elmacık abimiz yok onun ve onun gibi bilgisi çok insanlar burdan elini eteğini çektikten sonra...
Tüm CHP li arkadaşları forumun dışına alalım :devil:
sırf yazmış olmak için gelenler hiç durmasınherşeye muhalefet olanlar da gitmeliiii