Be5tE Ve Nemesis Elveda Eder...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rangiku

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya be5te nie gidiosunuz siz olmadan sdn forum nasıl devam edecek:(
çok üzülüyorum:(:(

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Forumda böyle hakaret içerikli mesajları bir daha görmek istemiyorum...

Birbiriyle mesajlaşan arkadaşlarda kendilerine böyle durumlarda biraz daha dikkat etsinler.
Burada işler insanların birbirlerine hakaret etmesiyle yürümüyor!!!

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kim? Nerede? Nasıl? Niçin? Neden? :wassat::wassat:
Yahu ne oluyor ya? Birkaç gün foruma girmedik, ayrılan ayrılana olum :angry:
Zaten sigarayı bıraktım, canım sıkkın :angry: Siz başlatacaksınız beni sigaraya yeniden. SDN msn de buluşalım beyler bayanlar.
Waterboy,Nemesis,Beste ve diğer arkadaşlarım.
Toplantı, hemde acilinden..

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
1 gün girmedim neler olmuş ..

Yolunuz açık olsun arkadaşlar ne diyelim

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
harbiden hee ama dramtikleştrimişiniz heee sanki forumdan değilde ölüme gidiyolar
hergün ölüme giden bukadar abartmamıştır
dgidiyorum gidebilirim giderim bak hee aha gidiyorum tutmayın gidiyorum
bune yaa gidiyorum diyen yazıyo yazmya devam ediyo ayrıca gidene bay bay gelene hay hay
sanki girmicekler bizde yedik başka nick le girerler olmadı nicksiz girer dolaşır alacaklarını alır okucaklarını okur giderler
ayrıca çokta gerekli değildi be5te ve bu zihniyetteki arkadaslar abuk subuk başlık açmaktan başka ne iş yapmışlar merak ediyorum
ben inek tıpcı değilim diye başlık acanlarda gitmeli bence hatta adam gibi başlık
açmayanı uyarmalı ısrar edincede şutlamalı bnce:D
evet forumun tadı tuzu kalmadı bu gercek kaliteli insanlar sessiz sedasız gittiler reklam yaparak egolarını tatmin etmye çalısarak değil gitmek istediler ve gittiler mesela elmacık abimiz yok onun ve onun gibi bilgisi çok insanlar burdan elini eteğini çektikten sonra be5te gitse kimin umrunda
bu reklamlara gerek yok

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
harbiden hee ama dramtikleştrimişiniz heee sanki forumdan değilde ölüme gidiyolar
hergün ölüme giden bukadar abartmamıştır
dgidiyorum gidebilirim giderim bak hee aha gidiyorum tutmayın gidiyorum
bune yaa gidiyorum diyen yazıyo yazmya devam ediyo ayrıca gidene bay bay gelene hay hay
sanki girmicekler bizde yedik başka nick le girerler olmadı nicksiz girer dolaşır alacaklarını alır okucaklarını okur giderler
ayrıca çokta gerekli değildi be5te ve bu zihniyetteki arkadaslar abuk subuk başlık açmaktan başka ne iş yapmışlar merak ediyorum
ben inek tıpcı değilim diye başlık acanlarda gitmeli bence hatta adam gibi başlık
açmayanı uyarmalı ısrar edincede şutlamalı bnce:D
evet forumun tadı tuzu kalmadı bu gercek kaliteli insanlar sessiz sedasız gittiler reklam yaparak egolarını tatmin etmye çalısarak değil gitmek istediler ve gittiler mesela elmacık abimiz yok onun ve onun gibi bilgisi çok insanlar burdan elini eteğini çektikten sonra be5te gitse kimin umrunda
bu reklamlara gerek yok

herşeye muhalefet olanlar da gitmeliiii

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
neoluyor küçük emrah bombasımı attılar foruma herkez tripte

ühühüh cık cıık kimsesizzz yalnızım beeeenn ......giderim bak kıpraşmayın giderim her şey yalanmıydı bunca yaşadıklarımız bir geri dönüşüm kutusundaki veriler gibi silip atacakmısın biliyormusun peki hardiskte mutlaka bir iz kalacagını he biliyormusun soyle konussana koca kafalı ....şırakt foçk guttana .....
hahaha :D:D

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
mesela elmacık abimiz yok onun ve onun gibi bilgisi çok insanlar burdan elini eteğini çektikten sonra...

Elmacık abinin yanına güncel olması bakımından souris de eklenmeli...
Giden arkadaşların forumda çok emekleri olduğu için bu konuya bir tercih meselesi olarak bakılmalı ve olay fazla büyütülmemeli :whistling:

Kendilerine gerçek hayatta sonsuz mutluluklar dilerim :innocent:

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konuya ortak olan bir sürü üye görüyorum burada.

Öncelikle Nemesis ve Beste sizlere hayatınızda başarılar diliyorum. Bende sizler hakkında bana karşı düşündüklerinizin aynısını düşünüyorum.

Diğer üyelere gelince ve arada bir de moderatörümüz var.

İsteyen gidebilir arkadaşlar burada biz gidiyoruz diye mesaj yazmasına gerek yok.
Nasıl yeni gelen arkadaşlara kapımız açıksa gidecek olanlara da açıktır. Kimseyi biz burada zorla tutmuyoruz.
Giden arkadaşlara hayatlarında başarılar diliyorum.

WaterBoy isimli moderatörümüze gelince kendisi yönetimden kimseye cevap vermeden nasıl aklına buyruk hareket ederek bu forumdan gider orasını da anlayabilmiş değilim. Bu davranışına karşı çok sinirlendiğimi belirtmek isterim.

Gidenlerin yeri doldurulur her zaman alternatif fikirler ve planlar mevcuttur.

WaterBoy ve diğer gitmek isteyen üyeler için gerekli uygulamalar en kısa zaman içerisinde yapılacaktır.

Konuyu daha fazla uzatmanın da bir anlamı yoktur.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...