Be5tE Ve Nemesis Elveda Eder...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle bu zor cümlelere başlarken tüm yönetimi ve üyeleri selamlamak istiyoruz.:turned: Ve daha önce beraber çalıştığımız, birlikte güzel işler yaptığımız saygıdeğer yöneticelerden bir ricamız olacak.1 yılı aşkındır bu sitede beraberce çok güzel günler geçirdik, zamanımızı hiç sorgulamadan ve pişman olmadan shiftdelete.net'e harcadık.Sizden ricamız geçirdiğimiz günlerin, verdiğimiz emeğin ve kalıcı arkadaşlığımızın hatrına buradaki diğer dostlarımızla vedalaşmamızı ve helalleşmemizi engellememenizi rica ediyoruz.Olurda yine de engellerseniz buruk bir kalp ile ayrılacağımızı bilmenizi isteriz.

Bunca zaman bize gösterdiğiniz ilgi ve sabır için çok teşekkür ederiz.

Nemesis derki ;

Burada çok zaman harcadım, çok iyi insanlarla tanıştım.Aslında siteye geldiğimde belli bir hedef ve amacım vardı.Berkin abi ve Alengirli gibi bir editör olmak, yazdığım yazıları başkalarıyla paylaşmak istiyordum.Sdn ve özellikle Troy bana bu hakkı tanıdı. Bende elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım. Verilen görevleri yerine getirdiğime inanıyorum.Son zamanlarda yaşadığımız tatsız olaylar yüzünden hayal kırıklığına uğrattığım için tekrar özür dilerim.Şimdi kişisel olarak kısa kısa hoşçakal diyeceğim bazı arkadaşlarım var.

Troy : Ben size harcadığım zamanı ve verdiğim emeği helal ediyorum.Bu şekilde olduğu için bende çok üzülüyorum.

Alengirli : Erhan abi biz seninle çok şey paylaştık.Senden bir çok şey öğrendim.Seni büyük bir hayal kırıklığına uğrattığımı biliyorum.Bana gösterdiğin ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Chimera : Birtanecik modum :) Senin yerin her zaman bende ayrı olmuştur ve olacaktır. Burada olmasada diğer iletişim yollarıyla seninle görüşmeye devam etmek isterim.

Pesimist : Seni pek tanımamama rağmen tek bir ortak yönümüz olduğunu biliyorum.İkimizde Sago'cuyuz.Kendine iyi bak.Hoşçakal.

Berkin Abi
: Bay neşeli kişilik. Bir çok şeyi senden de öğrendim.Bana verdiğin destekten dolayı sana minnettarım.

Maxxdump :Canım mesai arkadaşım:) Seninle ilerlediğimiz bu yolda tekrar seninle sona geldik. Sen şuan burda olmasanda inan hala senin kalıntıların burda var.Seninle zaten görüşmeye devam ederiz.

DaY_WaLkeR :İlk zamanlarda tatsızlıklar yaşasakta birbirimizi tanıdıkça hepsinin boşa olduğunu anladık.Şuan unutmayacağım dostlarım arasındasın, Sende kendine çok dikkat et.

Tuningmert : Mert abi seninlede son zamanlar samimi olmaya başladık. Şimdi gayet samimiyiz. Görüşmeye devam :icon_:

Onair : Verdiğim bazı kararlarda bana destek olan birtanecik abim sende kendine iyi bak.

Elmacık : Burada tanışıp gerçek hayatta görüşmeye devam ettiğim ve bilgilerine hayran olduğum bilge abim sende kendine iyi bak :)

Uzatmak istemediğim için adını buraya yazmadığım ama beraber vakit geçirdiğimiz ve eğlendiğimiz birçok arkadaşım var.Hepsine herşey için çok teşekkür ederim.Umarım hayat hepinize gülen tarafını gösterir.

Elvada...

Be5tE derki :

Foruma Nemesis'ten sonra gelmeme rağmen kısa zaman içinde beni aranıza alıp ; samimiyet kurduğunuz için kendimi şanslı hissediyorum.Burda birçok arkadaşım oldu.Shiftdelete.net bizi herzaman eğlendirmesini bildi.Forumdaki bir çok kişiden birçok çey öğrendim.Sdn'yi çok sevmiş , samimi ortamına alışmış olsam bile yaşanan bazı şeyler bu sonun olmasına neden oldu.Bende izninizle bazı arkadaşlarıma bişeler sölemek istiyorum :)

Troy : Bana göstermiş olduğun samimiyet , candanlık için sana teşekkür ederim.

Chimera : Kilitçi chi :) Fazla söze gerek yok seni çok seviyorum :)

Amesfa : Abicim. Forumda bana çok yardımcı oldun. Herşey için teşekür ederim. Kendine iyi bak ...

Onair : Canım abim. Artık sdn de buluşamayız o yüzden Adana da buluşalım bi yahuu :)

Hellish Ve Handsome : Ablacım ve eniştecim :) Ablacık mutlaka sdn dışında görüşmek istediğim kişiler arasındasınız. Sizi çok seviyorum ve samimiyetine inandığım nadir kişilerdensiniz.

Corpus : corpusum :) Seninle msn de görüşmeye devam ederiz :)

Elmacık : Abicim her konuda üzerimde çok emeğin var. Hayatım boyunca teşekkür etsem az kalır. Sende kendine çok dikkatet

Şirine , Muzur , Red-Bird, Fish, Seçil : Ablalarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere :)

Aslında daha bir sürü arkadaşım var ancak fazla uzatmayalım. İsmini yazmadığım bütün arkadaşlarımda kendine iyi baksın. Hoşçakalın :turned:

Son olarak değerli üstadımız Aşık Veysel'den bir söz ile bitirmek istiyoruz.

Biz gideriz adımız kalır .... Dostlar Bizi Hatırlasın !

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Mutlu olun, birbirinize iyi bakın...

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Keşke vedanın sebebini de paylaşsaydınız.Herneyse, Allah yolunuzu açık etsin.

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hoşçakalın..

"Kısa tutalım son sözleri sevemedim vedaları"

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar. Bende bir süredir bu forumdayım ama yaşanan tatsız olaylar sonucu sdn benim için bitmiştir.

Sitede emeği geçen , beni seven sevmeyen herkese hayatta başarılar diliyorum.

Elveda !

--------------------------------------------------------------------------------

maxxdump der ki ;

Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Erdem Abimin ayrılışından sonra forumun tadı tuzu kalmadı.Gittikçe geriye gitti forum bana zevk vermemeye başladı aslında uzun zamandır ayrılmak istesemde Erdem Abim karşı çıktı.

Bu vesileyle bende burdan ayrıldığımı belirtiyorum.Tüm arkadaşlarım haklarını helal etsin...

Selametle...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bencede artık forumun tadı tuzu kalmadı.. Zaten SDN'e belli kişiler için giriyordum onlarda olmayınca burda durmanın bir anlamı yok sanırım. Herkes Hakkını Helal etsin...

Güzel Günler Dilerim :)

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
klasik forum dialoglari bunlar birileri calisir birileri kazanir.ardindan calisan bir beklenti icine girer bekledigini alamaz ve veda eder. bu mutlu PITIRCIK ciftimiz hergun birbirine soracaklar sen giriyormusun siteye yoooo hayir diyecekler birbirlerine. hatta biri dayanamayip girecek niye girdin o siteye kavgasida edecekler. :) neyse

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ayrılanların yokluğu hissedilecek kuşkusuz.. Ayrılanlara ve kalanlara hayırlı olsun..

Değişim kaçınılmazdır ama bu gelişime dönüştürülürse tadı da başkadır..

carpenokte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yaşandıgından bi haber uye olarak güle güle demek istiyorum :) Canınızı sıkmaya gerek yok, ben haberleri okur, yorum yapılcaksa yapar gecerim, yeni uyeyim belkide ondandır :)

Gentleman

Profesör
Reaksiyon puanı
3
SelametLe Yolunuz Acık Olsun...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
gerçek hayatta başarılar :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ayrılan ayrılana forumda. :/ Hoşçakalın, yolunuz açık olsun.

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Herkese geri kalan hayatında başarılar..
Kalan sağlar bizimdir :)

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İnternet küçük yer , nasıl olsa görüşürüz :)

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nedir bu yaa, sevdiğim arkadaşlar hep gitti
Ben de gidiyorum.., ciddi ciddi gidiyorum...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Kimse vazgeçilmez değildir...
Giden gider kalan sağlar bizimdir...
Burası bir forum sayfası...
Buradakiler kimimiz için arkadaş kimimiz için bilgisayarın diğer ucundaki yabancı kimine göre ise bir bilgisayar oyunu... konuşursun şakalaşırsın dertleşirsin ve bilgisayarı kapttığın an unutursun taki tekrar bilgisayarı açana kadar...
Sanmayın ki siz gidince buralar yok olacak yalpalayacak kötüye gidecek...
siz gidersiniz başkaları gelir... Belki sizden daha faydalı olur belki sizden daha samimi...

Hani lise dönemi öğrencileri vardır...
yaşadıkları şehrin, semtin mahallenin sahibi zannederler kendilerini... o dönem gençlerin hepsi tanır onları... sağda solda kavga yapar bölge savaşları yaparlar ve buralar bizden sorulur derler ve buna kendileri de inanır ama çok değil iki sene sonra artık o mahhalle başka gençlerden sorulmaktadır artık o gençler popülerdir kendilerini ise tanıyan yoktur... o zaman anlarlar bir hiç olduklarını...

szi de zannetmeyin ki bura siz gidince değişecek...
yeniler inanının sizi aratmayaak... belki siz dışardan bakıp bir hiç olduğunuzu anlayacaksınız...

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bizim dostluğumuz öyle değil. Yaşamadıınz için bilemezsiniz. :)

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gidenlerin işi rast gelsin..

Asker olduk ama hala izinlerde buralardayız..

Kalanlara selam olsun.. :)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
forum nereye gidyo ya biri tema yüzünden gider bazıları mecburetten bazıları biri gitti diye gider offffff....

yakında bende gidiyorum niyemi siz anladınız...

beste ve nemesis,
hayatta başarılar
mutlu aşklar
dilerim

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
forum evrim geçiriyo galiba :D

yeni nesil gelio...

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bizim neslimiz tükenmez merak etmeyin. Bu topluluk çok şeyler başaracak ...

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güle güle Beste ve Hakan , kendinize iyi bakın. Gelicem bir gün Adanaya inşAllah :) Bekleyin beni deee (:

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Burada prim yapmaya calısmadık.. Dediğimiz gibi sadece vedalaşmak istedik dostlarımızla.. Elbette biz gidince burası devam edecek. Konuyu çarpıtmayalım lütfen..

Baska yerde başka zaman görüşmek dileğiyle...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bu şakamı
böyle bir şeyi kabul etmenin imkanı yok
be5te de nemesiste sdn ye mal olmuş açtığımızda yazılarını görmek istediğimiz kişiler ve onlarla beraber gitmeyi düşünenler
fikir olarak aynı şeyleri paylaşamayabiliriz ama meydan boşaldı diye zil takıp oynamak hizmetiniz güzeldi hadi gülegüle demek uygunda değil yapımıza ters gelen bir olay
bu konuyu troy ve diğer mod arkadaşlar dahil bir tartışma ortamına taşınmasını öneriyorum
bu güzel topluluğun tekrar toparlanması mümkün değildir
kendi sitemiz hack lendi 2 ay ayrı kaldık almanyanın en büyük ülkemizinde sayılı haber/form sitelerinden olduğu halde toparlanamıyoruz.öyle güle güle demek kolaydır kaliteli insanları toparlamak zordur o zaman sapık görüşlü kişiler siteye sızarda ayıklansalarda ayıklayanlar banlanır [anlayanlar için]
ben oylama istiyorum bu işin devamı için ya hep ya hiç

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkesin kendi özgür kararı. Kimse onlara söz etmesin isterlerse kalırlar istemezlerse SDN ailesiyle birlikte yaşarlar. Ben dileğim hayatları boyunca mutlu mesut yaşamaları. Güle Güle Arkadaşlar

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ashabulyemin dediklerinde haklısın ;) Ama sanırım bu konuda seninle konuşmuştuk. Provokatörlerin olmadığı bir platform daha hoşumuza gider yani.. (Ben kendi adıma konuşuyorum, beste ve nemesis ne düşünüyorlar bilemem) ;)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
hakan yorumumu msn de yaptım ;)

beste ve hakan ayrıca diğer gidenler

yolunuz açık olsun

sizi seviyorumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...