Bazılarımız için müjde!

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
TTNET, internete giriş paketlerinin hızını 8 Mbps’ye kadardan 16 Mbps'ye kadara yükselterek, Türkiye’nin internet hızını ikiye katladı.
Türkiye’de internetin lideri olarak, pazarı büyütme konusunda projeler geliştirdiklerini belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, ”Yeni dijital servislerimiz ve girişimcilik uygulamalarımızla dijital ekosistemin büyümesine destek olurken, Türkiye’nin hızına hız katmaya devam ediyoruz. Genişbant internet giriş hızını “8 Mbps’ye kadardan” “16 Mbps’ye kadar” varan hıza yükselterek, Türkiye’nin internetle tanışma hızını 2’ye katlıyoruz. 2013’te, Türkiye’nin genişbant internet pazarını rekorlarla büyüttük. Son beş yılın en yüksek satış rakamı ve net abone kazanımıyla, daha fazla abonemizi yüksek hızlar ile tanıştırdık ve genişbant internet pazarındaki büyümenin lokomotifi olduk. Fiber internet abone sayımızı üçe katlayarak bir rekora imza attık. Bu yıl da fiber internet pazarını büyüterek, liderliğimizi güçlü bir şekilde sürdürüyoruz“ dedi.
Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, her geçen gün daha fazla hız ve kapasiteyi tüm yurt çapında müşterileriyle buluşturmaya ve internet pazarının büyümesine öncülük etmeye devam ediyor. TTNET, Nisan ayında başlattığı çalışmaların ardından, genişbant bağlantı hizmetinin başlangıç hızını ikiye katlayarak 8 Mbps’ye kadardan 16 Mbps’ye kadara yükseltti. Fiber bağlantıda ise başlangıç hızı 24 Mbps oldu.

http://www.haber7.com/internet/haber/1163474-ttnet-internet-hizi-iki-katina-cikardi

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Pardon ama şu an 8Mbit'lik paketimizden stabil olarak 4MBit bile alamıyoruz. 8Mbit diye satılıyor ardından hattınız kaldırmıyor diyerek 4MBit'e sabitliyorlar. O halde 60 lira yerine niye 30 lira almıyorlar? Hızı yarıya düşürüyorlar lakin parasını halen tam alıyorlar. Ben bu soygunu ve soyguna karşı kurumların vurdumduymazlığını anlamıyorum. Herşey kılıfına bir şekilde uydurulmuş. Neymiş. onlar 8Mbit dememiş, 8Mbit'e kadar demiş. O halde ücretine de 60 lira demeyin, 60 liraya kadar deyin. Yok, o işlerine gelmiyor. Şimdi de 16MBit deniliyor. Reklamlarda 16MBit, satışta 16MBit'e kadar, hizmette 4MBit. Hadi güle güle kullanın.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ekstra ucret var mi taahutlu tarifeler yararlanabilecek mi akksi degisti mi haberleri pek aciklayici olmuyor sadece reklam oluyor

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
8 mbps ye kadarken hız asla 8 mbps yi görmez
16 mbps ye kadar yapacaklar ve hız hiç 16 mbps yi görmeyecek.

yani bunlar lafta geçerli.
ben gün geliyor basit bi anasayfanın 30 sn den geç açıldığına şahit oluyorum 8 mbps ye kadar netle.

önce yerzünün en yavaş internetini 'en az 50 lira' dan bi 25-30 seviyesine çeksinler, sonra müjde desinler.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ekstra ucret var mi taahutlu tarifeler yararlanabilecek mi akksi degisti mi haberleri pek aciklayici olmuyor sadece reklam oluyor

Mevcut abone çağrı merkezini arayıp ekstra 2 TL karşılığında 16 Mbps hıza geçebiliyor söz tabii, sözde diyorum çoğu abone yine desteklemediği için 4-8-10 Mbps sabitlenecektir.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Dsmart blu ve yanında internetle ttnetten kurtulduk.
63 lira fatura mı olur şimdi 51 geliyor en azından.
Gerçi biz yeni kampanya başlatınca bunlar taahhüt verene 45 liraya internet kampanyası çıkarmıştı.
Adamların herşeyi zamansız heralde:)

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kalın bir zam yolda olmasın malum hiç ben 8 mbit görmedim arayıncada hat destekemiyor ayağı yağpıyorlar.Ulan hat 17 mbit destekliyor.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
suan ttnetle baglanıyom daha bugun actırdım dsmart ı kapattırdım bakalım fıberın farkını gorecez mı ?

erdinc_turan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
suan ttnetle baglanıyom daha bugun actırdım dsmart ı kapattırdım bakalım fıberın farkını gorecez mı ?

Ben de yeni eve taşındığımda fibernete geçiş yaptım. Normal kullandığım internete göre baya hızlanma var ancak reklamını yaptıkları hızın yanına bile yaklaşamıyorlar gerçekte. Ödediğimiz ücretin karşılığını da almanız imkansız. Yine buna da şükür deyip kullanıyoruz mecburen...

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
8Mbit'lik paketimizden stabil olarak 4MBit bile alamıyoruz. 8Mbit diye satılıyor ardından hattınız kaldırmıyor diyerek 4MBit'e sabitliyorlar. O halde 60 lira yerine niye 30 lira almıyorlar?

Benim anlamadığımı anlamayanlar görünce seviniyorum. Bu vurdumduymazlık olmamalı. Ama alternatiflerimiz de çok yok malesef.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
biz biraz şehir merkezinden uzaktayız ttnetten başkası sıkıntı oluyor oda 8mbit e kadar deyip 2 mbit veriyor hızı 4 e çektikleri an kopmalar başlıyor o yüzden benim için isterse 64 mbite kadar desin 2mbite devam

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kardeşlerim, hız sorunlarını yaşayanlar hangi il ve ilçe'den bağlandıklarını da söylese daha güzel olur bence. Hadi biz İstanbul'dayız pek sıkıntı olmuyor diğer şehirlere göre keyif gıcır ama diğer yerlerde kaç acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Superonline dan fiber için bi hamle bekliyorum. 50 mb 50 tL yaparlarsa akk 100 olursa süper olur.2 kat bi artış olur.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardeşlerim, hız sorunlarını yaşayanlar hangi il ve ilçe'den bağlandıklarını da söylese daha güzel olur bence. Hadi biz İstanbul'dayız pek sıkıntı olmuyor diğer şehirlere göre keyif gıcır ama diğer yerlerde kaç acaba ?
2e7u8a9a.jpg

Ankara kecioren 8mbit. Lik tarife

DarkJoueur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dsmart blu ve yanında internetle ttnetten kurtulduk.
63 lira fatura mı olur şimdi 51 geliyor en azından.
Gerçi biz yeni kampanya başlatınca bunlar taahhüt verene 45 liraya internet kampanyası çıkarmıştı.
Adamların herşeyi zamansız heralde:)

Katılıyorum.

5 yıldır d-smart net kullanıyorum smile adsl eksi adı ttnete iyikide zamanında geçmemişim ayda 35 tl fatura geliyor.
Her sene 1 senelik uzatıyorum kafam rahat.
Kesilme yok yavaşlama yok
16 mb 35 tl ama 12 alıyorum.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Katılıyorum.

5 yıldır d-smart net kullanıyorum smile adsl eksi adı ttnete iyikide zamanında geçmemişim ayda 35 tl fatura geliyor.
Her sene 1 senelik uzatıyorum kafam rahat.
Kesilme yok yavaşlama yok
16 mb 35 tl ama 12 alıyorum.
Sizinki 35 liraya nasıl 16 mb oluyor iyiymiş o yav?

DarkJoueur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizinki 35 liraya nasıl 16 mb oluyor iyiymiş o yav?

6 Ay indirimli fiyat ve 6 ay sonra 45 tl oluyor.
16 Mb 75 Gb Kotası var.
5 senedir düzenli fatura ödüyorum bir kere anlaşamadım çıkmak istedim modem gönderin dedim onu bile yaptılar. :D

1PWm9j.png

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Malesef benim için müjde değil :(

winters

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu olay doğru mu ? Konu hakkında sağlam bir bilgisi olan beni aydınlatabilirse sevinirim.