Bazen insanlardan o kadar nefret ediyorum ki ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Amanda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hmm yoo ne alakası var ki birşeyler başına gelince daha iyi anlıyorsun zaten..

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Demişsin ya arkadaş yok artık falan filan.İnsanlardan nefret ediyorum falan filan.Onları anlamakta geçikmişsin.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İyi niyetli olunca kayıplarda oluyor herkesi kendim gibi saf zannedip düşününce.. ya neyse zaten artık bayadır böyle düşünmüyorum bir aralardı...

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özlü söz:''3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen,geri kalan 2 kuruşa seni satar''Herkese layık olduğu değer verilmeli.

Xx_SeZeR_xX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence az da olsa güven... ve dene senin arkadaslığına laik mi?
Çünkü anladığım kadarı ile arkadaşlığa çok önem veriyosun.

Kusura bakamazsan sormak istiyorum, Aşk acısımı mı?

Reaksiyon puanı
189
İnsanlar kedi gibidir :) Karşılık beklemeden sevmek, karşılık beklemeden iyilik yapmak gerekir :) Her ne kadar nankör bile olsalar da :)

Bu arada kediler nankör falan değildir :) İnsanlardan daha çok yakınlar bana :)

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
menfaatçi,karaktersiz insanlar çok bazen en yakınıdakini bile tanıyamıyosun satışlar obiçim o yüzden 10 tane arkadaşın olacağına 1 tane dostun olsun en azından iyi günde değil kötü günüde yanında olsun güvenmek okadarda basit birşey değil deniyceksin anlıycaksın

Reaksiyon puanı
189
Sizleri bilmem ama ben akrep burcuyum ve benim için dünyadaki en önemli şey (bir çok akrep insanı için de aynı şey geçerlidir) güvendir. O yüzden birine güvenmediğim sürece pek fazla takılmam o kişiyle. Ama insanları da davranışları için yargılayamam. Nasıl senin kendine air bir dünyan var ise diğer insanların da kendine ait bir dünyası ve yaşam kriterleri var. O insanın normal gördüğü şey sama çok abes gelebiliyor mesela. Çok insan tanıdım ve çok kazık yedim ama umursamadım. Olabildiğince de aramı bozmadım kimseyle ama ne yaptım arama mesafe koydum. Gereken kişilere yerlerini öğrettim. Ben yaşamaya devam ediyorum. Ve o insanların bir gün bana işleri elbet düşüyor. O zaman da ben borumu öttürüyorum :)

Hayat herkese farklı farklı kazık atıyor. O yüzden yaşa ve gör :) Tek diyebileceğim bu :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Amanda aman yaaa :tongue:

Şu lafı demeyin artık yaaa nickimi değiştiricem valla :)

Bence az da olsa güven... ve dene senin arkadaslığına laik mi?
Çünkü anladığım kadarı ile arkadaşlığa çok önem veriyosun.

Kusura bakamazsan sormak istiyorum, Aşk acısımı mı?
Ben aşık olmadım hiç hayır değil...
menfaatçi,karaktersiz insanlar çok bazen en yakınıdakini bile tanıyamıyosun satışlar obiçim o yüzden 10 tane arkadaşın olacağına 1 tane dostun olsun en azından iyi günde değil kötü günüde yanında olsun güvenmek okadarda basit birşey değil deniyceksin anlıycaksın
Aynen öyle az ve öz olmalı :)
Sizleri bilmem ama ben akrep burcuyum ve benim için dünyadaki en önemli şey (bir çok akrep insanı için de aynı şey geçerlidir) güvendir. O yüzden birine güvenmediğim sürece pek fazla takılmam o kişiyle. Ama insanları da davranışları için yargılayamam. Nasıl senin kendine air bir dünyan var ise diğer insanların da kendine ait bir dünyası ve yaşam kriterleri var. O insanın normal gördüğü şey sama çok abes gelebiliyor mesela. Çok insan tanıdım ve çok kazık yedim ama umursamadım. Olabildiğince de aramı bozmadım kimseyle ama ne yaptım arama mesafe koydum. Gereken kişilere yerlerini öğrettim. Ben yaşamaya devam ediyorum. Ve o insanların bir gün bana işleri elbet düşüyor. O zaman da ben borumu öttürüyorum :)

Hayat herkese farklı farklı kazık atıyor. O yüzden yaşa ve gör :) Tek diyebileceğim bu :)
Kesinlikle bende zaten öyleyimde o gün çok gergindim o yüzden içimi dökeyim dedim :)

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beni üç olay şaşırttı. İlkinde ve ikincisinde çok güvendiğim arkadaşlar bir sene geçmeden bana kelek attılar. Onları artık muhatap bile almıyorum. Üçüncüsü ise sevdiğim çok iyi arkadaşım üç kuruşluk mal için bana laga luga etti, hesap sormaya kalktı. Oysaki üstüm, amirim bile değil. Maddi ve iş olarak herkesten daha fazla faydam olduğu halde. Ama son olay beni çok üzdü. Darbe yakından geldimi daha fazla acıtıyor.

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gerçek sevgi ya da dostluk tamamiyle fedakarlıktır yani vermek ama bir şey beklememek ancak o zaman samimi bir dost bulursunuz yani adı samimi ama şu söz de çok güzeldir ki samimi kelimesinin anlamına söyleyen hiçbiri çok samimi olmamıştır belki de yani gerçek dost istiyorsan sana herkesten yakın olana sarıl hiçbir şeyciğin kalmaz

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dost bu devirde biraz zor bulunur bence

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"İnsanlar komik,onları anlamam için yeter mimik.tek sahipliğimiz bilmem kaç gram et ve içine sığınan kemik.
Onuda toprak alır elde var ölüm,hüzünlü son bölüm." der Sagopa

Nedense yazılanları okuyunca ilk aklıma bu geldi. .

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ayhh tamda damardasn girdin sende be dostum :)