- Konuyu başlatan
Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Hmm yoo ne alakası var ki birşeyler başına gelince daha iyi anlıyorsun zaten..
Amanda aman yaaa :tongue:
Ben aşık olmadım hiç hayır değil...Bence az da olsa güven... ve dene senin arkadaslığına laik mi?
Çünkü anladığım kadarı ile arkadaşlığa çok önem veriyosun.
Kusura bakamazsan sormak istiyorum, Aşk acısımı mı?
Aynen öyle az ve öz olmalımenfaatçi,karaktersiz insanlar çok bazen en yakınıdakini bile tanıyamıyosun satışlar obiçim o yüzden 10 tane arkadaşın olacağına 1 tane dostun olsun en azından iyi günde değil kötü günüde yanında olsun güvenmek okadarda basit birşey değil deniyceksin anlıycaksın
Kesinlikle bende zaten öyleyimde o gün çok gergindim o yüzden içimi dökeyim dedimSizleri bilmem ama ben akrep burcuyum ve benim için dünyadaki en önemli şey (bir çok akrep insanı için de aynı şey geçerlidir) güvendir. O yüzden birine güvenmediğim sürece pek fazla takılmam o kişiyle. Ama insanları da davranışları için yargılayamam. Nasıl senin kendine air bir dünyan var ise diğer insanların da kendine ait bir dünyası ve yaşam kriterleri var. O insanın normal gördüğü şey sama çok abes gelebiliyor mesela. Çok insan tanıdım ve çok kazık yedim ama umursamadım. Olabildiğince de aramı bozmadım kimseyle ama ne yaptım arama mesafe koydum. Gereken kişilere yerlerini öğrettim. Ben yaşamaya devam ediyorum. Ve o insanların bir gün bana işleri elbet düşüyor. O zaman da ben borumu öttürüyorum
Hayat herkese farklı farklı kazık atıyor. O yüzden yaşa ve görTek diyebileceğim bu
![]()