Baykal'dan Hükümete Şok Suçlama

?Handsome?

Doçent
Reaksiyon puanı
0
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Telekulak iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenliyor
CHP'li Önder Sav'ın dinlendiğini, bu konuşmaların da bir gazeteye servis edildiği iddiasının ardından CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, iktidardaki partinin CHP Genel sekteterinin odasının dinlendiğini söyleyerek hükümete yüklendi. CHP binasının devletin güvenlik güçlerince dinlendiğini söyleyen Baykal, "Türkiye'de ilk kez böyle bir şey yaşanıyor. Türkiye'de devlet artık bildiğiniz devlet olmaktan çıkmıştır." dedi.

RESMİ AÇIKLAMA YOK
Bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadığına dikkat çeken Baykal, "dünyanın herhangi bir yerinde böyle olay yaşansa Başbakan yerini terk eder. Ancak Türkiye'de bu olağan bir durummuş gibi hiç umursamadan devam ediyor." dedi.

RÜŞVETİN ARTIK BELGESİ VAR
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP Milletvekili Mehmet Yıldırım'a rüşvet verdiği iddiasıyla yargılanan işadamı Remzi Gür hapse mahkum olması olayına da değinen Baykal, "Rüşvet teklifi AKP grup başkanvekilinin odasından yapıldı. Başbakan'ın bundan haberi olmaması mümkün mü." dedi. Rüşvetin artık belgesi var diyen Baykal, "Başbakan 30 yıl önce rüşvet verdim diyor, bırak 30 yıl öncesini daha dün vermişsin" diyerek Erdoğan'a yüklendi.

SABAH-ATV İHALESİ
Sabah ve Atv ihalesiyle ilgili verdiği gensorunun henüz cevabını alamadığını söyleyen Baykal, "Ben Başbakan'ın yerinde olsam biri bana böyle bir şey söylese dünyayı onun başına yıkarım. Ama o hala ihaleyle ilgili açıklama bile yapmadı. Ben ondan bir cevap istiyorum. Yapmadıysa yapmıyorum desin" dedi.

http://www.ensonhaber.com/Politika/131696/Baykaldan-hukumete-SOK-suclama.html

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sayın basbakanımızın çocuklarına burs vermesi ile tanınan isadamı remzi gür 4 sene hapis cezası aldı ama bu ceza daha sonra 1 sene daha sonrada 10 aya kadar dustu buda ertelendi sayın basbakanımız secimlerden once soz verdigi gibi dokunulmazlıkları kaldırsaydı o zaman türkiyede adalette olurdu kalkınmada boyle devam ettigi surece bu tur seyler her zaman olacaktır ...