Battlefield Oyun Yok

SebastianSee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar şirket bilgisayarından gizli oyun indirdim bulamıyorum
orgin üzerinden ücretsiz dağıtılan oyunu bilgisayarımın d sürücüsüne gizli klasör içerisine indirdim. Battlefield oyun klasörünüde görünmez yaptım. Sabaha kadar oyun indirildi. Sabah orjin yazılımını kaldırdım fakat ne klasöre ulaşabiliyorum neden oyun klasörüne ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz. :mad::mad:

efe.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herhangi bir klasörde "Düzenle>Klasör Ve Arama Seçenekleri>Görünüm>Gizli dosya,klasör ve
sürücüleri göster" işaretleyerek gizli olan dosyayı görebilirsin

SebastianSee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bunu denedim ama olmadı klasör yok. Akla gelen bir çok yolu denedim. Oyunu tekrar indirmek istedim fakat dosya başka klasörde vardır uyarısı alıyorum

SebastianSee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla hocam onu da denedim bağlantı geliyo. oyun yok ):

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyunu tekrar indirmeye çalıştım ama yine hata veriyo indirmiyor

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
D'ye nasıl indirdiniz? Oyunu indirirken indirileceği yeri sormuyor. Origin ayarlarına girip indireceği yeri seçmeniz gerekiyor. Belki bu seçimi yaparken dalgınlığınıza gelip farklı bir yeri işaretlemiş ya da yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Bilgisayarda Battlefield kelimesini aratıp oyunun klasörünü bulabilirsiniz belki.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Origin'i kaldırmakla oyun dosyalarını da silmiş oldunuz belki.

SebastianSee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"mazruf" dediğiniz gibi oldu sanırım orjini kaldırdıktan sonra bulamadım. sanırım yazılımı kalkarken oyunuda sildi. DeepFreeze yüklü değil hocam ortak kullanılan bir şirket pcsi idi.