goldteam34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 50
Ben istediğime yardım ederim istediğime etmem bu sizi ilgilendirmez buda burda bitmiştir.
O zaman arkadaşa bf4 keyi al ver kullansın senin deyimin ile yardım et.Ben istediğime yardım ederim istediğime etmem bu sizi ilgilendirmez buda burda bitmiştir.
Güzel kardeşim o zaman gelipte yardım etmiyoruz diye bizi yargılama.Ben istediğime yardım ederim istediğime etmem bu sizi ilgilendirmez buda burda bitmiştir.
O zaman arkadaşa bf4 keyi al ver kullansın senin deyimin ile yardım et.
Allah ıslah etsin daha nediyim resmen dalga geçiyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
neyse kardeş barda06 kardeş takma kafana
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada cidden ıslah etsin nedemek kötü şeyse tövbe
O zaman arkadaşa bf4 keyi al ver kullansın senin deyimin ile yardım et.
Bak ben sana ne diyim. Dün american truck simulator çıktı ve bu oyunu şuan gerçekten istiyorum. Ama 60 tl ve öğrenci halimle çat diye 60 tl vericek bütçem yok. Peki ne yapıyorum biliyormusun. Oyunun bazı dosyalarını düzenleyerek mod yapıyorum ve millet indirdikçe ben kazanıyorum. Amacım bu şekilde para kazanarak oyunu orjinal almak. Sadece 2-3 euro için 4 saattir uğraşıyorum ancak 3 mod yapabildim. Emek olacakki yemek olsun. Oturduğun yerden iyilikte bekleme. Bu devirde malesef kimse babasının hayrına bişey yapmıyor (keşke bu sözümü tersine çıkaracak biri olsa...)
Sen en iyisi kenarına para atmaya başla. Bir bakmışsın 30 tl olmuş. Gider alırsın hemen oyunu :thumbup1:
eğer çalmayacaksan veririm şifre falan değişmek yok çünkü hesap vereceğim. Ben oynamıyomdaÇoK İhtiyacım Var Yardım Edin Lütfen.