Battlefield 4 Key İstek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barda06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Ben istediğime yardım ederim istediğime etmem bu sizi ilgilendirmez buda burda bitmiştir.

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
ben yargılamıyorum yani benim lafım origine yanlış anladınız siz kardeş :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben küçümseyici laflar sevmediğim için ağır çıktım bitane adam bana fakir mal deyince ben ogünden beri küçük düşürülenleri korurum benim güzel kardeşlerim :)

O zaman arkadaşa bf4 keyi al ver kullansın senin deyimin ile yardım et.

güzel kardeşim benim durumumda aynı diye ilk mesajda söylemiştim :)

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
78 Milyon kişi yanlış anlamış vay be benim lafım origin'eydi bi allahın kulu yokki demiştim origine ama laf yerine gitmedi galiba yine yanlış anlaşılma offf :(

barda06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah ıslah etsin daha nediyim resmen dalga geçiyor.

neyse kardeş barda06 kardeş takma kafana

Bu arada cidden ıslah etsin nedemek kötü şeyse tövbe

ALLAH Razı Olsun

O zaman arkadaşa bf4 keyi al ver kullansın senin deyimin ile yardım et.

İster İyİlik Yapın İster Yapmayın +Vermek Zorun'da Degilsiniz , Ben Sadece Rıca Ettim , Sizden Zorla Birşey İstemiyorum , Asmadım Kesmedim , Saygısızlık Yapmadım , Tehdit Etmedim , Bunlar Sizi İlgilendirmez , İster Verin İster Vermeyin...!

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Al işte adam benim 1 yıl önceki halime gitti ama ben adama ana avrat gitmiştim oda başka konuda yinede origin dua et konuda allah kelimesi geçiyo geçmeseydi ana avrat tövbe tövbe neyse iyi geceler allah rahatlık versin kardeşlerime ve herkeze saygılar.

Yine yanlış anlaşılma olmasın ben adam derken barda06 kardeş seni kasted medim bitane adam bana fakir mal demiştide :( edit : 2. adam dediğimde 1. değil

mesaj attıkça yanlış anlaşılma olacak diye korkuyorum :(

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bak ben sana ne diyim. Dün american truck simulator çıktı ve bu oyunu şuan gerçekten istiyorum. Ama 60 tl ve öğrenci halimle çat diye 60 tl vericek bütçem yok. Peki ne yapıyorum biliyormusun. Oyunun bazı dosyalarını düzenleyerek mod yapıyorum ve millet indirdikçe ben kazanıyorum. Amacım bu şekilde para kazanarak oyunu orjinal almak. Sadece 2-3 euro için 4 saattir uğraşıyorum ancak 3 mod yapabildim. Emek olacakki yemek olsun. Oturduğun yerden iyilikte bekleme. Bu devirde malesef kimse babasının hayrına bişey yapmıyor (keşke bu sözümü tersine çıkaracak biri olsa...)
Sen en iyisi kenarına para atmaya başla. Bir bakmışsın 30 tl olmuş. Gider alırsın hemen oyunu :thumbup1:

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Bak ben sana ne diyim. Dün american truck simulator çıktı ve bu oyunu şuan gerçekten istiyorum. Ama 60 tl ve öğrenci halimle çat diye 60 tl vericek bütçem yok. Peki ne yapıyorum biliyormusun. Oyunun bazı dosyalarını düzenleyerek mod yapıyorum ve millet indirdikçe ben kazanıyorum. Amacım bu şekilde para kazanarak oyunu orjinal almak. Sadece 2-3 euro için 4 saattir uğraşıyorum ancak 3 mod yapabildim. Emek olacakki yemek olsun. Oturduğun yerden iyilikte bekleme. Bu devirde malesef kimse babasının hayrına bişey yapmıyor (keşke bu sözümü tersine çıkaracak biri olsa...)
Sen en iyisi kenarına para atmaya başla. Bir bakmışsın 30 tl olmuş. Gider alırsın hemen oyunu :thumbup1:

işte benim buna diyecek birşeyim yok adam haklı napalım barda06 kardeş adam haklı yani :(

barda06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes'e Teşekkür Ederim , Yardımlarınız ve Yorum Attıgınız İçin..

barda06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Battlefield 4 Key Yazınça İlk Benim Konum Cıkıyor sjsjsjs , :))

barda06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok İhtiyacım Var Yardım Edin Lütfen.

Son düzenleyen moderatör: