Battlefıeld 3

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir daha korsan oyun almıcam demiştim ama maelsef bu son olucak şekilde aldım dayanamdım beklmeye diğer ayı :( neyse battle fıeld 3 aldım bi film oyun vs şeyleri satan bir dükkandan geldim 4cd li idi ve her cd nin içinde part vardı 1 adet son olarak hepsini masaüstünde klosör oluşturup içine attım daha sonra nasıl yapıcam anlayamadım ilk olarak tüm partları seçtim ve buraya çıkart dedim ama sadece 1 tanesini çıkardı diğerlerini teker teker el ile yapmaya başladım buraya çıkart diyerek ardından her partıların içinde aynı dosyalar var hiç bişi anlayamadım resimde yükledim yardım edin lütfen

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncelleme yapıyım yeni bişey keşfettim direk part 1 in üstüne çift tıkladım setup gibi bir yer çıktı ordan ınstal filan dedim genede yardımlarını bekliyorum

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
korsan almışsın ama oynayabileceğini düşünmüyorum.Kotan müsaitse oyunu reloaded olarak indir.

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar partlar bitti yüklendi ancak şimdide böyle bir hata veriyor acaba crack mi lazım ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyun açıldı oynayabiliyorum korsan olmasına rağmen ancak şöyle bi durum var ölünce oyundan atıyor :S