Peki sence Gta5 ve gta4 performansı nasıl olurHiç Fps Alamassın Düşük Steam Dan Bak System Özelliklerine hangi system istiyor ona Göre indir Eğer internet iyi ise indirisin tabi ki de
Çok fazla olur.Peki sence Gta5 ve gta4 performansı nasıl olur
YANLIŞ BİLGİ VERMEYİN! Hiç FPS alamazsın ne?!Hiç Fps Alamassın Düşük Steam Dan Bak System Özelliklerine hangi system istiyor ona Göre indir Eğer internet iyi ise indirisin tabi ki de
Peki sence kaç fps alırım ortalamaÇok fazla olur.
YANLIŞ BİLGİ VERMEYİN! Hiç FPS alamazsın ne?!
GTA 5'te Lowda 60-75 falan. GTA 4 kasmaz. BF1 için video:Peki sence kaç fps alırım ortalama
burdan bak.
Peki bunları virüssüz şekilde güvenilir nerden indirebilirimGTA 5'te Lowda 60-75 falan. GTA 4 kasmaz. BF1 için video:
Ona bir şey diyemeyiz. Orjinal almalısın.Peki bunları virüssüz şekilde güvenilir nerden indirebilirim
Korsana destek yok ! Satın almalısın.Peki bunları virüssüz şekilde güvenilir nerden indirebilirim
Nasıl yani darboğaz sorunu mu yaşarımEkran kartı ve işlemci alakasız.Keşke minimum RX 460 alsaydınız.
Hayır o kart daha güçlüdür Rx460Nasıl yani darboğaz sorunu mu yaşarım
İyi bir kart değil.Nasıl yani darboğaz sorunu mu yaşarım
Peki bunları virüssüz şekilde güvenilir nerden indirebilirim
Çok pahalı şuan indirime girer mi acabaSteam Den Al Gitsin İşte Orjinal İnternet iyi İse İndirisin
Hm anladım hocam ama ihtiyaçlarımı karşılasın yeter (Gta5. Csgo. Valorant. Vs) karşılar gibi görünüyorHayır o kart daha güçlüdür Rx460
Onun yerine RX 460 alın bence.Çok pahalı şuan indirime girer mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hm anladım hocam ama ihtiyaçlarımı karşılasın yeter (Gta5. Csgo. Valorant. Vs) karşılar gibi görünüyor
Maalesef rx550 aldım 1 ay önceOnun yerine RX 460 alın bence.
Yapacak birşey yok ozamanMaalesef rx550 aldım 1 ay önce