battle.net rezilliği

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
arkadaşlar yeni çıkan cod oyununun ön siparişini vermeye çalıştım başarısız oldu dedi bende tamam artık olmuyorsa olmuyor dedim ve bıraktım hemen sonrasında babamın kartından 1.19 euro her defasında 5 kere çekilmiş ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl hakkımı geri alabilirim?

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Hocam muhtemel geri gelecek o çekilenler. İlk defa alış veriş yaptığınızda battle.net kredi kartını kontrol amaçlı çekiyor. Siz gene Battle.net'in destek birimine yazın. Yardımcı olacaklardır

LalaPapa

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Sorun yok iade edilir o. Genelde o kredi kartın çalışıyor mu diye kontrol için çekilen para oluyor. Zor ama velevki iade edilmedi battle.net e mail çekersen düzeltirler.

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Hocam muhtemel geri gelecek o çekilenler. İlk defa alış veriş yaptığınızda battle.net kredi kartını kontrol amaçlı çekiyor. Siz gene Battle.net'in destek birimine yazın. Yardımcı olacaklardır
Sorun yok iade edilir o. Genelde o kredi kartın çalışıyor mu diye kontrol için çekilen para oluyor. Zor ama velevki iade edilmedi battle.net e mail çekersen düzeltirler.
peki yardım edermisin oyunu almaya çalıştığımda hata veriyor.

LalaPapa

Asistan
Reaksiyon puanı
117
peki yardım edermisin oyunu almaya çalıştığımda hata veriyor.
Yani hatanın neyden kaynaklandığını bilmek lazım. Banka kartından alıyorsan bankan izin vermiyor olabilir, kredi kartından alıyorsan limitin yetmiyor olabilir, ticarete açık olmayabilir veya yurtdışı alışverişine kapalı olabilir onları kontrol ettin mi?

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Yani hatanın neyden kaynaklandığını bilmek lazım. Banka kartından alıyorsan bankan izin vermiyor olabilir, kredi kartından alıyorsan limitin yetmiyor olabilir, ticarete açık olmayabilir veya yurtdışı alışverişine kapalı olabilir onları kontrol ettin mi?
babam sanal kart oluşturdu oradan maxi.