Batman Arkham Asylum girişte donma sorunu?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar ben batman arkhama sylum readnfo direct2drive şeklinde data 1-5 halinde indirdim crackte yaptım dün yükledim ama açılışta eidos yazısı tam gelmeden yarasalar geçerken donuyor oyun işlemi sonlandır yapıp kapatıyorum dün 20-25 kere oyuna girmeye çalıştım en sonunda donmadı ama bugün yine aynı yardım edecek var mı lütfen?

COD5te bazı yerler donuyordu oyunda o yerlerin gösterim dosyasını siliyordum geçiyordu orası yardım edin arkadaşlar bu eidos yazısının gösterildiği dosyayı biliyor musunuz ve de nasıl kurtulacam bu donma sorunundan?

Not:Oyun very high olarak çalışmaktadır hiç kasma yok.

concorde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi giriyorsun Belgelerim/Eidos/Batman/Config/UserEngine.ini'ye.Sonra onu açıyorsun ve aşağıdaki yeri komple siliyorsun.Unreal 3 ile yapıldığından böyle değişikliklere izin veriyor olması çok güzel.(Tamamen kendi buluşumdur alıntı değildir.)
[FullScreenMovie]
+StartupMovies=baa_logo_run_v5_h264
+StartupMovies=UTlogo
+StartupMovies=Legal
+StartupMovies=Install

Ve her seferinden sıfırlandığından iniler bunu kaydet bir yere girmeden önce sürekli o dosyayla değiştir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sağol kardeş o sorunu düzelttim donduğunda görev yöneticisini açıyorum arkada reklamların sesleri geliyor click to start yazısı çıkınca da oyun açılıyor oynuyorum ama yine de sağol.