Batarya Süresi

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar S3 için bataryamın süresini nasıl uzatabilirim.? Olabilecek tüm işlemleri söyleyiniz. Rom, mod, Program vs.
Edit: cihaz rootludur.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Konumu kapat 2g ye geç tüm gün götürür seni.

Çok Asi

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar S3 için bataryamın süresini nasıl uzatabilirim.? Olabilecek tüm işlemleri söyleyiniz. Rom, mod, Program vs.
Edit: cihaz rootludur.

Eğer internetini sürekli açık tutuyorsan bunu işin bittiğinde kapat. Çünkü telefonundaki bir çok program 5-10 dkde bi internete bağlantı yapıp örneğin hava durumu son bilgileri çekiyor eposta uygulaması eposta kontrolü falan yapıyor.

Benim mesela wireless açıkken şarj 24-28 saat falan gidiyor kapalıyken 50saate yaklaşıyor. sorun programlarda yani çok fazla internete ihtiyaç duyuyorlar oda acayip bitiriyor.

Ayrıca outlook uygulamasını ilk kurduğumda dikkat etmemiştim eposta kontrolü anında işaretliymiş, şarjımı 7-8 saatte bitirdi, yani durmaksızın internete bağlandığı için emdi şarjı, ama onu 30 dkye çevirince otomatikman 24 saatlere çıktı.

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer internetini sürekli açık tutuyorsan bunu işin bittiğinde kapat. Çünkü telefonundaki bir çok program 5-10 dkde bi internete bağlantı yapıp örneğin hava durumu son bilgileri çekiyor eposta uygulaması eposta kontrolü falan yapıyor.

Benim mesela wireless açıkken şarj 24-28 saat falan gidiyor kapalıyken 50saate yaklaşıyor. sorun programlarda yani çok fazla internete ihtiyaç duyuyorlar oda acayip bitiriyor.

Ayrıca outlook uygulamasını ilk kurduğumda dikkat etmemiştim eposta kontrolü anında işaretliymiş, şarjımı 7-8 saatte bitirdi, yani durmaksızın internete bağlandığı için emdi şarjı, ama onu 30 dkye çevirince otomatikman 24 saatlere çıktı.

Wireless açıkken 24-28 saat mi gidiyor? Çok iyi bence ya. Hangi cihazı kullanıyosun marka model?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Konum için Ayarlar - Konum
Ağ türü için Ayarlar - Diğer - Mobil ağlar

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1-ekran parlaklığını gereği kadar aç.
2-kullanmadığın zaman gps'i kapat.
3-interneti 2g olarak kullan (tavsiye etmem)
4-gereksiz arka plan uygulamalarını kaldır.
5-bataryadan verim almak için tam olarak doldur bikaçsaat. daha sonra şarjdan çek ve kapat. kapalı halde 1 saat falan şarj et. telefonu şarjdan çıkarıp aç ve 5 dk bekleyip kapat. kapalı halde 1 saat daha sarj et. (htc'de yayınlanan bataryayı tam kullanma ipucu.sorumluluk sana ait.ben yaptım zararını görmedim, faydasını da.)
6-batarya seviyesini %20 nin altına düşürmemeye çalış.
kısaca bunlar istediğini deneyebilirsin.

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1-ekran parlaklığını gereği kadar aç.
2-kullanmadığın zaman gps'i kapat.
3-interneti 2g olarak kullan (tavsiye etmem)
4-gereksiz arka plan uygulamalarını kaldır.
5-bataryadan verim almak için tam olarak doldur bikaçsaat. daha sonra şarjdan çek ve kapat. kapalı halde 1 saat falan şarj et. telefonu şarjdan çıkarıp aç ve 5 dk bekleyip kapat. kapalı halde 1 saat daha sarj et. (htc'de yayınlanan bataryayı tam kullanma ipucu.sorumluluk sana ait.ben yaptım zararını görmedim, faydasını da.)
6-batarya seviyesini %20 nin altına düşürmemeye çalış.
kısaca bunlar istediğini deneyebilirsin.

Deneyeceğim, teşekkürler :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ayrıca Facebook gibi uygulamalardan da tamamen çıkış yapın.

Reaksiyon puanı
16,128
Konumu kapat 2g ye geç tüm gün götürür seni.
o zaman s3 kullanmanın anlamı kalmıyor ch@t527 bile günü bitiremiyordu kaderine razı olucan cep şarjı alıcan çözüm bu bende varmı? yok chat527 mp3 player,fm radyo oldu şarjın süresi arttı.