Arkadaşlar S3 için bataryamın süresini nasıl uzatabilirim.? Olabilecek tüm işlemleri söyleyiniz. Rom, mod, Program vs.
Edit: cihaz rootludur.
Konumu kapat 2g ye geç tüm gün götürür seni.
Eğer internetini sürekli açık tutuyorsan bunu işin bittiğinde kapat. Çünkü telefonundaki bir çok program 5-10 dkde bi internete bağlantı yapıp örneğin hava durumu son bilgileri çekiyor eposta uygulaması eposta kontrolü falan yapıyor.
Benim mesela wireless açıkken şarj 24-28 saat falan gidiyor kapalıyken 50saate yaklaşıyor. sorun programlarda yani çok fazla internete ihtiyaç duyuyorlar oda acayip bitiriyor.
Ayrıca outlook uygulamasını ilk kurduğumda dikkat etmemiştim eposta kontrolü anında işaretliymiş, şarjımı 7-8 saatte bitirdi, yani durmaksızın internete bağlandığı için emdi şarjı, ama onu 30 dkye çevirince otomatikman 24 saatlere çıktı.
Konum için Ayarlar - Konum
Ağ türü için Ayarlar - Diğer - Mobil ağlar
Wireless açıkken 24-28 saat mi gidiyor? Çok iyi bence ya. Hangi cihazı kullanıyosun marka model?
Samsung Galaxy Wonder
1-ekran parlaklığını gereği kadar aç.
2-kullanmadığın zaman gps'i kapat.
3-interneti 2g olarak kullan (tavsiye etmem)
4-gereksiz arka plan uygulamalarını kaldır.
5-bataryadan verim almak için tam olarak doldur bikaçsaat. daha sonra şarjdan çek ve kapat. kapalı halde 1 saat falan şarj et. telefonu şarjdan çıkarıp aç ve 5 dk bekleyip kapat. kapalı halde 1 saat daha sarj et. (htc'de yayınlanan bataryayı tam kullanma ipucu.sorumluluk sana ait.ben yaptım zararını görmedim, faydasını da.)
6-batarya seviyesini %20 nin altına düşürmemeye çalış.
kısaca bunlar istediğini deneyebilirsin.
Ayrıca Facebook gibi uygulamalardan da tamamen çıkış yapın.
o zaman s3 kullanmanın anlamı kalmıyor ch@t527 bile günü bitiremiyordu kaderine razı olucan cep şarjı alıcan çözüm bu bende varmı? yok chat527 mp3 player,fm radyo oldu şarjın süresi arttı.Konumu kapat 2g ye geç tüm gün götürür seni.