Basur ve geçmeyen ishal

tEmptation

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar yalvarıyorum yardım edin geceden beri ayaktayım sürekli tuvalete gidiyorum ne kadar yaparsam yapayım geçmiyor basur memesi de dışarı çıkıyor sürekli bunu evde tedavi etmem lazim yardim edin.

---- Mesajlar birleştirildi ----

döngü hep aynı tuvalete çıkıyorum hallediyorum bi 5 dakika sonra karın ağrısı başlıyor yine yapıyorum hiç ama hiç geçmiyor bıktım artık kendimi öldüresim var dayanamıyorum

Son düzenleme:

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
İshal için 1 kaşık sadece Türk kahvesi ye, 15 dakika oturduğun yerden kıpırdama.

tEmptation

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
İshal için 1 kaşık sadece Türk kahvesi ye, 15 dakika oturduğun yerden kıpırdama.
Deneyeceğim sağ ol bir de basur hakkinda bilgisi olan arkadaşlar, dışkılarken küçük basur memesi sarkıodu şuan oda azaldı geçer mi bu? İshali durdurabilsem düzeleceğine inanıyorum. Çünkü otururken ağrı falan olmuyor. Dokununca da hiç acımıyor.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Muz yemeyi denedin mi?

RedVenom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Muz yemeyi denedin mi?
Kabızlık yapar fayda etmez.Doktor order edip ilaç alıp uygulaman gerek. Supazituvar (Fitil) çözüm olabilir. Onun haricinde katı gıdalardan Acı,Domates,Sarımsak sıvılardan asitli içeceklerden özellikle cola ve fanta türevlerini kullanmamaya çalış. Arkadaşında dediği gibi günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin ve bol bol sıvı almanı öneririm.