Başrolde Aşk - TRT-1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
basrolde-ask.jpg

Başrolde Aşk

Yapımcı: Murat Tokat - Mahsun Kırmızıgül

Yönetmen:
Bülent İşbilen

Senaryo:
Aslı Zengin, Ceren Aslan

Oyuncular: Mustafa Sandal, Dolunay Soysert, Vildan Atasever, Erdem Yener, Akasya Asıltürkmen, Mert Turak, Güçlü Yalçıner, Nevra Serezli, Bülent Kayabaş, Eylül Sena Tiryaki, Kerem Ziya Açarsöz

Görüntü Yönetmeni: Barış Küçük

Müzik: Lotus Müzik

İstanbul’un güzel semtlerinden birinde annesi Gönül, babası Tahir ve kız kardeşi Eda ile birlikte yaşayan Gani, işinde hırslı bir menajerdir. Tahir bey geçmişte gazinolarda organizatörlük ve sanatçıların menajerliğini yapmıştır. Bu nedenle, menajerlik yapan oğlunu yaptığı şeylerden dolayı sürekli eleştirir, eşi eski assolist Gönül ise devamlı olarak oğlunu över.

Evlilik dışında herhangi bir ideali olmayan Eda ise hayatını Facebook ve Twitter’da mesaj yazarak geçirmektedir.

Gani 8 ay önce eşi Ceyda’dan boşanmıştır. Fakat birlikte çalışmak zorundadırlar. Şirket bugünlere Ceyda’nın çabalarıyla gelmiştir. Gani’nin ideali, şöhret edeceği dizi oyuncuları üzerinden para kazanmaktır. İlk keşfi Sarp Sezgin’e kendi oturdukları apartmanda ev tutar. Ancak sadece Sarp’la kalmaz. Çünkü Sarp’ın başını devamlı belaya sokan arkadaşı Aytek de Sarp’ın yanında yaşayacaktır. O da yetmez… Abisi Derya da karısı tarafından evden kovulmuş, yanlarına gelmiştir.

Sarp’ın hayatı menajeri Gani sayesinde değişmeye başlar. Kadınlara karşı güvenini yitirmiş olan Sarp, Ceyda’nın üniversiteden arkadaşı Öykü ile tanışır ve sürpriz gelişmeler olur. Bir yandan Sarp’ın bir dizide başrolü alıp, dikiş tutturma çabası diğer yandan arkadaşlarıyla başından geçen eğlenceli olaylar dizinin genel konusunu oluşturmaktadır.

Başrolde Aşk, Her Cuma TRT 1’de…

TRT

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
izleyeniniz vardır mutlaka,TRT 1 de 6 bölümü oynamış bir dizi başladı. sitcom tarzı bu dizide gülmeye doyacağınıza inanıyorum. Mustafa sandalında başrollerde oynadığı, Dolunay Soysert, Erdem Yener, Vildan Atasever, Bülent Kayabaş, Nevra Serezli gibi ünlü oyuncularla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. ben iş olmadığında ofiste aynen bunu yapıyorum:)
birinci bölümün trt sitesindeki linki. iyi seyirler diliyorum..

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çok güzel bir dizi , 1 saat süresinde olan gayet eğlenceli bir sitcom yapmışlar . Benimde severek takip ettiğim 3 Türk dizisinden biri . Mutlaka izlemelisiniz .

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bir kaç bölümünü kısmen izleyebildim. Ama güzel bir dizi.