Başlat Bozuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,812
Merhaba,

Şirket bilgisayarında svchost.exe denen bir hizmet var. Arada kendini başlatır ramin %100ü yiyecek derecede hararetle çalışır. Bende her başladığında görev yöneticisinden işlemi sonlandırıyorum ama şimdi başlat sekmesi böyle kaldı. Fikri olan var mı? Svc başımı çok ağrıtıyor.

csREozgARny66L0sstxEkQ.png

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Merhaba,

Şirket bilgisayarında svchost.exe denen bir hizmet var. Arada kendini başlatır ramin %100ü yiyecek derecede hararetle çalışır. Bende her başladığında görev yöneticisinden işlemi sonlandırıyorum ama şimdi başlat sekmesi böyle kaldı. Fikri olan var mı? Svc başımı çok ağrıtıyor.

Görev yöneticisinde explorer.exe yada Windows gezgini adlı bir uygulama var. Onu sağ tıklayıp yeniden başlatmayı deneyin.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba,

Merhaba;
Komut sistemini yönetici olarak çalıştırın ve şu kodu deneyin.
Kod:
sfc /scannow

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,812
Pc restart çözümü oluyor ancak düzelmesi için. Ama pc'yi ağlatıyor bu durumlar. Görüntüdeki en az kullandığı hali, 1m kadar patlıyor sürekli.
cbKvvsm8RAKHRWH-ObB1WA.png