Başkent market geldi. Mansur Yavaş sözünü tuttu

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Güzel bir uygulama. Fiyatları da inşallah uygun olur.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Mansur yavaş karekter tarzına yakın bir Devlet başkanı olsa Her şey çok güzel olur....

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bu adam hangi partiden aday olursa olsun adam gibi yöneteceği için adam gibi de oy basılır buna. İnşallah Melih'in çöpe attığı Bombardier H6'ları tekrar hizmete sokar da çin malı teneke, balata kokan leş iğrenç Melih metrolarından kurtuluruz.

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Umarım buna da "paralel yapılanma" gibi şeyler söylenmez.
Bu adam hangi partiden aday olursa olsun adam gibi yöneteceği için adam gibi de oy basılır buna. İnşallah Melih'in çöpe attığı Bombardier H6'ları tekrar hizmete sokar da çin malı teneke, balata kokan leş iğrenç Melih metrolarından kurtuluruz.
CRRC üretimi metro araçları aslında o kadar da dandik değil ama Bombardier'den kesinlikle daha kaliteli değil. Daha kolay ivmelenip daha kolay yavaşlıyor ama bu kadar kapasitelere rağmen kullanılmaması oldukça saçma.

Bombardier araçlar hakikaten çok kaliteliydi. Tek eksiği bence vagondan vagona geçiş olmamasıydı.

Benim bildiğim en son CBTC sinyalizasyona uyum çalışmaları yapılıyordu o araca. Sonra yenilenme için kaldırdılar. Umarım geri gelir, daha o araçların en az 20 yıllık ömrü var.

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Açıkcası yapılan uygulamayı çok beğendim, Zeydan geliyor mu, gelemiyor mu bilmiyorum ama :)
Adana'da su ücretlerine Nisan ve Mayıs ayında %50 indirim yapacağını belirtmişti. Bugün yapılan açıklamada kurul toplanmadığı için bu indirimin yapılamadığı belirtildi.

Sahra hastanesi olayı iyiydi ama bunu basına duyurmadan önce keşke 1 kabini doldurmak yerine bütün kabini doldursaydı da bu kadar gündem olmasaydı.