Basit Bir İş

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Selamlar arkadaşlar.

Yazın canım çok sıkılıyor.Haliyle bende bişey yapmak istiyorum.Bilgisayarda takılıyorum falan...Ama yaptığım çalışmalar boşa gidiyor.Kendime böyle basit bir iş kurmak istiyorum.Çok sıkmasın , kazandırsın.Fazla fazla kazandırmasına gerek yok günde 1 dolar bile yeter.

Not = Anket Manket dolduramam.Onu belirteyim.Emeğimle kazanmak istiyorum.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Selamlar arkadaşlar.

Yazın canım çok sıkılıyor.Haliyle bende bişey yapmak istiyorum.Bilgisayarda takılıyorum falan...Ama yaptığım çalışmalar boşa gidiyor.Kendime böyle basit bir iş kurmak istiyorum.Çok sıkmasın , kazandırsın.Fazla fazla kazandırmasına gerek yok günde 1 dolar bile yeter.

Not = Anket Manket dolduramam.Onu belirteyim.Emeğimle kazanmak istiyorum.
Bizim bir arkadaş vardı, programı var uyelik açarak bu programa giriyorsun. Bu programı arkaya alıyorsun kendi kendine internet sitelerini geziyor, 5000 dk doldurunca küçük bir miktar para veriyor paypal hesabına. Ben kullanmıyorum haksız kazanç olarak görüyorum, sen bilirsin. Ha birde blog açabilirsin hobi olarak.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Haksız kazanç elde etmek istiyorum.Ama o programı deneyebilirim.Blog işinde de haksızlık dolu,kimsenin gezdiği yok.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ayrıntılı olursa sevinirim , eğer son çare oysa internette dolaşmakta benim için iş , boş boş facebookta eğelenmiyorum.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ayrıntılı olursa sevinirim , eğer son çare oysa internette dolaşmakta benim için iş , boş boş facebookta eğelenmiyorum.
Sen gezmiyorsun, bilgisayar açık olduğu surece kendi geziyor

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Kalsın o halde.Tehlikeli geldi bana biraz.

Bu arada illustration ve programlama ile ilgiliyim.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Aslında blog güzel dostum.Yine böyle günlük ufak paralar kazandıranlar hobi olabilir ama blog da herşeyini yayınlarsın ve yeterli ziyaretçiyi kaptığında blogundan bir sürü para kazanma ihtimalin var,orada tasarımlarını makalelerini eğitim setlerini ve bir çok farklı şeyi satabilirsin.bunun dışında reklamlar ve link kısaltmalarıda ek bir kazanç.

Benim bu blog işleri hakkında değişik ve hoş bir sürü fikrim var.Henüz önümdeki sorunları süpüremediğim sürecede bu planları gerçekleştiremeyeceğim gibi görünüyor.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Makaleleri nerede satabilirim ?

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Bilmiyorum.Yani siten popüler olursa ve yazdığın makaleler ziyaretçilerin dikkatini çekerse senden ayrıca makale yazmanı isterler tabi verecekleri sürede,zaman ve imkanda belli olmayınca zor oluyor.İlk başta haftalık veya 4-5 günlük makaleler isterler zamanla bu 2-3 gün derken 1 güne kadar iner ve blog işini kafadan atarsın. :D İlk başlarda zevkine severek ve eğlenceye dönüştürerek yapacaksın.Para meselesini zaten unutursun.Birde site kumbarası diye ilan asarsın isteyen gelen geçen istediği miktarda paypal ve ininal hesapları ile para yatırırlar.Yinede bir sürü internetten para kazanma yöntemi var.Kimi günlük olarak azar azar kazandırırken kimi çok kazandırıyor.Kimi güvenli,kimi güvenli değil.kimi ise tamamen dolandırıcı.sermaye isteyipte şu kadar veriyoruz diyenler var.bunlara kanma.genelde çoğu kimse ufak çaplı miktarlar veriyor.kimseden günlük 10 dolar falan bekleme.kendi işini ve kendi paranı kendin çıkarmak zorundasın.dediğim gibi blog ilk başlarda eğlenceli oluyor.blog gerçekten kapsamlı bir fikir.ilk başlar günlük 1 yazı yazarsın geliştikçe 1 haftada 1-2 yazı yazarsın.online ve uyanık bir site için ise farklı fikirler bulursun.Yani eleman alırsın,arkadaşlarınla uğraşırsın,arkadaşlarınıda ısındırırsın falan filan.Hoş iş aslında.

Diğer sistemlerin büyük kısmı dediğim gibi ufak paralarla geçindirir.1 dolar 3 dolar veya cent.
Bunun dışında günlük 10 dolar veren aylık 100 dolar veren sistemlerin tamamı yalan dolan.
Ama bir düşün yinede vereceğin emeğe değiyorsa güvenlide olabilir. :D
Ama 100 dolar 50 dolar 40 dolar falan bunlar tamamen yalandır.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bana azıcık azıcık kazandırsa bile olur ama sürekli yapamam yaparım biter öyle bir iş.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Bende senin kafadandım oda ayrı bir beleşcilik kafana göre vakit ayırığ yapılabilecek iş varmı bilmiyorum olsa bile seni centlerle geçindirirler.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Kim bilir sdn ye editör alırlar seni :)

Ah editör olsam ne güzel olur da ,sene içinde zamanım yok.

Yani bilmiyorum , tasarım yaparım kişi bulmak zor.Kısa bir sürem var yani.Emek veririm her türlü.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ah editör olsam ne güzel olur da ,sene içinde zamanım yok.

Yani bilmiyorum , tasarım yaparım kişi bulmak zor.Kısa bir sürem var yani.Emek veririm her türlü.
Bu işler için geniiiiiş zamana ihitiyacın var. Lise öğrencisi isen çok sık değil de 9-10 günde bir yazarsın.

34mstfmrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Can android telefonun varsa whaff'ı deneyebilirsin. Hatta istersen sana kodumu vereyim sen de kazan ben de :)

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Zamanını bu şekilde öldürme. Php, c#, photoshop, premier, ingilizce

Yeni bir dil öğrenebilir yada geliştirebilirsin. Php java öğrenip kendine yatırım yapabilirsin. Bunlar ilgini çekmiyor sa photoshop öğrenip logo tasarlayabilir, premier ile video edit, after effect ile video kurgu yapabilirsin.

İleride bunlar çok isine yarayabilir.